1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: İlk Yamada Alex var mı yok mu?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Konu kapandı artık, Alex takımda olmayacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Konu kapandı artık, Alex takımda olmayacak.
    Beşiktaş araştırmacısını yakalamışken ve konusu açılmışken ben de şunu sorayım; Quaresma ile kesseler sözleşme yenilemeyecek bi yola gidildi mi? Ona göre oyun başlar başlamaz satıp, yönetimin yapamadığını yapmak gerekecek.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    Beşiktaş araştırmacısını yakalamışken ve konusu açılmışken ben de şunu sorayım; Quaresma ile kesseler sözleşme yenilemeyecek bi yola gidildi mi? Ona göre oyun başlar başlamaz satıp, yönetimin yapamadığını yapmak gerekecek.
    Besiktas arastirmacisi Koray.

Quaresma'nin durumunu tam istedigimiz gibi yansittik mi emin degilim acikcasi.

Su anda Samet Aybaba'nin Quaresma'yi sevmedigi ayarlanmis durumda (bu belki de kulup olmali cunku onu istemeyen Samet Aybaba'dan cok kulubun yonetimi).

Ayrica ligin ilk yarisinda Besiktas yapay zeka yonetiminde oldugu zaman kadro listesine eklenmeyecek (lisans cikartilmayacak).

Besiktas'in Quaresma'nin mevcut sozlesmesindeki rakamlar ile sozlesme yenileme sansi zaten finansal durum nedeniyle olmayacak. Oyun ilerledikce oyuncu satisi vs. ile para yaratirsaniz bu degisebilir. Tabii Quaresma da fiyat dusurebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Su anda Samet Aybaba'nin Quaresma'yi sevmedigi ayarlanmis durumda (bu belki de kulup olmali cunku onu istemeyen Samet Aybaba'dan cok kulubun yonetimi).

Ayrica ligin ilk yarisinda Besiktas yapay zeka yonetiminde oldugu zaman kadro listesine eklenmeyecek (lisans cikartilmayacak).

Besiktas'in Quaresma'nin mevcut sozlesmesindeki rakamlar ile sozlesme yenileme sansi zaten finansal durum nedeniyle olmayacak. Oyun ilerledikce oyuncu satisi vs. ile para yaratirsaniz bu degisebilir. Tabii Quaresma da fiyat dusurebilir.
    teşekkür ederim detaylı bilgi için. oldukça tatmin edici bi cevap oldu. konuyu meşgul ediyorum ama şunu da sormak isterim. özelliklerinde ne gibi düşmelere gidildi acaba quaresma'nın?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Konu Alex konusu ama değinecek başka bir yer bulamadığım için buraya yazıyorum Quaresma'nın tekrar takıma dönmesi ve 3M€ dan sözleşme imzalanması bekleniyor TFF'den lisans çıkarılabilinecekmi bilmiyorum şayet çıkarılıyorsa oyundada bu durum düzeltilecekmi yoksa şuanki durummu göz önüne alınıcak.

Mesaj Yetkileri