Benim adım çıkmış bir kereHatta bu yüzden birkaç kez olumsuz bi şey dememiş olsam bile olumsuz demişim gibi algılayıp laf söyleyenler olmuştu
Ben Beşiktaş maçı için en fazla Kasımpaşa maçında zorlandığımız kadar zorlanırız demişim.Bu akşam Fenerbahçe'nin oynadığı gibi oynarız diye düşünüyordum o maçta da.Ama maça kötü başlayınca işler değişti vs. Mesele bu değil zaten.Mesele şu.Fenerbahçeli taraftarlar geçen sene neyse bu sene de öyle gibi.Hatta daha karamsar diyebiliriz.Beşiktaş taraftarına bakalım.Geçen seneye göre dağlar kadar fark var takımda.Birçok şey değişti ve taraftar da mutsuz.Bir de bize gelelim.Çok iyi bir sezon geçirmişiz,ŞL'de oynuyoruz keyifler yerinde.Bu durum haliyle herkesin yorumlarına yansıyor.Biz yorum yaparken daha rahat yazıyoruz daha emin konuşuyoruz onlar ise öyle değil.Bu çok normal.Böyle olunca da bizim yazdıklarımız antipatik geliyor,rahatsız edici geliyor o arkadaşlara.Onlar da bu yüzden bize böyle tepki gösteriyorlar.Benim gözlemlediğim kadarıyla durum bu şekilde
![]()