Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Nesil
    2006

Blogumda yazdığım yazı.

Yıllardır hep Fenerbahçe'm için bir blog açmak, o günkü olaylar üstünde bir yazı yazmak, sizlere fikirlerimi aktarmak istemiştim. Kim bilirdi, Alex'in vedası ile başlayacağım. Efsane için bir veda yazısı yazacağımı. Hemde böyle bir durumla, olağan dışı gönderilmesi ile.

Sekiz sene önce bu formayı giydiği zaman ne bu kadar büyük bir oyuncu olacağı ne de böyle veda edeceğini hayal edemezdim, edemezdik de. Onunla güldük ağladık, çocuklarını ve eşini bağrımıza bastık ve sonunda Lefterimizin yanına, heykelini diktik. Onu biz aslında, attığı goller veya sayesinde kazandığımız maçlar için değil, iyi bir aile resizi, iyi bir baba ve son derece efendi insanlığı ile sevdik, şehitlerimizin için beraber ağladık, hep beraber İstiklal Marşımızı söyledik. Futbolun sadece futbol olmadığını, o pazubandının sadece başarılı bir futbolcu olduğundan dolayı takılmadığını bir kere daha kanıtladık. Yeri geldi onun yuhaladıki, yeri geldi bağrımıza bastık; ama ondan hiçbir zaman nefret etmedik, hiçbir zaman küfretmedik ve sonunda ağlayarak veda ediyoruz. Yazının sonunda yazacağımı şimdi yazıyorum, iyi ki geldin, iyi ki tanıştık.

Gidişi hiç ama hiç yakışmadı, son bir kez daha izleyemeden gidiyor. Ne için belkide bir hiç.Kupalar gelir, maçlar kazanılır kaybedilir, hiç biri önemli değildir. Önemli olan vefadır. Biz vefazımı gösteremeden, onu bütün suçlu olarak işaret ederek gösterdik. Bu olay aslınada ne ilk ne de son olacak. Hep olacak. Çünkü yönetenler, sporcu veya spordan gelen insanlar değil. İş Adamları. Sporu yatırım amacı olarak görenler. Sadece büyükler vardır mantelitesi kuranlar. Bu yüzden hiç edilen sevgiler sevdalar. Keşke 10 milyon €luk bir kulüp olsak; ama bunlar yaşanmasaydı. Maddi olarak büyümek sadece ekonomik zaferdir. Başkada hiçbir şey. Alex gibisi bir deha gelir mi bilmem. Ama gelirse, bu yöneticilerle onun gibi gene böyle gider.

Bundan sonra Fenerbahçe Futbol Kulübü için yeni bir başlangıç olacaktır ve tek giden Alex değil, bunun sorumlusu olacaklardır. Ne yazık şuan ki yönetime ve teknik heyete bu davranışından dolayı destek veremem. Alex'in gitmesi bize sezon sonu üç kupa kazandırmaz. Ama en önemlisi efendilikde...

İslam Çupi ne demişti: "Bu büyüklük başka bir büyüklük, işte adı konamaz." Biz o adı konamayan büyüklüğü bu gün yok ettik. Yazıklar olsun.

Uzun lafın kısası bu formadan bir Alex geçti; ama ayrılık böyle olmamalıydı. Umarım bir gün gene karşılaşırız. Seni ve aileni sonsuza dek unutmayacağız büyük 10 numara!
    http://efsane10.blogspot.com/

Nesil
    2006

Last edited by Crazycat : 01.Ekim.2012 at 23:43 Reason: Ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yerinde ama eksik bir karar, en yakın zamanda Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın da görevi bırakması dileğiyle. Biz Alex'i sadece Fenerbahçe'de olduğu için değil iyi bir sporcu iyi bir insan olarak da seviyoruz. Ama önemli olan Fenerbahçe ve Fenerbahçe'nin geçen seneki felaketin ardından tamamen yeni bir sayfa açması için Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın da Alex'in yolundan devam etmesi gerekiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Neler söylenir neler ama gerek yok. Hayatımda bir futbolcu ayrıldığı için daha önce bukadar üzüldüğümü hatırlamıyorum.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Kızlarına ve oğluna İstiklal Marşını bile öğreten, Hristiyan olduğu Halde Kur'an-ı Kerim'i bitiren bir adamdan bahsediyoruz.

