Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

10 50.00%
  • Berabere biter

1 5.00%
  • Fenerbahçe kazanır

9 45.00%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 226 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Fenerbahçe | STSL 6. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bence çok yanlış bu davranışı, yardımcısını ortaya atıyor resmen.
    Neden yardımcısını ortaya atsın ki? Yardımcı ne işe yarıyor takımda? Teknik direktörün işlerine yardım etmesi amacıyla değil mi? Demek ki çıkamayacak durumda yahut çıkmasını Aziz Yıldırım istemedi ki çıkmadı. Ki bence ikinci seçenek.
    FM Gazetesi

Fenerin şu durumu Gsnin 2 sezon önceki haline benziyor durum o

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Neden yardımcısını ortaya atsın ki? Yardımcı ne işe yarıyor takımda? Teknik direktörün işlerine yardım etmesi amacıyla değil mi? Demek ki çıkamayacak durumda yahut çıkmasını Aziz Yıldırım istemedi ki çıkmadı. Ki bence ikinci seçenek.
    Sorumlu kim, Aykut Kocaman. Kazansaydı gelecek miydi, futbol adına doğruları yaptık vs konuşarak basın toplantısı yapacak mıydı, evet. Şimdi de muhattap olarak onun olması gerekirdi, benim fikrim bu başka takım olsa yine aynı olacaktı. Katılıp katılmamak sizlere kalmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sorumlu kim, Aykut Kocaman. Kazansaydı gelecek miydi, futbol adına doğruları yaptık vs konuşarak basın toplantısı yapacak mıydı, evet. Şimdi de muhattap olarak onun olması gerekirdi, benim fikrim bu başka takım olsa yine aynı olacaktı. Katılıp katılmamak sizlere kalmış.
    Ben Aykut savunucusu biri değilim ama katılmıyorum sana. Yense de İsmail Kartal gidebilir yenilse de farketmez. Bunlar üzerinde durulacak şeyler değil bana kalırsa. Çok daha önemli şeyler var Fenerbahçe'de şu an çözülmesi gereken.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bence yensek bu olacaktı.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız bi şey sorucam.Stoch ve Alex niye tribüne çıkıp oturdular.Kendi istekleriyle mi yoksa kulübede falan mı bir şey var ?

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yalnız bi şey sorucam.Stoch ve Alex niye tribüne çıkıp oturdular.Kendi istekleriyle mi yoksa kulübede falan mı bir şey var ?
    Beyfendilerin keyfi öyle istemiş

Alex de souza çok fenasın sen

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Volkan : Önümüzdeki 2 maça bakacağız. ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Beyfendilerin keyfi öyle istemiş

Alex de souza çok fenasın sen
    yav he he
    ne alex miş arkadaş
    takımda aykut kocamanı seven topçu kalmamış dinleyen takan yok adamı
    bu neden acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Sene 2010/2011..

Ben:Fenerbahce top oynamıyor Aykut Kocaman gitsin ...Başkası:ya sen kafayımı yedin her hafta galip nasıl top oynamıyor ?

Sene:2011/2012

Ben:Bu sene şike için ölümüne oynayacaklar aykut kocaman sayesinde filan değil..oyuncular kendi namusu için...

Başkası:Aykut kocaman olmasa oynamazlar..

Sene:2012/2013..

Ben:Bu sene aykut gitmesi lazım şampiyonlar ligi var..elenmesin istiyorsak gitsin..ligdede kötü duruma düşücez..

Başkası :Oğlum 2 senedir gitsin diyorsun adam 2 senedir nasıl top oyanatıyor takımı...

Sene 29 Eylül 2012

TARAFTAR:AYKUT KOCAMAN İSTİFA ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben bi hocanın bi takımı böylesine kötü oynatabileceğine inanmıyorum.. Aykut hoca oyuna kimi alsa dökülüyor, sürekli bi pas hatası koşuyu yarım kesmeler.. Üstlerinde taşıdıkları formanın ne olduğu konusunda en ufak fikirleri kalmamış.. Mahalle maçı oynuyor zannediyolar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Evet ama adam oyunculara söz geçirebilse böyle şeyler yaşanmazdı bence.
    Fenerbahçelilerin zaten siniri bozuk ve senin dediklerin yangına körükle gitmek oluyor. Twitter'da veya başka platformlarda yazarsın bunları ama burası nereye kadar kaldırır bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ben bi hocanın bi takımı böylesine kötü oynatabileceğine inanmıyorum.. Aykut hoca oyuna kimi alsa dökülüyor, sürekli bi pas hatası koşuyu yarım kesmeler.. Üstlerinde taşıdıkları formanın ne olduğu konusunda en ufak fikirleri kalmamış.. Mahalle maçı oynuyor zannediyolar..
    bütün oyuncuları gönderelim o zaman.

mehmet topal ve meireles dışında aykut kocamanı seven yok takımda
    onlar da yeni geldiler hasan ali falan bir de.

ben bugün cok net gördüm ki volkan da dahil neredeyse bütün takım hocanın gitmesini istiyor

burda oyuncuları suclamaktansa bence neden sevmediklerine bakmak lazım

disiplinli oyuncularla ilişkileri daha iyi karizma sahibi ve takımına güven veren agresif bir hoca olsa bu takım bu kadar isteksiz olmaz

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Kesinlikle katılıyorum hocaya karşı bir güvensizlik var takımda

Bunun temelinide alex de souza atmıştır

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Çok anlamlı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    bütün oyuncuları gönderelim o zaman.

mehmet topal ve meireles dışında aykut kocamanı seven yok takımda
    onlar da yeni geldiler hasan ali falan bir de.

ben bugün cok net gördüm ki volkan da dahil neredeyse bütün takım hocanın gitmesini istiyor

burda oyuncuları suclamaktansa bence neden sevmediklerine bakmak lazım

disiplinli oyuncularla ilişkileri daha iyi karizma sahibi ve takımına güven veren agresif bir hoca olsa bu takım bu kadar isteksiz olmaz
    Volkan mı gitmesini istiyor? maç sonu ne dedi? "Ben dahil Futbolcu arkadaşlarım üzerimize düşeni yapmıyoruz"

Bunu gitmesini isteyen kişi mi söyler? Tamam gitmesini isteyen belirli bir kısım var ki bence Alex bu kişilerin başında.. Bu kasdettiğim futbolculara ciddi bir uyarı yapılması lazım..

Tabi Aykut Kocaman'ın da tercihlerinde dikkatli olması ve artık takımın nasıl oynaması konusunda karar vermesi lazım.. Tam bir kaos futbolu oynuyor takım..

hocayıda basın toplantısına göndermemişler istifa eder diye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hocayı eleştireceğinize sahadakilere sorgulayın. adamlar oynamaz her şey hocaya patlar. ne bu yahu ? takımda birileri bir şeyler çeviriyor. bu reddedilemez bir gerçek şu durumda. hocanın kuyusunun kazılmaya çalışıldığını düşünüyorum. ki bence başında Alex geliyor ama dediğim gibi bir tahmin. hiç yakışmayan hareketler bunlar kaptan. kulübeye gitmemek , olmaz böyle bir şey.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

İlker Yağcıoğlu: Alex'in golden sonraki yüz ifadesi, Aykut Kocaman'a 'al gör gününü' der gibiydi

Önce alexi kadro dışı bırakacaksın arkadasından cristian sonra bak bakim nasıl top oynuyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Adamlar FBI analizcisi olmuş artık yüz ifadesinden anlam çıkarıyorlar. Şu durum Premimer Ligde olsa bu spekülasyonlar çıkmadan hiç birşey olmamış gibi yola devam edilirdi ama ne yazık ki burası Türkiye.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aykut Kocaman tamam kötü de, Rıdvan'ın bu akşam bir yorumu dikkatimi çekti.

Rıdvan: Aykut Hoca iyi motive edemiyor olabilir takımı ama sahaya çıkın bir pas dahi atmayın, bir şut dahi çekmeyin mi diyor ?

Çok doğru, tamam hoca kötü ama oyuncular da çok çok kötü. Takımda iyi oynayan kimse yok. Egemen'den 2 kez kafa topu alıyor Bank Asya oyuncusu Adem ve golü attırıyor.

Ligtv'de de istatistik tutmuşlar, ilk yarıda İsaksson'a kaç kez top geldi diye, toplam 3 kez geliyor ve 3'ü de geri pası. Bu kadar netti Kasımpaşa'nın oyunu tebrik etmek lazım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İstifa etmiş ama kabul edilmiyormuş deniyor. Tabii yalan olma ihtimali de var.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Neyse iyi oldu bu yenilgi umarım devamı gelir.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Adamlar FBI analizcisi olmuş artık yüz ifadesinden anlam çıkarıyorlar. Şu durum Premimer Ligde olsa bu spekülasyonlar çıkmadan hiç birşey olmamış gibi yola devam edilirdi ama ne yazık ki burası Türkiye.
    Mehmet topalın bi şutu var durum 0 0 adam vuruyor kaleci uzanıp çıkarıyor alex , stoch ve diğer serkanda tık yok yanlarında bi adam daha var adam heycanda yerinden fırlıyor aradaki fark ortada

Bir çürük elma tüm sepeti çürütür.

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Bir çürük elma tüm sepeti çürütür.
    olay budur ya

gelelim stocha senin derdin ne arkadaş çok kötü rezil berbat bi trabzon maçı oynamışsın hocan seni ertesi hafta yine 11e koymuş senin yaptığın harekete bak ama adamda haklı benim kaptanım hocaya kıskanç derse bende o hocaya saygı duymam

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Mehmet topalın bi şutu var durum 0 0 adam vuruyor kaleci uzanıp çıkarıyor alex , stoch ve diğer serkanda tık yok yanlarında bi adam daha var adam heycanda yerinden fırlıyor aradaki fark ortada
    bu adamların önceki hallerini de biliyoruz değil mi nasıl sevinip takıma sahio cıktıklarını
    bunlar gs nin falan ajanı değiller fenerbahçeyi manipule etsinler.
    bu adamlar neden bu hale geldi onu sorgulamak lazım
    bir takımın neredeyse bütün oyuncuları hocasını sevmiyor istemiyorsa sorunu oyuncularda mı aramak lazım

aykut kocaman yapamıyor ne teknik bilgisi ne disiplini ne ikili ilişkileri, bırak fenerbahçeyi ptt liginin bir takımını bile yönetecek düzeyde değil

konuşmaya gelince ondan iyisi yok tabi de icraatte hiç öyle değil

hiç bir oyuncunun ne korkusu ne saygısı ne sevgisi var kendisine

bununda sorumlusu kendisidir.

hayırlısı bi gitse de sokaklara dökülsek o dereceye geldim artık.

bu gece etmedi kadıköyde taraftarlı bir mağlubiyeti bekliyor herhalde.

tek isteğim ne olursa olsun galatasaray maçına çıkmasın

Nesil
    2006

İlker Yağcıoğlu: Alex'in golden sonraki yüz ifadesi, Aykut Kocaman'a 'al gör gününü' der gibiydi

Önce alexi kadro dışı bırakacaksın arkadasından cristian sonra bak bakim nasıl top oynuyorlar
    Takımda Alex yokken de bir şey yok ki. Ayrıca İlker Yağcıoğlu'nu canlı olarak izledim biraz sinirli görünüyordu, bir şeyler biliyor Alex hakkında ama biz onun bildiklerini bilmiyoruz, bu yüzden yüz ifadesinden dolayı bir oyuncuyu eleştirmesi bence yanlış. Eleştirisinin altında yatan başka sebepler var sanırım. Alex'in yüz ifadesinde ben bir art niyet göremedim açıkçası yalnız 3 - 4 futbolcu tribünde izledi maçı orasını anlayamadım. O konuya odaklanılırsa daha iyi olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu benim de dikkatimi çekti.Takımda ruh diye bir şey yok.Kulübede de aynı şekilde.Yıllar önce bizim başımıza gelmişti bu olay.Kadromuz da çok iyi değildi ama takımda ruh hiç yoktu.Kazanma arzusu yoktu.Şimdi bu olay Fenerbahçe'nin başında var.Ne hocada ne sahadaki oyuncularda kazanma arzusu yok.Hepsi birbirini etkiliyor.Hocanın değişmesi takıma ayrı bir hava katacaktır oyuncular kendine gelecektir.Aykut Kocaman takımın başında kaldığı sürece iyi bir Fenerbahçe izleyemeyeceğiz bence.Saha kenarındaki,tribündeki oyunculara da yüklenmemek lazım.Saha içindekilerin de tribündekilerden farkı yoktu.Onlar da öyle izliyordu maçı rakip oynuyordu.Alex'e yükleniyorsun mesela ama Stoch'un Alex'ten farkı yoktu.O da öyle izledi.Hatta karnı acıkmış sandviç yiyordu bi ara

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Herkesin tepkisi farklıdır bilemeyiz iç yüzlerini fakat böyle de günahını almayalım. Ben Aykut Kocaman'a bir suç bulmuyorum adam elinden geleni yapıyor ne yapsın adam kendi Fenerbahçesini bile bile oynatmıcak mı? Galip gelmek istemez mi.. Bence kendi sistemini oturtmalı artık o şunu dedi bu şunu dediye bakmayıp.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri