Aziz yıldırımın imparatorluğunda böyle bir adam harcanıyorsa daha söyleyecek birşey kalmamıştır.. Takımımın maçlarını izlemek istemiyorum artık ya.. Herşeyden soğuttu beni..
Aziz yıldırımın imparatorluğunda böyle bir adam harcanıyorsa daha söyleyecek birşey kalmamıştır.. Takımımın maçlarını izlemek istemiyorum artık ya.. Herşeyden soğuttu beni..
Konu kapandı artık, Alex takımda olmayacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nefret edilen kişilerede bi zahmet aykut kocamanla aziz yıldırımı ekleyin![]()
Gelirse Besiktasa alirim.Fenerbahcede olmasi zaten biraz abest kacardi.
Besiktas arastirmacisi Koray.
Quaresma'nin durumunu tam istedigimiz gibi yansittik mi emin degilim acikcasi.
Su anda Samet Aybaba'nin Quaresma'yi sevmedigi ayarlanmis durumda (bu belki de kulup olmali cunku onu istemeyen Samet Aybaba'dan cok kulubun yonetimi).
Ayrica ligin ilk yarisinda Besiktas yapay zeka yonetiminde oldugu zaman kadro listesine eklenmeyecek (lisans cikartilmayacak).
Besiktas'in Quaresma'nin mevcut sozlesmesindeki rakamlar ile sozlesme yenileme sansi zaten finansal durum nedeniyle olmayacak. Oyun ilerledikce oyuncu satisi vs. ile para yaratirsaniz bu degisebilir. Tabii Quaresma da fiyat dusurebilir.
Alex olmalı.Sonuçta SI Games ekibi gerçekçilik arıyorsa, sezona Alex'le başlayan Fenerbahçe'yi oyuna yansıtmalılar. Veritabanı değişmemeli, isteyen Alex'i boşa çıkarabilir editör'den.
Football Manager'da her sürümde her zaman en güncel kadrolar yer almıştır. Transferle de olsa, farklı şekilde de olsa kulüplerden ayrılan-kulüplere gelen oyuncular yansıtılır, sakatlık, kadro durumu, sözleşme durumları en güncel haliyle yer alır. Gerçekçilik budur zaten. O zaman senin mantığına göre ara transfer dönemlerinde gerçekleşen futbolcu değişimleri de yansıtılmamalı, oyuncuların sakatlık durumları da yansıtılmamalı. Alex'i Fenerbahçe'de istiyorsan bunu tavsiye ettiğin metotla sen de yapabilirsin.
Serbest olursa aslında Coritiba'ya alabiliriz güzel olur.
Alex Fenerbahçe'ye kırgın değil. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'a kırgın. Bu ikisi yüzünden 8 yılını verdiği kulübü ve ona tapan taraftarları silecek değil heralde. Türkiye'de Fenerbahçe dışında başka bir kulüpte oynamak istemeyişini tekrarlaması da senin bu sorunun en net cevabı sanırım.
Konu Alex konusu ama değinecek başka bir yer bulamadığım için buraya yazıyorum Quaresma'nın tekrar takıma dönmesi ve 3M€ dan sözleşme imzalanması bekleniyor TFF'den lisans çıkarılabilinecekmi bilmiyorum şayet çıkarılıyorsa oyundada bu durum düzeltilecekmi yoksa şuanki durummu göz önüne alınıcak.
Büyük ihtimalle oyun çıktığında güncel olmayacak ancak her yıl oyun çıktıktan kısa bir süre sonra mevcut problemleri-eksiklikleri giderme maksatlı güncelleme gelir. O güncellemede yer alacaktır son gelişmeler.