Sayfa 103 / 220 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Beyler yapmayın quaresma fanatiği olmayın Allahınızı seviyosanız kimse bu takımdan büyük değil.Quaresmanın arasıra oynamasını en azından yedekte durmasını isterim fakat yönetim bi karar almış uyguluyor saygı duymalıyız mutlaka bildikleri bir şey vardır.Quaresma konusunda yanlış yapıyorlarsa bile diğer konularda iyiler bence en azından geleceği düşünen bir Beşiktaş var kötü oynuyoruz bu haftalar fakat düzeleceğiz 3 hafta önceki iyi oyunumuzu düşünün bu takım bi anda takım olamaz yavaş yavaş olacak bu biraz geç olsa bile olacak . Oğuzhan, olcay , hasan gibi bence gelecek vaadeden oyuncularımız var.Şuanda kimse istifaya çağiırılmamalı birlik olmalıyız çünkü buna takımın çok ihtiyacı var F.ormandan başka gelecek iyi başkan , şuanlık samet aybabadan başka gelecek iyi bir teknik direktör yok Beşiktaş'a.
    Edit:Quaresmanın geçen sene takıma gerçekten katkı sağladığı maç sayısı 5ten fazla değildir

2. Default

Quaresma gibi bireysel yetenekleri üst seviye olmasa da onun yaptığı katkıya yakınını yapabilecek bir Burak Kaplan var Samet Hoca'nın elinde. Onu da kullanmıyor, niye ona kimse sesini çıkarmıyor? Bu çocuk Leverkusen'den transfer edildi, geçen yıl Portekiz'li oyuncular sebebiyle çok az forma şansı buldu, bu sene neden oynamıyor diye soran yok. Bir Q7'dir gidiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aynen sana katılıyorum.Ben tanju ve burak kaplan'ı şahsen takımıma isterim.Çağlar ve Aydın ile uğraşıcağımıza biraz da onları deneriz daha iyi olur