Alex de souza 3000. golü attı diye ona 300.000 $ prim verdiler o ne yaptı ? Mehmetçiğe verdi..

İşte bu yüzden Adam gibi Adamsın Alex !

Nesil
    2006

Az önce evinden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ozaman bende bu fotoyu ekleyeyim

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ailecek pencerede görünce gözlerim doldu. benim gibi bir taş kalpliyi bile ağlattınız. helal olsun size.
    Last edited by di canio : 02.Ekim.2012 at 00:46 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cok duzgun bir adamdi, bu surec cok kotu idare edildi. sonucunun bu olacagi belliydi. keske hersey daha guzel sona erseydi. tum turkiye alexi ozleyecektir kuskusuz. yolu acik olsun...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

AYKUT, sen ne KOCAMAN bir adamsın ki; Emre'den sonra Alex'i de yedin. Böyle bir ayrılık kesinlikle yakışmadı Fenerbahçe camiasına. Alex, kadro dışı kalmayı kendisine yediremeyip kendisi istemiştir gitmeyi; fakat bu kadar basit olmamalıydı.

Aykut Kocaman, takımın başında kalmaya devam ederse; sırada Cristian, Stoch ve Semih var.

Bence, Aykutla beraber Aziz Yıldırım da çekip gitsin artık. Fenerbahçe'yi iyice, kendi hegomanyası altına aldı Aziz Yıldırım.

emre olayını bilmeden konuşmayın lütfen

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    AYKUT, sen ne KOCAMAN bir adamsın ki; Emre'den sonra Alex'i de yedin. Böyle bir ayrılık kesinlikle yakışmadı Fenerbahçe camiasına. Alex, kadro dışı kalmayı kendisine yediremeyip kendisi istemiştir gitmeyi; fakat bu kadar basit olmamalıydı.

Aykut Kocaman, takımın başında kalmaya devam ederse; sırada Cristian, Stoch ve Semih var.

Bence, Aykutla beraber Aziz Yıldırım da çekip gitsin artık. Fenerbahçe'yi iyice, kendi hegomanyası altına aldı Aziz Yıldırım.
    İnsanların anlamadığı birşey var. Ne Emre'yi ne Alex'i Aykut Kocaman değil, kendi yaptıkları bu hale getirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yedek kalmak istemeyen bir alex var ve bu sezonki performansi ortada. hepsi karsilikli alinan kararlar neticesindedir. olayin tek boyutu aykut kocaman degildir bence.

bunlarin gecen sezon turkiye kupasi kazanildiktan sonra yapilmasi gerekirdi. guzel bir veda ile hersey cok daha layikiyla olurdu. alex bir efsanedir, oyle de kalacaktir zaten. bu olaylar hicbir sekilde ne alexi ne de aykut kocamani kucultmedi. karsilikli menfaat geregi alinan bir karar bence. ikisi de klubumuzun onemli degerleridir.

onu yollayan aykut kocaman degil alexin icindeki fenerbahce sevgisidir. alex hala takima faydali olacagini dusunup sezon basi brezilyaya gitmedi ve takimda kalmayi tercih etti ama alex eski alex degil maalesef. zirvedeyken takimi biraksaydi cok daha guzel olacakti hersey.

demeden edemeyecegim, rakip taraftarlarin alexi hala tehlike olarak gordukleri bana samimi gelmedi. kusura bakmayin, ben oyle oldugunu dusunmuyorum sahsen ama alex efsanimizdir, orasi ayri. laf da soyletmem

Aykut Kocaman bırakın Fenerbahçe li futbolcuları, ..........'ni bile idare edemez. (boşluğu siz doldurun evinin bahçesi, Karşıyakagüvenspor'u fln yazabilirsiniz işte)
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    emre olayını bilmeden konuşmayın lütfen
    Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    İnsanların anlamadığı birşey var. Ne Emre'yi ne Alex'i Aykut Kocaman değil, kendi yaptıkları bu hale getirdi.
    Siz biliyorsanız anlatın, biz de bilelim o halde. Emre Belözoğlu'nu oldum olası sevmem, Aykut Kocaman ile yaşadıkları hakkında da sadece medyadan takip ettiğim kadar bilgim var; fakat Aykut Kocaman da sütten çıkma ak kaşık değil, onu biliyorum. Andre Santos ile yaşadıkları, Cristian ile yaşadıkları, Semih ile yaşadıkları, Alex ile yaşadıkları... Hepsinde mi futbolcular suçlu?

