Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

32 80.00%
  • Berabere biter

2 5.00%
  • Braga kazanır

6 15.00%
Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Braga | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Yine muslera yine
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kendimize gelmemiz lazım Allah'tan Muslera 2 topu da çıkardı da fark açılmadı.Panik havası hakim şuan.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Amrabat sahanın en kötüsü bence şu an.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Engin Baytar var mı kadroda? Bence Amrabat'ın yerine girmeli ikinci yarıda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Engin Baytar var mı kadroda? Bence Amrabat'ın yerine girmeli ikinci yarıda.
    Engin Baytar 18'de yok. Aydın girebilir sadece ya da Hakan Balta girer Riera öne çıkar.

dağıldı gs iyice toparlanmasılazım

Nesil
    2006

Bence biz Asya ülkesi filan olalım, Avrupa'da başaramıyoruz olmuyor işte. Alemi yok oynamanın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yahu neyin asist sevdası bu önün bomboş be arkadaş . Bir an önce gol şart iyi kontra yapıyorlar.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Nereye vuruyon o kafası arkadaş sen ya o ortaya atıcan onu
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umut niye vurmadı maçtan sonra bi zahmet izah etsin, kafayı yedim resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O ortaya oylemi vurulur ?

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan
    Şu ana kadar olan tek olumlu olay Muslera'nın bonservisinin 5 Milyon € artması.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sadece melonun sarı yediği pozisyonda 1 dk gitti +1 ne ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elin oğlu bir kere geliyor atıyor, biz dünyaları kaçıralım. Yıllardır değişmiyor bu acı gerçek. Gruptan çıkarız, çıkamayız bilmiyorum ama şu Braga'nın gerisinde kalmayalım arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Emre her aldığı topu içeri şişiriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam yırtınıyor işte orada korner yapmak için,yapıyorda sen niye bitiriyorsun be adam.Neyse yine üstün taraf biziz ancak yine gerideyiz.Tabii Selçuk'un biraz hareketlendirmesi,hareketlenmesi lazım.Kanatlardan atak yapınca sıkıntı oluyor.Fatih Terim'i geldi geleli ilk kez bu kadar sinirli görüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre yeni sabri olma yolunda emin adımlarla gidiyo bozduğu şutlarından sonra her duran topun başına geçip ... etmesi ile devam ediyo

Riera biraz savunma çalıştı mı en az 2-3 sene götürür sol beki bence.Melo uzun toplar haricinde yok, ileriye yardımını pek göremedim.Amrabat bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor.Burak Umut ikilisi de iki güzel pozisyonu harcadı, Elmander girmesi lazım.

Fatih hoca sinirli güzel bi ayar verir devre arasında.Beraberlik gecikmezse Allah'ın izniyle döner bu maç.Gecikirse kontra'dan en az 1 tane daha yeriz.

Nesil
    2007

Braga'nın da izin vermesiyle topa çok büyük oranda sahibiz ancak net atak yapamıyoruz. Bulduğumuz pozisyonları da değerlendiremedik hele Umut'un vurmadığı pozisyon Golden sonra 2 tehlike daha atlattı kalemiz neyseki Muslera vardı.

O kadar duran top bulduk hiçbirinde tehlikeli olamadık adamlar bir tane kornerde az daha atıyolardı ya. Biz bu duran top işini hiç beceremiyoruz.

Fena oynamıyoruz genel olarak ama dediğim gibi kiliti açamıyoruz. Açtık açtık açamadık kontradan 2'yide yeriz maç biter.

20. Default

Tam bunu yazacaktım FV, Emre istisnasız her ayağına gelen topu ortayla değerlendirmeye çalıştı. Dikkat ettim, Riera'nın kaç kez desteği heba oldu, bomboş çizgiye inmiş bekliyor, ama Emre kafayı kaldırmadan içeri gönderiyor topu.

melo riera selçuk çok kötü oynuyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

macin basindaki sakatik 2 dk surdu zaten. boyle hakemler bilerek mi veriliyor bize anlamiyorum. kaleye sut ceksek gol olacak ama sut cekemiyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sahada liderlik yapacak tecrübeli bir isim eksikliği göze çarpıyor. Hamit olsaydı çok etkili olurdu buna adım gibi eminim.

Eboue'nin bindirmeleri ne kadar iyiyse taçları o kadar kötü, daha bir kere etkili olduğunu hatırlamıyorum uzun taçlarının. Amrabat ise adamı krize sokuyor ortası yok. Çenesi kadar ayakları çalışsa keşke.

Bir de şu takımlarımızın Avrupa maçlarını Murat Kosova anlatmasın, maşallah dediği...

Nerde Ercan Taner ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

1. Ya Elmander gibi sağındaki, solundaki adamları hücuma çıkaracak oyuncun olacak

2. Ya Adam eksilten forvetlerin olacak

3. Ya da iyi ve bol pas yapıp Umut-Burak gibi oyuncuları araya kaçıracaksın.

Şu anda bu 3 seçenekten hiçbiri bizde yok. Ee geriye ne kalıyor. Tesadüfler...

Fatih Terim ne maçlar çevirdi bu maçıda çevirir.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın olduğunu unutmuşum diziye dalmışım. Açtım yarı bitti. Nasıl gidiyor? Kim üstün?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Mondragon olduğu zaman takım çok kötüyken 5 beraberlik almıştık. Belki de 1 galibiyet alabilseydik gruptan çıkacaktık. Yani ŞL'nde iyi oynamak önemli değil, şu maçta iki sıradan gol atalım. İstedikleri kadar pozisyona girsinler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Maçın olduğunu unutmuşum diziye dalmışım. Açtım yarı bitti. Nasıl gidiyor? Kim üstün?
    Her zaman ki futbolumuzu oynuyoruz,her zaman ki gibi de üstün olduğumuz maçta geriye düşüyoruz.Kısacası; Biz organize,Braga kontrataklarla etkili olmaya çalışıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aydın giriyor. Amrabat çıktı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dönmeyecek maç değil. Gerekli hamlelerle çeviririz maçı Allah'ın da izniyle.

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri