Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

32 80.00%
  • Berabere biter

2 5.00%
  • Braga kazanır

6 15.00%
1 ile 30 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Braga | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Yarın iş gereği stadda olucam maç boyu maçı izleme şansım da olucak, pek çok gsli benim yerimde olmayı isterdi sanırım Benim için de tuhaf bir tecrübe olacak daha önce arenadaki ilk derbiye gelmiştim ama bizim tribündeydim.

Ben 2 farklı bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum.Bragayı bu yıl Udinese deplasmanında izledim kötü bir maçtı iki takım adına da.Ara ara Udinesenin gömülmesi ile birlikte rakip sahada ancak etkin oluyorlardı geride ve elenmenin eşiğinde oldukları halde etkili oyun oynadıklarını söyleyemem.Beğenmemiştim o zaman hatta bu takımlar nasıl şampiyonlar ligine gider falan diye iç geçirmiştim.

Galatasaray ın isteği tribün desteği ve yüksek temposuyla birlikte şansı da yanında olursa rahat kazanacağını düşünüyorum.
    Tezhaurat bekliyoruz

Bende maçta olacağım ailemden izin koparırsam okuldan sonra direk arkadaşlarla Nevizade'ye gideceğiz meşaleler , marşlar vb. Çok fena bir atmosfer olacak stadda ve dışarıda size söyleyeyim Oğuz Altay'ın deyimiyle ultrAslan ve Galatasaray tarih yazacak.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Tezhaurat bekliyoruz
    Vip de olucam orda tezahürat olmaz sanıyorum olsa bile profesyonellik gereği ordayız rakip yabancı da olsa olmaz öyle şey yani

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vip de olucam orda tezahürat olmaz sanıyorum olsa bile profesyonellik gereği ordayız rakip yabancı da olsa olmaz öyle şey yani
    Bazı genel tezhauratlar var. Bizim için Braga'yı yen falan Birde vip falan fark etmiyor stad doluyken

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hacı ne işiymiş bu ya VIP'de

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hacı ne işiymiş bu ya VIP'de
    Part time organizasyon işi.
    Daha önce çeşitli basket maçlarına gitmiştim ama ilk defa futbol maçı denk geldi.
    Baskette vip de durup biletlere bakıp yerlerini gösteriyor sonra da maç sonuna kadar herkes kendi sırasının başında dikilip maçı izliyorduk.
    Burda da o tarz bi iş olur herhalde bende gidince göreceğim

Mesaj Yetkileri