Şuna eminim, taraftarın geneli, Alex'i Aykut Kocaman'dan daha fazla seviyor ve cezadan sonra, Saracoğlu'ndaki ilk maçta Aykut Kocaman da nasibini alacaktır taraftardan. Hatta, derbide bile olabilir tepkiler.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla çok kopuk bir hoca Aykut Kocaman ve kendisi hangi takımı yönetirse yönetsin belki 2 sene belki 3 sene sonra yine böyle kopukluklar başına gelecektir.

Bu yüzden aslında takıma sağlam abilik edecek biri istiyordum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Yazmadan önce şunu bir düşünün, Lefter'in anlından öptüğü isimdir Alex.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahce SK, Alex de Souza'yi resmi sitesindeki takim kadrosundan cikartti.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Bir gün gidecekti ama gidişi böyle olmamalıydı...

http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash...b8bfadae9c89f6

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe ve Alex'in böyle ayrılması hiç hoş olmadı. Ama bu ayrılığın böyle olmasını sadece kulübe mal etmemek lazım. Alex'in de 8 senedir bu kulüpte olduğunu, neler verdiğini, bu takımın kaptanı olduğunu, taraftarın ve camianın taptığı bir isim olduğunu bilerek hareket etmesi gerekmez miydi? Yaşananlardan, bir sorun olduğu gayet net anlaşılıyordur. Aykut Kocaman belki içeride farklı davranmıştır bilinmez ama toplum önünde Alex'e gayet sıcak davrandı. Ama Alex toplumun önüne attı sorunları. Sanki taraftarı arkasına çekmeye çalışır gibi bir hali vardı. Sorun çözülecekse kendi aranda çözmeye çalışırsın. Çözülemiyorsa alternatifleri düşünürsün. Alex düne kadar hemen hemen her maç 11 çıktı. Sahada yeterince mücadele etmedi. Ki daha önceki Alex profiline ek olarak yaşı itibariyle bu düşüş de gayet normal. Bu durumdayken oyundan alınmasına tepki göstermesi, bunu toplum önünde yapması ne kadar doğru?

Alex Fenerbahçe'den ayrılmayı sezon başından beri planlıyordu sanırım. Çocuklarının kaydını Ocak ayına kadar yaptırması da bu ihtimali güçlendiriyor bana göre. Yaptıkları, davranışları da bu sona gitmek için gibiydi sanki.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben Alexin teknik adam olmasını istiyordum ama öncesinde kendisininde hatasıyla birlikte yakışıksız şekilde gönderildi

Taraftarın çoğu azize ve kocamana karşı durumda Alexin gitmesi bu 2 şahsın önünü açmadı aksine kapattı yakın zamanda taraftarın gücüyle bunlarda bu kulüpten gidecek ! Sonraki yönetimin Alexi kulüpte aktif olarak kullanacağını düşünüyorum o günler çok uzak değil

Nesil
    2006

Alex de Souza'nın eşinde hem Türk Bayrağı hemde Boğaziçi Köprüsünün dövmesi vardır.

Ne volkan ne bekir ne selçuk ne gökhan ne kayt ne sow hiçbiri kaptana twitterdan msj atmadılar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex'in evinin önünde toplanan taraftarlar, Alex'e sevgi gösterisinin yanında Aykut Kocaman'ın şahsı ve ailesine küfürlü tezahüratlarda bulunup ek olarak Aziz Yıldırım'a yönelik de kötü tezahüratlar, istifa çağrısı ve Aziz Yıldırım'ın resminin bulunduğu t-shirtü yakmışlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sus emri vardır.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

diğer genç çocuklar attı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Recep , Salih attılar .. ben de ilk yasak diye düşündüm ama bu çocuklar attılar be.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

[YOUTUBE="3WcqqcipDfM"]Alex De Souza'nın Türkçe Veda Konuşması[/YOUTUBE]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ersin Düzen ‏@ersinduzen
    alex, tesislerdeki esyalarini toplayip eve gelince kapiyi esi açmis. ikisi de birbirlerine sarilarak kapinin önünde dakikalarca aglamislar..

Benim bile gözlerim doldu. Fenerli olsam kendimi tutamaz hüngür hüngür ağlardım heralde.

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri