Quote Originally Posted by perpetua View Post
Soru ne kadar mantiksizsa, cevap da onun kadar mantiksizdi sonucta. Kendimi yerine koyuyorum ve cok da farkli bir cevap vermeyecegimi dusunuyorum. Ozellikle bu konuda yapilan bu kadar aciklamadan sonra hala birisi aciklamalari okumak yerine soru soruyorsa bu kisinin iyi niyetle sordugunu dusunmek biraz zor oluyor. Neyse, amacim Miles'i savunmak degil empati yapmak.

Musteri hizmeti meselesine gelince, farkli kulturlerin musteri hizmeti anlayisi ve beklentisi farkli olabiliyor. En basidinden ben, bir dukkana girdigimde hemen tepeme yapisip yardimci olabilirmiyiz denildigi dukkanlardan aninda cikarim. Ama baskalari bundan hoslanabilir. Bazi urunleri alirken saticinin nezaketinden daha cok bilgisi benim icin onemlidir. Ama baskalari icin nezaket daha onemli olabilir. Herkesi memnun etmek mumkun olmuyor.
  • Verilen bir taahhüt varken ve bu kadar az süre varken hala tarih konusunda korkak, şüpheci yaklaşmak hiçbir müşteriyi memnun etmez; forumdan bir arkadaş dağıtılacak betanın zaten daha önce testlerinin yapıldığını; aksi halde 2 hafta içinde bug fix için vakit kalmayacağını dile getirmişti. (Dağıtım süresi, lokasyonlar vs.) Adı üstünde zaten beta; illa ki buglar olacaktır ve bunlar da normal karşılanacaktır. Kaldı ki review yapıp, ekran görüntüleri paylaşan kişi 3 haftadır oynuyormuş FM 13'ü ve bariz(affedilemeyecek) bir bugdan bahsetmiyor. Ondan da 3 hafta sonra hala mı beta olarak verilebilecek bir FM 13 yoksa zaten diyecek birşey yoktur ve gerçek oyunda da ciddi buglar olacağını gösterir bu.
  • Bizim Türk geleneğinde bir söz vardır: "Müşteri veli nimettir" Onu da geçtim karşındaki insan; ileriye yönelik bir tarih için geçmiş zamanı katacak şekilde cevap vermenin bence manası yok. Şuan da bu forumda da betanın çıkış tarihiyle ile ilgili sorular soranlar var. Onlara da o zaman o şekilde cevap yazalım mı, olmaz..