4. Default

Hiç sulanma, Bursaspor'a düşünüyorum ben onları Ozan'ı veririz, Burak'ı, Tanju'yu, Ersan'ı alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by HeLLquaRd9 View Post
    Beyler yapmayın quaresma fanatiği olmayın Allahınızı seviyosanız kimse bu takımdan büyük değil.Quaresmanın arasıra oynamasını en azından yedekte durmasını isterim fakat yönetim bi karar almış uyguluyor saygı duymalıyız mutlaka bildikleri bir şey vardır.Quaresma konusunda yanlış yapıyorlarsa bile diğer konularda iyiler bence en azından geleceği düşünen bir Beşiktaş var kötü oynuyoruz bu haftalar fakat düzeleceğiz 3 hafta önceki iyi oyunumuzu düşünün bu takım bi anda takım olamaz yavaş yavaş olacak bu biraz geç olsa bile olacak . Oğuzhan, olcay , hasan gibi bence gelecek vaadeden oyuncularımız var.Şuanda kimse istifaya çağiırılmamalı birlik olmalıyız çünkü buna takımın çok ihtiyacı var F.ormandan başka gelecek iyi başkan , şuanlık samet aybabadan başka gelecek iyi bir teknik direktör yok Beşiktaş'a.
    Edit:Quaresmanın geçen sene takıma gerçekten katkı sağladığı maç sayısı 5ten fazla değildir
    - Bizden önce ev kiralanmış.
    - Sonra biz eve girmişiz, kira çok gelmiş.
    - Ev sahibine kirayı indir demişiz, indirmemiş.
    - Çıkalım demişiz, kontrat var çıksan da paramı alırım demiş.
    - O zaman bize de onun evine zarar vermek düşer.
    Bu sözler bizzat Beşiktaş'ın başkanına ait.Böyle amatör zihniyetler yönetiyor işte koskoca kulübü.Kim ne kadar çok para verdiyse kulübe,o derecede reklamlarını yapıyorlar.(zırt pırt verilen demeçler) İbrahim Altınsay gibi değerli bir adamı sırf kendi egoları adına harcadılar.Adam 1 ay boyunca hoca ve yeni oluşturulacak kadro konusunda uğraştı,çabaladı.Futbol komitesi başkanı olacak aklı evvel yöneticimiz gitti Eriksson ile anlaştı,onu da eline yüzüne bulaştırdı.(tazminat muhabbeti) Samet Aybaba gibi artık Süper Lig'deki Anadolu kulüplerinin bile yüzüne bakmadığı adama kaldık.İstenseydi daha iyisi getirilirdi kesinlikle.Koskoca Beşiktaş bir tek Samet Aybaba'ya kalmaz,her ne durumda olursa olsun.O da egolarının peşinde.Sol bekte Uğur Boral gibi beklikle alakası olmayan adam oynuyor,orada oynayabilecek Tanju gibi bir adamı sırf egoları yüzünden kadroya bile almıyor.Beşiktaş Tanju ve Burak'a mı kalmış diyor sorulunca da.E sana kaldıysa,onlara neden kalmıyor ki? Oğuzhan gibi yetenek ve yaratıcılık seviyesi bakımından takımdaki en iyi oyunculardan biri olan adamı sırf çok fazla koşmuyor diye oynatmıyor.Beşiktaş'ta oynayabilmenin tek şartı koşmak olmuş.Koşsunlar yeter yani.Gördük o koşan takımı da son maçta.Üst üste 3 mağlubiyetten önceki maçlarda da iyi bir oyun yoktu ortada .Kendimizi kandırmayalım.Gerçekler gün gibi ortada.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Ekim.2012 at 09:58
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu sözler bizzat Beşiktaş'ın başkanına ait.Böyle amatör zihniyetler yönetiyor işte koskoca kulübü.Kim ne kadar çok para verdiyse kulübe,o derecede reklamlarını yapıyorlar.(zırt pırt verilen demeçler) İbrahim Altınsay gibi değerli bir adamı sırf kendi egoları adına harcadılar.Adam 1 ay boyunca hoca ve yeni oluşturulacak kadro konusunda uğraştı,çabaladı.Futbol komitesi başkanı olacak aklı evvel yöneticimiz gitti Eriksson ile anlaştı,onu da eline yüzüne bulaştırdı.(tazminat muhabbeti) Samet Aybaba gibi artık Süper Lig'deki Anadolu kulüplerinin bile yüzüne bakmadığı adama kaldık.İstenseydi daha iyisi getirilirdi kesinlikle.Koskoca Beşiktaş bir tek Samet Aybaba'ya kalmaz,her ne durumda olursa olsun.O da egolarının peşinde.Sol bekte Uğur Boral gibi beklikle alakası olmayan adam oynuyor,orada oynayabilecek Tanju gibi bir adamı sırf egoları yüzünden kadroya bile almıyor.Beşiktaş Tanju ve Burak'a mı kalmış diyor sorulunca da.E sana kaldıysa,onlara neden kalmıyor ki? Oğuzhan gibi yetenek ve yaratıcılık seviyesi bakımından takımdaki en iyi oyunculardan biri olan adamı sırf çok fazla koşmuyor diye oynatmıyor.Beşiktaş'ta oynayabilmenin tek şartı koşmak olmuş.Koşsunlar yeter yani.Gördük o koşan takımı da son maçta.Üst üste 3 mağlubiyetten önceki maçlarda da iyi bir oyun yoktu ortada .Kendimizi kandırmayalım.Gerçekler gün gibi ortada.
    Sadece Kosmayi beceren Veli Kavlak oynuyorken , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Ricardo Quaresma nicin oynamaz ki?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dilimizde tüy bitti bazı şeyleri söylemekten; ama anlatamıyoruz bir türlü. Hala; Q7 için verimsiz, katkı sağlamıyor, diyenler var, sanki biz gelince 20 gol atacak, 30 asist yapacak tek başına uçuracak takımı diyoruz. Yönetimin Q7 konusundaki tutumunu da yazsaydınız keşke. Neyse, verim diyorsunuz; Holosko, Batuhan ve Almeida ile devam edelim o zaman, oldu.

Tanju ve Burak'a gelirsek; gençleşme diyoruz, gençleri kadro dışı bırakıyoruz. Zihniyete bak! Takımın şu futbolunu görünce Uğur Boral'a ve Olcay'a tercih ederim bu ikiliyi. Hatta, şöyle de bir 11 görmek isterim; ama nerde!

Mc Gregor
    Hilbert - Sivok - Ersan - Tanju (E.Özkan)
    Necip - Hasan Türk
    Oğuzhan - Fernandes - Burak
    Forvetlerden herhangi bir tanesi (Pektemek gelene kadar)

Oğuzhan ve Muhammed'i neden oynatmadığını da bir türlü anlayamadım. Sonradan bile girmiyorlar oyuna.

Neyse, Usain Bolt ve Elvan Abeylegesse'yi alalım bence. Nasıl olsa biz koşuyoruz!

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Hiç sulanma, Bursaspor'a düşünüyorum ben onları Ozan'ı veririz, Burak'ı, Tanju'yu, Ersan'ı alırız
    Kulübün tapusunu da verelim mi?
    Last edited by footballer33 : 14.Ekim.2012 at 15:29

8. Default

Aman almayalım tapuyu, borcu da üstümüze yıkıcan sen anladım! Tamam Burak kalsın, Tanju, Ersan'a da razıyım ben

Tabii ki espriden ibaret yazdıklarım, buna benzer saçma bir haber görmüştüm de güyaa Ozan'a karşılık Beşiktaş'tan üç oyuncu istendiği yazıyordu Şaka bi' yana, Beşiktaş'ın kadrosu yeterince geniş ve güçlü olmayabilir ama potansiyeli olan, fırsat bekleyenve şans verildiğinde olumu işler yapma potansiyeline sahip oyuncular var işte, bu dönemde de kendilerini gösterme fırsatı verilmezse ne zaman şans bulacaklar?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tanju ve Burak takas edilebilirmis ve Nene ile pazarlik yapilacak deniliyor fakat ne kadar dogru olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9 Ay önce 588.000.000 olan Borcumuz 2 ay önce 521.000.000 TL ye Borsaya bugün yapılan bildirim ile 508.000.000 TL ye düştü.. Beşiktaş AŞ
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    9 Ay önce 588.000.000 olan Borcumuz 2 ay önce 521.000.000 TL ye Borsaya bugün yapılan bildirim ile 508.000.000 TL ye düştü.. Beşiktaş AŞ
    Yönetimin en önemli icraatı. Bir de stad işini halletsinler, kâfidir bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim bu yönetime inancım tam. Güzel günlere gideceğiz inşallah. Bu sene sonunda ise takımdan kaliteli transferler bekliyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim bu yönetime inancım tam. Güzel günlere gideceğiz inşallah. Bu sene sonunda ise takımdan kaliteli transferler bekliyorum.
    Sen istersinde o borçla yönetim buna izin verirmi canım benim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın borçları benim bildiğim dolar üzerinden. Eğer TL üzerindense veya TL'ye çevrildiyse bir şekilde bu Beşiktaş'ın yararına olur. Dolar arttıkça lira üzerinden borçta artıyor doğal olarak. Bu yüzden Galatasaray sıkıntıda mesela. Gelirler lirayla borç dolarla ödeniyor, bitmiyor bu nedenle. Ama Beşiktaş'ın borcuda dolar üzerindense lira olarak açıklamak biraz göz boyamak gibi geliyor bana, sözde borç düştü ama dolar düştüğü için olabilir veya borç arttı gibi gözükür ama dolar arttığı içindir. Lira üzerinden açıklanınca merak ettim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Sen istersinde o borçla yönetim buna izin verirmi canım benim
    Kaliteli futbolcu = Para değildir canım benim Benim kastım da o değildi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sene sonu değil, devre arası için bile Nene ve Drenthe isimleri geçiyor; ama alabilecekler mi, bakacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Sene sonu değil, devre arası için bile Nene ve Drenthe isimleri geçiyor; ama alabilecekler mi, bakacağız.
    Evet devre arası da olacakmış bir şeyler. Bende merakla bekliyorum. Nene ilaç olur şu anki halimize.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Evet devre arası da olacakmış bir şeyler. Bende merakla bekliyorum. Nene ilaç olur şu anki halimize.
    Gerçi Samet Aybaba bu seneki gibi brezilyaya gider genç yetenekleri toplar gelir demi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu yönetimi eleştiren taraftarlar neyi amaçlıyorlar merak ediyorum Mevcut yönetim bıraktı diyelim başa kim geçer ki şu durumda. Galatasaray ile Fenerbahçe'li iş adamları transferde maddi olarak kulüplerine yardımda bulunurken, Beşiktaş'lı iş adamları Demirören'in bıraktığı pisliği temizlememek için ellerini taşın altına koymak istemiyorlar. Üstüne üstelik görüldüğü gibi Kasımpaşa'ya yönetici oldular. Bu yönetim bıraksın şu dakika Beşiktaş kolay kolay belini doğrultamaz. Kulübün bütün gelirleri temlikli.

Bu yönetiminde hataları çok ama en azından biraz zamanı hak ediyorlar. Kulüp bu kadar borç içinde yüzerken her şeyi mükemmel yapmalarını beklemekte hayal olur. Yıldırım Demirören bıraktıktan sonra bu yönetim hangi koşulda olursa olsun desteklenecekti sözde ya neyse

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Arsenal misali düşük bütçeli genç yetenekli oyunculara yönelmesi gerek Beşiktaş'ın. Scouting şart.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Murat yazdıklarımızı silmiş ama açıklama yapma gereği duydum Coşkun'da söyleyince O arkadaş benim çok yakın arkadaşım. Takılıyoruz biz yani bir sorun yok
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tarihte bugün (15 Ekim 1989):

Beşiktaş 10-0 Adana Demirspor

Goller: Metin 24', 43', 76' - Ali 2', 57', 61', 82 - Feyyaz 12', 65', 85'

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Demirören'in faaliyetleri mercek altında!

Beşiktaş yönetimi, Yıldırım Demirören'in başkanlığındaki 8 yılı inceleme altına aldı. Son 8 yılı kapsayan rapor bağımsız bir hukuk şirketine sunulacak ve rapor üyelerle paylaşılacak.

Beşiktaş yönetimi, Yıldırım Demirören döneminde yapılan faaliyetleri mercek altına aldı. Siyah-beyazlılar'ın son 8 yılındaki dönemde yapılan faaliyetlerin yer aldığı inceleme raporu tamamlandı.
    Beşiktaş Kulübü hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Levent Erdoğan, bu raporu yönetim kurulunda aldıkları kararla bağımsız bir hukuk bürosuna inceleteceklerini açıkladı.

Yönetimin bu kararının ardından son 8 yıl yapılan faaliyetler bir rapor halinde bağımsız bir hukuk bürosuna teslim edilecek. Hukuk bürosunun çalışmasını tamamlamasının ardından ortaya çıkacak sonuç kulüp üyeleriyle paylaşılacak.

Yönetimin amacı Yıldırım Demirören döneminin faaliyetlerinin ardından kulübün bugün geldiği noktayı ortaya çıkarmak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ferrari'nin açtığı davanın sonuçlandığı öğrenildi.
    CAS, Ferrari için Beşiktaş'ın 7.5 milyon Euro ödemesine karar verdi.

http://www.haber1903.com/Besiktas-51...yuk_darbe.html

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Battıkça batıyor Beşiktaş'ın maddi durumu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yönetim davanın kaybedeleceğini öngörüp bütçe ayırmış zaten.Yazıklar olsun sana YD.

@kakbas
    Ferrari'nin sözleşmesinde a takımdan başka yerde antreman yapmaya zorlanmaz derken yönetim a2 ile antrenmana çıkmadı diye zabıt tutturmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İkinci Del Bosque vakası. Maalesef bunları yaşatan adam Türk futbolunu yönetiyor. Yazıklar olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çok fazla bir para tüm şevki kıracaktır 7.5 faizle 8 m euroya çıkar yazıyor çok kötü valla yazık bu paralara

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yuh be paraya bak. YD tüple ödesin parasını.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

'İyi Beşiktaşlı'ya söylesinler, o ödesin artık; 'Q7'nin üstünü ben tamamlayacağım', diye reklam yapacağına!
    Last edited by footballer33 : 17.Ekim.2012 at 13:09

Mesaj Yetkileri