1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Marcelinho Resmen Trabzonspor'da

Hybrid View

Nesil
    2006

Niyemi çünkü yatırım olmaz artık avrupadaki üst klupler 28 yaşındaki bir oyuncuyu almaz çünkü ondan 2 yıl yararlanacaklar mesala Ronaldinho 30 yaşına geldiğinde Fenerde bile oynayamaz çünkü şimdiki resflesklerini kaybedecek ama Marcelinho daha genç önünde uzun yıllar var ama alan yok. Şimdi siz fanatiklik yapıyorsunuz. Alex sizde oynasa acaba bunları dermiydiniz ama şunu düşününkü ben bugun kü gibi yazardım.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Niyemi çünkü yatırım olmaz artık avrupadaki üst klupler 28 yaşındaki bir oyuncuyu almaz çünkü ondan 2 yıl yararlanacaklar mesala Ronaldinho 30 yaşına geldiğinde Fenerde bile oynayamaz çünkü şimdiki resflesklerini kaybedecek ama Marcelinho daha genç önünde uzun yıllar var ama alan yok. Şimdi siz fanatiklik yapıyorsunuz. Alex sizde oynasa acaba bunları dermiydiniz ama şunu düşününkü ben bugun kü gibi yazardım.
    pes doğrusu ronaldinho 30 yaşına gelince fenerde bile oynayamazmış
    alex 30 yaşında oynuyor şu anda,bu durumda ronaldinho 40 yaşında fenerde oynayabilir.

Marcelinho kesinlikle avrupada alex'ten daha başarılı oldu,ve daha çok biliniyor.
    Ama tek dezavantajı yaşının biraz ilerlemiş olması.

alex'in Türkiye'de yaptığı şovu o Almanya'da yaptı.Trabzon'a uyum sağlarsa Alex'i rahat sollar.

Mesaj Yetkileri