Sayfa 265 / 447 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
7,921 ile 7,950 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

GFB, Fenerbahçe taraftar birliğinden ayrılmış.

Her taraftar grubunun bireysel hareket ettiği ''taraftarlar birliğinin'' isimden öteye gitmediği bir ortamda, bu sözde birliktelik içinde bulunmanın bir anlamı olmadığını düşünerek, Fenerbahçe Taraftarlar Birliği'nden ayrıldığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Genç FENERBAHÇELİLER
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım yakında tribünden de ayrılırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ciddi bir olay Fenerbahçe camiası açısından.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ciddi bir olay Fenerbahçe camiası açısından.
    Hem de çok ciddi. Belki abartılı bulanlar, katılmayanlar olabilir; ama bizim 3-4 sene önceki tribün profilimize dönebilir. Stadda y.d.ciler ve karşıtları diye 2 ayrı grup vardı ve dayak yiyenler bile olmuştu bu olaylar sonrasında. Denizlispor ve Wolfsburg maçları hala aklımdadır. Bilmeyenler de, o maçları araştırarak neler olduğunu izleyebilir. F.Bahçe tribünlerinde de, Aziz Yıldırım'cılar ve karşıtları diye 2 ayrı grup oluşabilir ve o zamanki durumlar bu defa da, F.Bahçe Stadı'nda yaşanabilir. Bu tarz vakaların yaşanmamasını arzuluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denizli macinda kapalida o kavganın tam ortasinsaydim en iyi bilenlerden biriyim ve dediğin gibi abi o duruma Düşerse fener tribünleri çok kötü şeyler olur

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Denizli macinda kapalida o kavganın tam ortasinsaydim en iyi bilenlerden biriyim ve dediğin gibi abi o duruma Düşerse fener tribünleri çok kötü şeyler olur
    Hangi saftaydın diye sormama gerek yok da, dayak yiyenlerden biri de sen olmamışsındır umarım.

Fener tribünlerinde de o tarz olayların yaşanmaması, dileğimdir. Sadece kavga, dövüş ile bitmeyen meseleler çünkü bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün taraftarlar Samandıra'yı ziyaret etmiş, Bugün Ntvspor'da haberin görüntülerini izlerken kendimi alamadım.

300-400 taraftar saha kenarında kulübün başkanı oraya giderek açıklama yapıyor, oleyler falan.Başkan nasihat veriyor. Sonra Hocaya üçlük çektirmeler takım ısınma antrenmanına başlarken oyuncuları çağırmalar, takımı komple çağırma derken taraftarların sahaya dalması...
    Taraftarlar sahadayken ve antrenman bölünmüşken muhabirin dediğine göre Başkan'da Alex'le arka tarafta top oynuyormuş.
    ...
    ...

Biz takımın bir ciddiyete, profesyonelliğe ve disipline erişmesini beklerken takım gitgide kreş havasına bürünmüş durumda. Ve Aziz Yıldırım hocaların kötü giden durumu tahsis edemediği ortamda yine piyasada. Sonra ben takıma karışmıyorum havaları falan. Bu Fenerbahçe iflah olmaz.

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ortada rahatsız edici bir görüntü yok. Kaç başkan oyuncusuyla kucaklaşacak samimiyette olur ki, gayet güzel bir tablo. Bu kadar da pesimist olmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o fotoğrafın yakalanabileceği başka bir kulüp gösterin ?
    mükemmel bir görüntü.

biz bir aileyiz , profesyonel olamayız , Türküz , Türkiye'nin ve sırf Futbol anlamında söylemiyorum , dünyanın en büyük spor kulüplerinden biriyiz.

Başkanla Baroni'nin sarılma şekline bakar mısınız ? Yabancı bir futbolcu bu adam , Şampiyonluk sonrası değil başka bir şey değil , ikisi de birbirine nasıl içten sarılıyor , gözleri dolduracak bir fotoğraf.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Çok duygusal yaklaşıyoruz türkiye olarak futbola biraz kurumsallaşma olmalı bence çok gereksiz bir samimiyet sen başkansın o senin altında çalışan maaşlı futbolcundur biraz kurumsallaşma gerekir diye düşünüyorum tabi herkesin görüşüne de saygı duyarım bu konuda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baroni başkanı çok severdi zaten normal bir olay.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Baroni başkanı çok severdi zaten normal bir olay.
    sever ya dünyada baska hangi kulüpte bu kadar para kazanacak? üst düzey bir oyuncu degil fenerbahce seviyesinde hic degil.. tek özelligi uzaktan iyi sut atabilmesi onun disinda vasatin altinda bir oyuncu.. öyle bir oyuncuyuda ancak aziz yildirim bu kadar para vererek takimda tutar.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bilal Kutlualp-Sadettin Saran-Volkan Ballı bu 3 ismi küstüren bir başkana tahammülüm yok + kulübü bu hallere düşürende kendisidir.

Bu taraftar metriste onu Fenerbahçe kulübünü temsil ettiği için destekledi,bu kadar örgütlendi kendisi Fenerbahçeden zerre kadar büyük değildir.

Volkan Ballı'nın sözde açıklamasında olduğu gibi artık aziz yıldırım birlikteliği erimekte umarım tez zamanda kurtuluruz,projeler üretip tekrar taraftarda eski profilini oluşturmaya çalışıyor umarım taraftarlar bunlara kanmaz.

Ali Koç önderliğinde Sadettin Saranlı-Bilal Kutlualpli-Volkan Ballılı bir kadro görmek şuanda en çok istediğim görüntü ama bu aziz yıldırım sevdasının bir an önde bitmesi gerekiyor yoksa 3 yıl çekmemiz gerekecek.

Son Marsilya maçındaki taraftar profili beni heyecanlandırdı,stadda aziz yıldırımın çekirdekçilerinin azaldığının kanıtıdır umarım tez zamanda bu güç aziz yıldırımı karşısına alır.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bilal Kutlualp-Sadettin Saran-Volkan Ballı bu 3 ismi küstüren bir başkana tahammülüm yok + kulübü bu hallere düşürende kendisidir.

Bu taraftar metriste onu Fenerbahçe kulübünü temsil ettiği için destekledi,bu kadar örgütlendi kendisi Fenerbahçeden zerre kadar büyük değildir.

Volkan Ballı'nın sözde açıklamasında olduğu gibi artık aziz yıldırım birlikteliği erimekte umarım tez zamanda kurtuluruz,projeler üretip tekrar taraftarda eski profilini oluşturmaya çalışıyor umarım taraftarlar bunlara kanmaz.

Ali Koç önderliğinde Sadettin Saranlı-Bilal Kutlualpli-Volkan Ballılı bir kadro görmek şuanda en çok istediğim görüntü ama bu aziz yıldırım sevdasının bir an önde bitmesi gerekiyor yoksa 3 yıl çekmemiz gerekecek.

Son Marsilya maçındaki taraftar profili beni heyecanlandırdı,stadda aziz yıldırımın çekirdekçilerinin azaldığının kanıtıdır umarım tez zamanda bu güç aziz yıldırımı karşısına alır.
    Bilal Kutlualp, Sadettin Saran, Volkan Ballı hakkında ne biliyoruz da varlıklarının hayırlı olacağını düşünüyoruz? Özellikle ilk ikisi hakkında öyle şeyler duydum ki -Aziz Yıldırım muhalifleri tarafından bile- söylentilere itibar etmediğim halde isimlerini duyunca kendimi kaybediyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar mesele Başkan'ın Baroni'ye sarılmış olması değil, Mesele başkanın yine olayın içinde olması. Görüntüleri izlerseniz orada ortaya çıkan tablonun ne kadar yapmacık ne kadar sahte olduğunu görürsünüz. 200-300 kişi oraya gitti diye koskoca Fenerbahçe başkanı oraya gitmez onu geçtim, önünde 6-14 yaş aralarında olan gruba konuşma yapmaz. Ben utandım şahsen. Utandım çünkü kötü giden bir duruma karşı birlik beraberlik mesajı ancak bu kadar sahte verilebilirdi. Milyon €'luk takım kuracaksın, takımı toparlayacak şey başkanın antrenmanlara gelip ona buna sarılması, kaptanla top oynaması olacaksa, taraftarın gaz enerjisi yaratacak olmasıysa biz bu kafayla gram ilerleme sağlayamayız. 3 Temmuz bizi duygusallaştırmamış, her şeye duygusal yaklaşmamıza sebep olmuş, duyguları suistimal etmenin yolu da kolay, yönetenlerde şuan bunu kullanıyor.

Tabi bu benim bakış açım, sizlere göre çok mutlu mesut bir tablo ortaya çıkmıştır, bu durumlar kulübün prestijini ve profesyonelliğini katlayacaktır, Dünya kulübüyüz diye geçinen yöneticilerin saha kenarında küçük çocuklara "Siz bize destek çıkın arka olun tamam mı hadi bakayım" diye nasihat vermesi rahatsız edici değildir amenna.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Umarım yakında tribünden de ayrılırlar.
    gfb'nin profilini ben de beğenmiyorum içerdiği kitleyi vs ama tribünü ayakta tutan en büyük tayfadır amatörden tutun futbola, çekilme gibi bi durum asla olmaz olursa da tribün büyük zaafiyet gösterir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bilal Kutlualp, Sadettin Saran, Volkan Ballı hakkında ne biliyoruz da varlıklarının hayırlı olacağını düşünüyoruz? Özellikle ilk ikisi hakkında öyle şeyler duydum ki -Aziz Yıldırım muhalifleri tarafından bile- söylentilere itibar etmediğim halde isimlerini duyunca kendimi kaybediyorum.
    Hepsi aziz yıldırımın eseri söylentilerde onun eseri,keşke hala içerde olsaydı umarım müebbet alır

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aziz Yıldırım'ı bitirmeye en çok yaklaşan isim kendisi ve yaveri Aykut Kocaman oldu.
    Arkasında durmaya devam ederse Aziz Yıldırım'ın da sonu olacak.

Fenerbahçe futbol takım rezalet bir halde.
    Artık yeter adamlık kurumsallık finans minans umrumda değil adam gibi top oynayan takım istiyorum

Hoca bırakırsa yerine kim gelir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Hoca bırakırsa yerine kim gelir
    kim gelirse gelsin bundan iyi olacağı kesin

metin diyadin boşa cıktı yerli olacak idare sezonu diyosan onu tut getir

bielsa bilbaodan ayrılabilir söylentileri var git getir 3 yiyorsak 5 atarız hiç değilse takım erkek oyunu oynamaya başlar

otmar hitzfeld keza olabilir hatta süper olur

diego simone son önerim, çok çok zor ama takımı direk toparlayacak isimler bunlar benim görüşüm

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aykut Kocaman giderse Mustafa Denizli gelir nokta

ne mustafası ne denizlisi

luis enrike gelsin veya rafa benitez olmadı spaletti

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu benim istegim degil ama olacak olan budur. o saydiklarinin hicbiri yariyolda takim falan almaz, o riski almazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

denizli ye teklif yapılacağını hiç ama hiç sanmam.

yerli olacağını hiç sanmıyorum ama idareten belki metin diyadin olabilir

ayrıca istifa da etmeyecek belli ki volkan falan cıktı şimdi konuşmalardan anlaşılan devam edeceği
    aziz yıldırım kaç saat rehin aldı takımı
    dünyanın neresinde görülmüşse bu kadarı, aziz başkan da artık giysin eşofmanı sahaya insin olmadı
    14 15 hocayı yedi neticede
    hoca bu takımı disipline edemiyor başkan etmeye kalkıyor

bu takımın havası arkadaşlığı hocaya olan sevgisi hiç birşeyi kalmadı hocanın kötülüğünü bırak.bunlar daha büyük sıkıntı.
    bununda kaynağı hoca

5 maç ard arda kazansak dahi bu hoca ile bu takıma başarı hayaallll..
    şu kadronun bundan daha kötü futbol oynama imkanı yok

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Aykut Kocaman giderse Mustafa Denizli gelir nokta
    Ben de böyle düşünüyorum. Kriz dönemini başarıyla yönetebilecek bir isim Mustafa Denizli. Sezon sonuna kadar anlaşır, sonrasına sezon sonunda bakarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Metin Diyadin......!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaya Çilingiroğlu: Alex kadro dışı kalabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kaya Çilingiroğlu: Alex kadro dışı kalabilir.
    alex , cris , stoch

kaptanlığıda versinler gökhan gönüle hakeden tek o var sahada

Mesaj Yetkileri