Bir şey soracağım; biz Beşiktaşlılara ne yaptık?

Yani bakıyorum maç konularına Galatasaraylılar "yeneriz, fark atarız" yazınca ortalık karışıyor diğer taraftarlar aynısını yazınca tepki yok. Önceden vardır mutlaka bir sebebi diyordum ama bugün FB-BJK maç konusundaki yorumları okuyunca olayın tamamen kişisel olduğunu anladım.

Örneğin bizim Aygün (rasengan) "fark atarız" yazdığında "vay efendim sen nasıl küçümsersin, siz çok havalandınız" oluyor, diğerleri yazdığında ise "totem" oluyor.

Altta FB-BJK maç konusundan birkaç yorum paylaştım. Öncelikle şunu belirteyim bu tür yorumların beni rahatsız eden ve ilgilendiren hiçbir yanı yok, aksine isteyen istediği yorumu yapabilir. İster fark atarız, ister ezeriz der kimseyi ilgilendirmez. Benim sormak istediğim Galatasaraylı arkadaşların benzer yorumları için o kadar tepki gösterdiniz, şimdi bunlara neden aynı tepkiyi vermiyorsunuz? (Laiglenoir hariç)

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Mönchengladbach maçında ki oyunu oynarsak handikaplı galibiyet alırız evimizde. Ancak eski Fener'e dönersek beraberlik olur.
Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
Yani ne olursa olsun hiçbir şartlar altında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yenme şansı yok.
Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Fenerbahçe en kötü oyununda bile evinde puan aldığı için öyle bir durumu bende bilmiyorum
Quote Originally Posted by erdem344 View Post
İçerde 46 maçtır öyle yada böyle bu takım maç kaybetmiyor.

Beşiktaşın kazanması için süper top oynaması gerekmiyor , fenerbahçenin çok kötü olması gerekir

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
Ben umutluyum bu maçtan Gladbach'a yaptığımız pres gibi pres yaparsak Beşiktaş falan dinlemeyiz.
Quote Originally Posted by benbenim View Post
Gladbach maçındaki Cristian fark yaratır. bütün sezon böyle oynayacaksa istemem ben Fernandes falan ama güvenemiyorum bu adama işte. (Fernandes örneğini yanlış anlamayın , takımda çok görmek istediğim için onu yazdım ) Cristian gününde olursa rahat maç çıkarırız bence. yok Cristian bildiğimiz Cristian olursa işimiz zorlaşır. ama evimizde kaybetmeyiz diye düşünüyorum. he bir de Yobo dön lütfen
Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
Kasmaya gerek yok rahat alırız

İkinci yarı recepi görmek isterim
Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
Beşiktaş'ın Kadıköy'de bu kadar ezildiğini.dağıldını daha önce hiç görmemiştim..Yenilse bile bu kadar mahkum ve ezilmiş oynamıyordu...bir mücadele vardı...Samet aybaba aldığı sonuçlarla beni şaşırttı lig başında anlaşılan koltuğu sallanmaya başlıyor..
Quote Originally Posted by RasAnt View Post
Valla çok rahat bir maçtı tebrikler Fenerbahçe
Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
Samet hocadan ziyade takımı bu hale getirenler utanmalı
Kadronu yapacağı bu daha fazlasını beklemek fantazi olur
Bunlarda Beşiktaşlı arkadaşların yorumları:

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
Gaziantep ve Sivas maçlarındaki oynanan futbola bakınca, hiç umudum kalmıyor. Fenerbahçe dün oynadığı gibi oynarsa bizi çok rahat yener.
Quote Originally Posted by nouma16 View Post
bir Beşiktaş'lı zerre ümidim yok. en rahat izlediğim derbilerden birisi olacak herhalde.

Edit: Konu BJK-FB maçıyla alakalı olmadığı için buraya yazdım.