Originally Posted by
TeNaciOUS MidFieLdeR
belki bu kisimlar fb sohbet alani konusu ama burda cevaplayim.
simdi taraftarin akittigi para diyorsun ama durup dururken olmadi bu, orjinal urunlere yonlendirmek icin cok saglam bir politika izlendi ki suanda tum klupler orjinal urun satiyorsa bu FB yonetiminin sayesindedir. seyirci hasilati dersen de o stad kimin planiydi diye sorarlar. o da mi vizyonsuzluk. stad yenilenmemis olsa o paralar kazanilabilir miydi.
young boys macinda alexin biletini kesmis aziz baskan. peki gonderilmis mi, hayir. neden, cunku antrenorun planlarinda olan bir oyuncuydu ve baskanin sozu gecmedi. aykut kocaman dinlenildi. bu da onemli bir gosterge baskanin kafasina gore is yapmadigi hususunda ki kafasina gore takimin basina hoca getiriyor da yanlis, o devir en son daumun geldigi sene sona erdi. artik bundan bahsetmek yersiz. yillardir basladigimiz teknik adamla bitiriyoruz sezonu.
antreman konusuna gelince de, alexin sarfettigi o cumle tam karsiligiyla cevrilmis olmayabilir. hem oyle olsa gladbach ve BJK maclarini 120 km kosarak bitirebilir miydik?
aykut kocamanin lig tv roportaji daha yeni gerceklesti, acaba vizyonu olmayan aciklamalara mi benziyordu bunlar. pek oyle degil gibi. yonetim de uzerine duseni fazlasiyla yapti son donemde. ben hala vizyonsuz olduklari dusuncesine karsiyim. hedefleri olan, gayet de vizyon sahibi bir klubuz bence. aksini iddia etmek haksizlik olur.
su belirsizlik doneminde zaten istedigin kadar vizyon sahibi ol ki olduklarini dusunuyorum, 2.lige dustugun vakit ne vizyon kalir ne de misyon.