
Originally Posted by
RasAnt
Bilal Kutlualp-Sadettin Saran-Volkan Ballı bu 3 ismi küstüren bir başkana tahammülüm yok + kulübü bu hallere düşürende kendisidir.
Bu taraftar metriste onu Fenerbahçe kulübünü temsil ettiği için destekledi,bu kadar örgütlendi kendisi Fenerbahçeden zerre kadar büyük değildir.
Volkan Ballı'nın sözde açıklamasında olduğu gibi artık aziz yıldırım birlikteliği erimekte umarım tez zamanda kurtuluruz,projeler üretip tekrar taraftarda eski profilini oluşturmaya çalışıyor umarım taraftarlar bunlara kanmaz.
Ali Koç önderliğinde Sadettin Saranlı-Bilal Kutlualpli-Volkan Ballılı bir kadro görmek şuanda en çok istediğim görüntü ama bu aziz yıldırım sevdasının bir an önde bitmesi gerekiyor yoksa 3 yıl çekmemiz gerekecek.
Son Marsilya maçındaki taraftar profili beni heyecanlandırdı,stadda aziz yıldırımın çekirdekçilerinin azaldığının kanıtıdır umarım tez zamanda bu güç aziz yıldırımı karşısına alır.
Bilal Kutlualp, Sadettin Saran, Volkan Ballı hakkında ne biliyoruz da varlıklarının hayırlı olacağını düşünüyoruz? Özellikle ilk ikisi hakkında öyle şeyler duydum ki -Aziz Yıldırım muhalifleri tarafından bile- söylentilere itibar etmediğim halde isimlerini duyunca kendimi kaybediyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...