Sayfa 289 / 578 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
8,641 ile 8,670 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dava açıldı diye başlamış hemen karalamalar.Halbuki sizler mahkemenin onayladığı şeyi hala reddediyorsunuz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

SPK onay verdiğine göre yasal olmayan ne?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu konuyla ilgili muhabbet daha öncede dönmüştü detaylı açıklamalar yapılmıştı burada. Yeniden bunları yazmanın alemi yok. Ortada illegal bir şey de yok, küçük yatırımcılar bu sefer ekmek yiyemedikleri için isyan ediyorlar o kadar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişlerdi zamanında ...

çilek çilek diye dönüp durdu ortalarda ünal aysal ahada size çileğin nedeni
    Konuyu şike davasına bağlamak istemiyorum. Mahkeme onayladı , insanlar hapse girdi siz kabul etmediniz.

Bunda daha dava açıldı başladınız ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Ünal Aysal suç işlediyse hapse girer ceza alır biz de bir şey demeyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz biliyoruz bir de siz kabullenseniz bunu çok güzel olacak.

Açıklama gelmiş seçimle alakalı
    Kamuoyuna Duyuru

Bazı basın organlarında yer alan “Mevcut Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu ibrasızlıkla ilgili yerel mahkeme kararının Yargıtayca bozulması sonrası düşebilir” şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
    Şöyle ki;
    Kulübümüzün 14 Mayıs 2011 tarihinde yapılan Olağanüstü Seçim Genel Kurulu toplantısı Yönetim Kurulunun 05.04.2011 tarih ve 013 sayılı toplantısında, eski tüzüğün 26.a, yeni tüzüğün 28.1 maddelerine dayanarak almış olduğu karara istinaden yapılmıştır. Bu madde kulübümüz Yönetim Kurulunun kendi inisiyatifi ile seçim kararı alabilmesini öngören düzenlemeye ilişkindir.
    Genel Kurulca Mali/veya Yönetsel yönden aklanmama durumunda Olağanüstü Genel Kurula gitme zorunluluğu Tüzüğümüzün 87.22 maddesi ile düzenlenmiş olup, 14 Mayıs 2011 tarihinde yapılan olağanüstü seçim genel kurul toplantısı bu maddeye istinaden yapılmamıştır.
    Buradan anlaşılacağı üzere Olağanüstü Seçim Genel Kurul kararı Yönetim Kurulunun kendi iradesi ile alınmış olup mevcut Yönetim Kurulunun statüsünü etkileyecek bir hukuki durum bulunmamaktadır.

Bazı mihrakların, toplumu yanlış yönlendirmeye dönük hem kasıtlı hem de maksatlı haberlerine kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz.
    Galatasaray Spor Kulübü
    Yönetim Kurulu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz biliyoruz bir de siz kabullenseniz bunu çok güzel olacak.

Açıklama gelmiş seçimle alakalı
    İyide ibra olayı usülsüz diye konuşulmuyor mu zaten? Kimse seçimden bahsetmiyor ki kararda.

Bu arada ateş olmayan yerden duman çıkar mı çıkmaz mı? Dava açıldı diye hemen insanlar suçlu oluyor mu olmuyor mu? Karar versek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İyide ibra olayı usülsüz diye konuşulmuyor mu zaten? Kimse seçimden bahsetmiyor ki kararda.

Bu arada ateş olmayan yerden duman çıkar mı çıkmaz mı? Dava açıldı diye hemen insanlar suçlu oluyor mu olmuyor mu? Karar versek.
    Ateş olmayan yerden duman çımaz doğru. Dava açınca suçlu olunmaz dava sonunda onaylanırsa suçlu olunur. Ünal Aysal suçluysa da cezasını çeker.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gençler Kapalı - 150.00 TL
    Galatasaray Kapalı - 150.00 TL
    Gençler Maraton - 100.00 TL
    Gençler Kalearkası - 75.00 TL
    Galatasaray Kalearkası - 75.00 TL

Bu fiyatlar ne yahu ??
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Börk View Post

Bu fiyatlar ne yahu ??
    Bunu bir yere şikayet edemiyor muyuz? Ben öğrenci halimle 50 lirayı gözden çıkarmıştım kale arkası için, adamlar 75 liradan bahsediyor. Şampiyonlar ligi finali mi izliyoruz abi bu ne?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Antalya deplasmanı 100 liraydı. Bu yine iyi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Niye Antalyaspor ile Gençlerbirliği için bir kıyaslamaya girdin ki ? Biz bundan 1-2 sene önce Gençlerbirliği-Ankaragücü maçlarını 30 liradan fazlaya izlemezdik.Şimdi 75 liralardan söz ediliyor.Bunun yerine ben evime 2 aylık LigTv bağlatırım vallahi

Bu arada nereye şikayet edilecekse edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Niye Antalyaspor ile Gençlerbirliği için bir kıyaslamaya girdin ki ? Biz bundan 1-2 sene önce Gençlerbirliği-Ankaragücü maçlarını 30 liradan fazlaya izlemezdik.Şimdi 75 liralardan söz ediliyor.Bunun yerine ben evime 2 aylık LigTv bağlatırım vallahi

