1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Marcelinho Resmen Trabzonspor'da

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Egowich sana katılıyorum. Bu forumda Carlos Fener'e mi gelir diyenler eğer gelirse yaşlandı tabi gelir diyecekler

Yeter artık arkadaşlar. Alex'in avrupa kariyeri olmasa da, dünya starı olmasa da, gençlerle de olsa, Copa Amerika'da da olsa, Konfederasyon kupasında da olsa, 5.sınıf Brezilyalılarla da olsa 47 kez Milli formayı giydi ve kaptanlık yaptı. Bize attığı golde yahu bu ne biçim adammış nasıl öyle attı o olmasa kazanıyoduk demedik mi? Fener'e gelince mi işler değişti?

Marcelinho'yu kötülemiyorum. Ama daha adam gelip oynamadan Alex'den iyi demek ne kadar doğru. Kaç kere Milli takıma çağrıldı? Gençlerle kurulan Milli takım dahi olsa 31 yaşına gelene kadar. Alex Avrupa'da oynayamadığı için Türkiye'ye geldi diyorsunuz, Marcelinho niye geldi?

Sonuç olarak iyi ki geldi. Böyle iyi oyuncuların ligimizin kalitesini arttırmasında çok faydaları olacaktır. İnşallah Trabzon'da harikalar yaratır ve Trabzon için bir efsana olur giderken ama lütfen sırf Alex'i kötülemek için yorum yapmayın. Bekleyip göreceğiz kim iyi.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by sekopej
    Egowich sana katılıyorum. Bu forumda Carlos Fener'e mi gelir diyenler eğer gelirse yaşlandı tabi gelir diyecekler

Yeter artık arkadaşlar. Alex'in avrupa kariyeri olmasa da, dünya starı olmasa da, gençlerle de olsa, Copa Amerika'da da olsa, Konfederasyon kupasında da olsa, 5.sınıf Brezilyalılarla da olsa 47 kez Milli formayı giydi ve kaptanlık yaptı. Bize attığı golde yahu bu ne biçim adammış nasıl öyle attı o olmasa kazanıyoduk demedik mi? Fener'e gelince mi işler değişti?

Marcelinho'yu kötülemiyorum. Ama daha adam gelip oynamadan Alex'den iyi demek ne kadar doğru. Kaç kere Milli takıma çağrıldı? Gençlerle kurulan Milli takım dahi olsa 31 yaşına gelene kadar. Alex Avrupa'da oynayamadığı için Türkiye'ye geldi diyorsunuz, Marcelinho niye geldi?

Sonuç olarak iyi ki geldi. Böyle iyi oyuncuların ligimizin kalitesini arttırmasında çok faydaları olacaktır. İnşallah Trabzon'da harikalar yaratır ve Trabzon için bir efsana olur giderken ama lütfen sırf Alex'i kötülemek için yorum yapmayın. Bekleyip göreceğiz kim iyi.....
    peki adam daha oynamadan Alex daha ii demek ne kadar doğru
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by FM_M@niaC
    peki adam daha oynamadan Alex daha ii demek ne kadar doğru

Benim yazımı okursan ben Alex daha iyi demedim. Sadece Alex'in 28 yaşına kadar yaptıkları kaç kez milli olduğunu yazdım. Alex iyi Marcelinho kötü deyip yorum dahi yapmadan mesaj da atmadım. Kendime göre gerekçelerle iki oyuncuyu kıyasladım. Son cümlede de bekleyip göreceğiz kim iyi dedim....

Quote Originally Posted by ulumemo295
    belli olmaz FENERBAHCE bu zaten zenit trabzon un başka türk klübünde oynaymaz maddesini reddetmiş fb de tekke yi 100.yıl kadrosuna katacakmış

Nihat Özdemir biz Tekke'yi transferin son gününe kadar isteyeceğiz. Şimdi Zenith'e gidip 1 ay içinde geri gelirse şaşırmayalım
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri