Dava açıldı diye başlamış hemen karalamalar.Halbuki sizler mahkemenin onayladığı şeyi hala reddediyorsunuz![]()
Dava açıldı diye başlamış hemen karalamalar.Halbuki sizler mahkemenin onayladığı şeyi hala reddediyorsunuz![]()
SPK onay verdiğine göre yasal olmayan ne?
Bu konuyla ilgili muhabbet daha öncede dönmüştü detaylı açıklamalar yapılmıştı burada. Yeniden bunları yazmanın alemi yok. Ortada illegal bir şey de yok, küçük yatırımcılar bu sefer ekmek yiyemedikleri için isyan ediyorlar o kadar.
Screw you guys, I'm goin' home
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz biliyoruz bir de siz kabullenseniz bunu çok güzel olacak.
Açıklama gelmiş seçimle alakalı
Kamuoyuna Duyuru
Bazı basın organlarında yer alan “Mevcut Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu ibrasızlıkla ilgili yerel mahkeme kararının Yargıtayca bozulması sonrası düşebilir” şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Şöyle ki;
Kulübümüzün 14 Mayıs 2011 tarihinde yapılan Olağanüstü Seçim Genel Kurulu toplantısı Yönetim Kurulunun 05.04.2011 tarih ve 013 sayılı toplantısında, eski tüzüğün 26.a, yeni tüzüğün 28.1 maddelerine dayanarak almış olduğu karara istinaden yapılmıştır. Bu madde kulübümüz Yönetim Kurulunun kendi inisiyatifi ile seçim kararı alabilmesini öngören düzenlemeye ilişkindir.
Genel Kurulca Mali/veya Yönetsel yönden aklanmama durumunda Olağanüstü Genel Kurula gitme zorunluluğu Tüzüğümüzün 87.22 maddesi ile düzenlenmiş olup, 14 Mayıs 2011 tarihinde yapılan olağanüstü seçim genel kurul toplantısı bu maddeye istinaden yapılmamıştır.
Buradan anlaşılacağı üzere Olağanüstü Seçim Genel Kurul kararı Yönetim Kurulunun kendi iradesi ile alınmış olup mevcut Yönetim Kurulunun statüsünü etkileyecek bir hukuki durum bulunmamaktadır.
Bazı mihrakların, toplumu yanlış yönlendirmeye dönük hem kasıtlı hem de maksatlı haberlerine kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
Screw you guys, I'm goin' home
Gençler Kapalı - 150.00 TL
Galatasaray Kapalı - 150.00 TL
Gençler Maraton - 100.00 TL
Gençler Kalearkası - 75.00 TL
Galatasaray Kalearkası - 75.00 TL
Bu fiyatlar ne yahu ??
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Antalya deplasmanı 100 liraydı. Bu yine iyi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Niye Antalyaspor ile Gençlerbirliği için bir kıyaslamaya girdin ki ? Biz bundan 1-2 sene önce Gençlerbirliği-Ankaragücü maçlarını 30 liradan fazlaya izlemezdik.Şimdi 75 liralardan söz ediliyor.Bunun yerine ben evime 2 aylık LigTv bağlatırım vallahi
Bu arada nereye şikayet edilecekse edelim.
Aslında Fedarasyon değil de topluca Ankaralılar birleşip kulübe yönelik bir şeyler yapsak daha iyi olur.Zaten senede 1 defa Ankara'ya gelecekler ona da 75 lira istemeleri büyük yanlış bence![]()
Bu konuda bi fikrim yok ama Gençlerbirliğine girmek istersen bir arkadaş 20 liraya sokarım seni diyor da o zaman da maçın anlamı kalmıyor benim için.
Maalesef yapalabilecek bir şey yok galiba.Yine evimizde televizyonun karşısında izleyeceğiz![]()
Fiyatları Gençlerbirliği belirliyor. Geçen sezon Fenerbahçe maçında da abartılı fiyata satmışlardı. 75 TL abartının da abartısı olmuş. Verecekleri cevap "Pahalıysa almayın kardeşim o zaman" olacaktır. Biliyorlar, nasıl olsa o biletlerin tamamına yakını satılacak. Kural koyucu olan Futbol Federasyonu'nun bir standart getirmesi lazım. Tepkilerinizi öncelikle kendi kulübünüze de yazın bence. Daha etkili olur sanırım. Kulüpler Birliği diye bir oluşum içindeler ne de olsa. Anlaşsınlar kendi aralarında.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Suan saat sabahin 4u ve biz pankart boyuyoruz. 12 de basladik 7ye kadar devam edecek. Yine cok guzel olduCluj macinda stada asilacak.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu senede Akhisar maçlarından dört büyükler 80 TL diye biliyorum.
Geçen sene Gençlerbirliği bizimle oynadığı maçta 40 lira yapmıştı deplasman tribününü. Bu işe artık birilerinin dur demesi gerekiyor, Anadolu külüplerinin büyük takım taraftarları için görmüş olduğu "yolunacak kaz" bakış açısını.
[YOUTUBE="AKYaLUlWFFY"]Elmander'in Almanya'ya attığı gol[/YOUTUBE]
60 küsur liraydı benim hatırladığım. Geçen sezon kale arkası Galatasaray ve Beşiktaş'a 45 liradan satılmış diye duymuştum. Bize 60 liraydı. Bu sezon Galatasaray'a 75 yapmışlarsa, yarıştan erken kopmazsak sezon sonuna doğru olmasının da etkisiyle 100 lira görülür sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bilet fiyatları gerçekten çok can sıkıcı oluyo.. Yıllardır Fenerbahçe için bu fiyatlar çekiliyodu, Hatta 2 yıl önce Karabükspor 200 lira fiyat çekmişlerdi.. Maalesef Federasyonun bu konuda yaptırımı bulunmuyor..
Çözüm olarak da bilet fiyatlarını kategorilendirip sezon başında belirlenmesi zorunlu kılınırsa Federasyon tarafından, bi nebze de olsa bunun önüne geçilebilir..
Bu ne arkadaş ?
http://www.galatasaray.org/mpsaglikr...aber/14713.php
Allah'dan uzun süreli bir sakatlık yok şükretmek gerek.
150 tl, vay be!Kasımpaşa da, Beşiktaş maçının misafir tribün fiyatlarını 80 tl olarak belirlemiş. Bu nedir yahu? Anadolu takımları işin cılkını çıkardılar iyice. Resmen, fırsatçılık ve soygunculuktur bu. BAL takımı Niğde Bld. bile 75 ve 100 tl olarak fiyat belirlemişti de, tepkiler sonucu 50 ve 75 tlye düşürmüştü fiyatları.
Ayrıca; Karşıya da, basketbol maçı için 50 tl fiyat çekmiş Beşiktaş tribününe.![]()
Rennes'de M'Vila kadro dışı bırakılmış. Fırsat bu fırsat teklif yapsak ya devre arası transferi için, normalden daha ucuza anlaşılabilir belki şuan.