Ben federasyona yazmayı düşünüyordum valla. Sahi Yıldırım Başkan da ne umursar ama

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aslında Fedarasyon değil de topluca Ankaralılar birleşip kulübe yönelik bir şeyler yapsak daha iyi olur.Zaten senede 1 defa Ankara'ya gelecekler ona da 75 lira istemeleri büyük yanlış bence

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında Fedarasyon değil de topluca Ankaralılar birleşip kulübe yönelik bir şeyler yapsak daha iyi olur.Zaten senede 1 defa Ankara'ya gelecekler ona da 75 lira istemeleri büyük yanlış bence
    O fiyatı Gençlerbirliği belirliyor diye biliyorum ama?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu konuda bi fikrim yok ama Gençlerbirliğine girmek istersen bir arkadaş 20 liraya sokarım seni diyor da o zaman da maçın anlamı kalmıyor benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu konuda bi fikrim yok ama Gençlerbirliğine girmek istersen bir arkadaş 20 liraya sokarım seni diyor da o zaman da maçın anlamı kalmıyor benim için.
    Eh yani. Ben bu maça gidip eşşek gibi bağıracaktım ne güzel. 15. dakikada sesim kısılacak, ama ben yine de bağırmaya devam edip 2 hafta konuşamayacaktım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maalesef yapalabilecek bir şey yok galiba.Yine evimizde televizyonun karşısında izleyeceğiz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arttırmak isteyen kafasına göre arttırıyor manasında yazdım. Kasımpaşada 150 mi ne yapmıştı bi ara mesela.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fiyatları Gençlerbirliği belirliyor. Geçen sezon Fenerbahçe maçında da abartılı fiyata satmışlardı. 75 TL abartının da abartısı olmuş. Verecekleri cevap "Pahalıysa almayın kardeşim o zaman" olacaktır. Biliyorlar, nasıl olsa o biletlerin tamamına yakını satılacak. Kural koyucu olan Futbol Federasyonu'nun bir standart getirmesi lazım. Tepkilerinizi öncelikle kendi kulübünüze de yazın bence. Daha etkili olur sanırım. Kulüpler Birliği diye bir oluşum içindeler ne de olsa. Anlaşsınlar kendi aralarında.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Suan saat sabahin 4u ve biz pankart boyuyoruz. 12 de basladik 7ye kadar devam edecek. Yine cok guzel oldu Cluj macinda stada asilacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu senede Akhisar maçlarından dört büyükler 80 TL diye biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Bu fiyatlar ne yahu ??
    bende maratona girmeyi planlıyordum adamlar maratonda tribün bile vermemişler gerçi verseler bile almazdım bu fiyatlara

Geçen sene Gençlerbirliği bizimle oynadığı maçta 40 lira yapmıştı deplasman tribününü. Bu işe artık birilerinin dur demesi gerekiyor, Anadolu külüplerinin büyük takım taraftarları için görmüş olduğu "yolunacak kaz" bakış açısını.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE="AKYaLUlWFFY"]Elmander'in Almanya'ya attığı gol[/YOUTUBE]

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Geçen sene Gençlerbirliği bizimle oynadığı maçta 40 lira yapmıştı deplasman tribününü. Bu işe artık birilerinin dur demesi gerekiyor, Anadolu külüplerinin büyük takım taraftarları için görmüş olduğu "yolunacak kaz" bakış açısını.
    60 küsur liraydı benim hatırladığım. Geçen sezon kale arkası Galatasaray ve Beşiktaş'a 45 liradan satılmış diye duymuştum. Bize 60 liraydı. Bu sezon Galatasaray'a 75 yapmışlarsa, yarıştan erken kopmazsak sezon sonuna doğru olmasının da etkisiyle 100 lira görülür sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilet fiyatları gerçekten çok can sıkıcı oluyo.. Yıllardır Fenerbahçe için bu fiyatlar çekiliyodu, Hatta 2 yıl önce Karabükspor 200 lira fiyat çekmişlerdi.. Maalesef Federasyonun bu konuda yaptırımı bulunmuyor..

Çözüm olarak da bilet fiyatlarını kategorilendirip sezon başında belirlenmesi zorunlu kılınırsa Federasyon tarafından, bi nebze de olsa bunun önüne geçilebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Allah'dan uzun süreli bir sakatlık yok şükretmek gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu fiyatlar ne yahu ??
    150 tl, vay be! Kasımpaşa da, Beşiktaş maçının misafir tribün fiyatlarını 80 tl olarak belirlemiş. Bu nedir yahu? Anadolu takımları işin cılkını çıkardılar iyice. Resmen, fırsatçılık ve soygunculuktur bu. BAL takımı Niğde Bld. bile 75 ve 100 tl olarak fiyat belirlemişti de, tepkiler sonucu 50 ve 75 tlye düşürmüştü fiyatları.

Ayrıca; Karşıya da, basketbol maçı için 50 tl fiyat çekmiş Beşiktaş tribününe.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Rennes'de M'Vila kadro dışı bırakılmış. Fırsat bu fırsat teklif yapsak ya devre arası transferi için, normalden daha ucuza anlaşılabilir belki şuan.

Mesaj Yetkileri