Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
bana birkac maddede aciklar misin durumu aykut kocamanin kisiligi konusunda, acikliga kavussun. ben kotu futbol disinda pek birsey sayamam sahsen ama kisiligi konusunda negatif yazabilecegim pek bir sey yok. elestrim sadece teknik yonde olur ama siz adami yerin dibine soktunuz.
bende aykut kocaman a inanıp en azından kişiliğine %100 kefil idim.
aykut kocaman'ın müthiş bir insan olduğuna dair ön yargı vardi zihnimde.
sorgulamazdım bile.
ancak olaylar birikip birikip yekün yapınca farklı bir tablo ortaya çıktı.

daum olayı mesela.
daum un yerine asla geçmem söz konusu değil demeci
hadi camia baskıyı kaldıramadın göreve geldin
adam devre arası santrafor istedi kanat istedi
takımın eksiği yok dedin
sonra gittin daum'a türkiyenin drogba sı diye gökhan ünal'ı getirdin burak yılmaz + 3 küsür milyon euroya
adam vederson santos dan sol açık yapmaya çalıştı özer le mehmet topuz ile kanatları ayakta tutmaya çalıştı
güiza ile şampiyonluk kovaladı
en güvendiği ve beğendiği oyuncularından biri kazım idi daum un onu yolladın devre arası

son hafta şampiyonluk kaçtı sonra ne oldu ?
o aynı yeterli dediğin kadroya santrafora niang kanatlara stoch ve dia takviyeleri yaptın
bu adamları daum istediğinde niye düşünmedin
devre arası olabilir illa bu isimler gelecek değil eldekilerden daha kalitelerini getirebilirdin.
kazma bilica nın yerine yoboyu getirdin
gökhan ünal da oradaaan oraya kiralanıp durdu yüzüne bile bakılmadan
daum un en güvendiği kazım ı yolladın ardından göreve gelince hemen geri getirdin takıma ?

sonra daha ilk geldiği gün alex ile 5 sezonda 1 şampiyonluk var artık bunu sorgulamamız lazım gibi bir kelam etti.
alex gibi onure edilmeyi fazlasıyla hak eden bir futbolcuya ilk günden noluyoruz dedirtti.
sürekli alex ile uğraştı erkenden oyundan aldı oynatmadı, derken hem şampiyonlar liginden hem uefadan olduk sayesinde
daum o üstüne sayısız takviye yaptığın kadro ile hiç değilse uefa da gruplardan çıkmıştı.

sene içinde santos ile de sorunlar yaşadı alex ile çekişmeleri de devam ediyordu
sonra başkan devreye girdi alex ve santos sorunu çözüldü yada üstüne perde çekildi
ikisinin kilit performansları ile şampiyonluk geldi.

ertesi sene malum şike süreci
o sene ki duruşunu yine takdir ediyorum
lige bu şekilde tutunup herkesi yanıltmamızın büyük etmenlerinden biri idi.

ancak o sezonku futbolumuzda berbattı ama malum sebeblerden ötürü göz ardı ediliyordu

emre belözoğlu gibi hırslı bir isim aykut hocanın yetersizliğini gördü isyan etti, kavga dendi şu dendi bu dendi
takımın en önemli oyuncularından birini daha kendi egosu için yedi takımdan bonservissiz gönderdi
alan takım malum uefa şampiyonu at madrid.
iyi bir idmanla nasıl bir emre ortaya çıktığını milli maçlarda gördük

bu sene geldi.
herşey eşit şarta büründü
milyon eurolar harcandı edildi
yine bi alex takıntısı aldı başını buralara getirdi

tüm bu olanlara kötü sonuçlar rezalet korkak futbol
gs ye 10 kişi kalınca kupayı vermeler vs eklenince haliyle taraftar tüm toplamı görmeye başladı

benim fikrim marsilya maçında alex morallenmiş ve iyi oynmaya başlamışken henüz çok erken bir dakika da bilerek kenara aldı alex in moralini bozdurmak ve onu kaşımak için
sonrasında başarılı da oldu zaten
belki alex i yemeyi başardı ama bunun bedeliyle henüz karşılaşmadı

toplama bakınca daum santos emre alex dahası da belki gelir belki de uzun zaman sonra ortaya çıkar.
stoch tercüman samet ilerde açıklamalar yapabilir gibime geliyor en basitinden.
hep mi karşı taraf pislik karaktersiz sorusu sorulmaya başlandı haliyle.