Fenerin şu durumu Gsnin 2 sezon önceki haline benziyor durum o![]()
Yalnız bi şey sorucam.Stoch ve Alex niye tribüne çıkıp oturdular.Kendi istekleriyle mi yoksa kulübede falan mı bir şey var ?
Volkan : Önümüzdeki 2 maça bakacağız. ?
Ben bi hocanın bi takımı böylesine kötü oynatabileceğine inanmıyorum.. Aykut hoca oyuna kimi alsa dökülüyor, sürekli bi pas hatası koşuyu yarım kesmeler.. Üstlerinde taşıdıkları formanın ne olduğu konusunda en ufak fikirleri kalmamış.. Mahalle maçı oynuyor zannediyolar..
bütün oyuncuları gönderelim o zaman.
mehmet topal ve meireles dışında aykut kocamanı seven yok takımda
onlar da yeni geldiler hasan ali falan bir de.
ben bugün cok net gördüm ki volkan da dahil neredeyse bütün takım hocanın gitmesini istiyor
burda oyuncuları suclamaktansa bence neden sevmediklerine bakmak lazım
disiplinli oyuncularla ilişkileri daha iyi karizma sahibi ve takımına güven veren agresif bir hoca olsa bu takım bu kadar isteksiz olmaz
Volkan mı gitmesini istiyor? maç sonu ne dedi? "Ben dahil Futbolcu arkadaşlarım üzerimize düşeni yapmıyoruz"
Bunu gitmesini isteyen kişi mi söyler? Tamam gitmesini isteyen belirli bir kısım var ki bence Alex bu kişilerin başında.. Bu kasdettiğim futbolculara ciddi bir uyarı yapılması lazım..
Tabi Aykut Kocaman'ın da tercihlerinde dikkatli olması ve artık takımın nasıl oynaması konusunda karar vermesi lazım.. Tam bir kaos futbolu oynuyor takım..
hocayıda basın toplantısına göndermemişler istifa eder diye
Aykut hocayı eleştireceğinize sahadakilere sorgulayın. adamlar oynamaz her şey hocaya patlar. ne bu yahu ? takımda birileri bir şeyler çeviriyor. bu reddedilemez bir gerçek şu durumda. hocanın kuyusunun kazılmaya çalışıldığını düşünüyorum. ki bence başında Alex geliyor ama dediğim gibi bir tahmin. hiç yakışmayan hareketler bunlar kaptan. kulübeye gitmemek , olmaz böyle bir şey.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İlker Yağcıoğlu: Alex'in golden sonraki yüz ifadesi, Aykut Kocaman'a 'al gör gününü' der gibiydi
Önce alexi kadro dışı bırakacaksın arkadasından cristian sonra bak bakim nasıl top oynuyorlar
Adamlar FBI analizcisi olmuş artık yüz ifadesinden anlam çıkarıyorlar. Şu durum Premimer Ligde olsa bu spekülasyonlar çıkmadan hiç birşey olmamış gibi yola devam edilirdi ama ne yazık ki burası Türkiye.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aykut Kocaman tamam kötü de, Rıdvan'ın bu akşam bir yorumu dikkatimi çekti.
Rıdvan: Aykut Hoca iyi motive edemiyor olabilir takımı ama sahaya çıkın bir pas dahi atmayın, bir şut dahi çekmeyin mi diyor ?
Çok doğru, tamam hoca kötü ama oyuncular da çok çok kötü. Takımda iyi oynayan kimse yok. Egemen'den 2 kez kafa topu alıyor Bank Asya oyuncusu Adem ve golü attırıyor.
Ligtv'de de istatistik tutmuşlar, ilk yarıda İsaksson'a kaç kez top geldi diye, toplam 3 kez geliyor ve 3'ü de geri pası. Bu kadar netti Kasımpaşa'nın oyunu tebrik etmek lazım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İstifa etmiş ama kabul edilmiyormuş deniyor. Tabii yalan olma ihtimali de var.
Neyse iyi oldu bu yenilgi umarım devamı gelir.
Bir çürük elma tüm sepeti çürütür.
bu adamların önceki hallerini de biliyoruz değil mi nasıl sevinip takıma sahio cıktıklarını
bunlar gs nin falan ajanı değiller fenerbahçeyi manipule etsinler.
bu adamlar neden bu hale geldi onu sorgulamak lazım
bir takımın neredeyse bütün oyuncuları hocasını sevmiyor istemiyorsa sorunu oyuncularda mı aramak lazım
aykut kocaman yapamıyor ne teknik bilgisi ne disiplini ne ikili ilişkileri, bırak fenerbahçeyi ptt liginin bir takımını bile yönetecek düzeyde değil
konuşmaya gelince ondan iyisi yok tabi de icraatte hiç öyle değil
hiç bir oyuncunun ne korkusu ne saygısı ne sevgisi var kendisine
bununda sorumlusu kendisidir.
hayırlısı bi gitse de sokaklara dökülsek o dereceye geldim artık.
bu gece etmedi kadıköyde taraftarlı bir mağlubiyeti bekliyor herhalde.
tek isteğim ne olursa olsun galatasaray maçına çıkmasın
Takımda Alex yokken de bir şey yok ki. Ayrıca İlker Yağcıoğlu'nu canlı olarak izledim biraz sinirli görünüyordu, bir şeyler biliyor Alex hakkında ama biz onun bildiklerini bilmiyoruz, bu yüzden yüz ifadesinden dolayı bir oyuncuyu eleştirmesi bence yanlış. Eleştirisinin altında yatan başka sebepler var sanırım. Alex'in yüz ifadesinde ben bir art niyet göremedim açıkçası yalnız 3 - 4 futbolcu tribünde izledi maçı orasını anlayamadım. O konuya odaklanılırsa daha iyi olur bence.
Bu benim de dikkatimi çekti.Takımda ruh diye bir şey yok.Kulübede de aynı şekilde.Yıllar önce bizim başımıza gelmişti bu olay.Kadromuz da çok iyi değildi ama takımda ruh hiç yoktu.Kazanma arzusu yoktu.Şimdi bu olay Fenerbahçe'nin başında var.Ne hocada ne sahadaki oyuncularda kazanma arzusu yok.Hepsi birbirini etkiliyor.Hocanın değişmesi takıma ayrı bir hava katacaktır oyuncular kendine gelecektir.Aykut Kocaman takımın başında kaldığı sürece iyi bir Fenerbahçe izleyemeyeceğiz bence.Saha kenarındaki,tribündeki oyunculara da yüklenmemek lazım.Saha içindekilerin de tribündekilerden farkı yoktu.Onlar da öyle izliyordu maçı rakip oynuyordu.Alex'e yükleniyorsun mesela ama Stoch'un Alex'ten farkı yoktu.O da öyle izledi.Hatta karnı acıkmış sandviç yiyordu bi ara![]()
Herkesin tepkisi farklıdır bilemeyiz iç yüzlerini fakat böyle de günahını almayalım. Ben Aykut Kocaman'a bir suç bulmuyorum adam elinden geleni yapıyor ne yapsın adam kendi Fenerbahçesini bile bile oynatmıcak mı? Galip gelmek istemez mi.. Bence kendi sistemini oturtmalı artık o şunu dedi bu şunu dediye bakmayıp.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern