İzmirde tavsiye spor salonu verebilecek var mı şu göbekle vedalaşalım
Sportz Club 232, Alsancak'ta abi.. Biraz tuzludur ama on numara yer.
Bi de Sports International var buyur web sitesi: http://www.sportsinternational.com.tr/?p=club&s=izm
Sen sağol abi.. Ha bana kalsa en sağlam spor salonu Seferihisar'da ama orası sana iyice uzak
İstanbul Şişli tarafında bildiğiniz bir yer var mı ? şöyle 3-4 aylık gideceğim , max 100 lira olacak , fazla kalabalık olmayacak , kaliteli olacak ve de koç kiralama gibi abuk sabuk sistemi olmayan bir yer var mı ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
78 olmuşum arkadaş! Bayram sonuna kadar izin verdim kendime. 80 olurum bayramda sonrasında bir spor salonuna gideceğiz artık.
İşte işin en kötü tarafı o. Üniversite sınavı için izin verdim kendime resmen haltercilerin off-season'ı gibi oldum bi göbek bi göbek sormayın
yok canım 100 lira diyorum daha ne olsun
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İzmir'in gözünü seveyim tatil yerlerinde bile 100 lira anca
Yani dediğim gibi bu bende 15 yaşında çıktı. Henüz gelişme döneminde olduğum için doktor istersen alçıya alalım dedi. Ben istemedim, bi kaç ay dizlik taktım ağrılarım bi hayli azaldı.. Şu anda da bi sıkıntı vermiyor o dizaltındaki bölgeye dokunmadığım sürece..
Ameliyat var mı yok mu bilmiyorum yalnız..
Hadi beyler fotoğraflar nerede çok boş kalmış burası
Haziran'a söz ama off season'dayım şu an
Bende 4 kiloluk dumbell ile çalışmaya başladım.Direk pazularımı geliştirsin istiyorum.Günde yaklaşık kaç kere çekmem iyi olur.Spor salonuna da gideceğim lakin şuan biraz sıkışığım.O yüzden şimdilik evde çalışacağım.4 kiloluk hafif gelmeye başladığındaysa 6 kiloluğa filan geçerim.Dİrek pazuya etki ettirmek için nasıl hareket yapmalıyım?Benim yaptığım hareketler sanki pazu dan çok bilek kısmını çalıştırıyor gibi geliyor.tüm ağırlığı pazuya vermem gerek.
az önce kaydoldum evin dibindekine 7 ay 750 liraya anlaştık. çok sıkı pazarlık yaptım , ben bile şaşırdım kendime
Bir çok hareket var, göğüs kaslarını geliştirmek, karın kaslarını geliştirmek omuz kısmı keza pazuları vs Google'a "dumbell hareketleri" diye aratıp görseller üzerinde anlatımların olduğu resimlere bakabilirsin. Eğer vücut yağ oranın fazla değilse (yani şişman değilsen) 1 ay içinde düzenli bir çalışmayla belirli bir kas seviyesine erişmiş olabilirsin. Kas çalışırken önemli olan kaldırılan cismin kuvveti değil egzersizin sürekliliğidir.
...
buna da her şey dahil. iyi fiyata bulduğumu düşünüyorum.
Ne gibi ayrıcalıkları var mesela, ben mi pek cahil kaldım acaba. Acaba toz falan mı verecekler sana.