Tek kelimeyle harika yazmışın kardeşim...Önümüzdeki 2-3 sene değil, bu kafayla 20-30 seneyle zor...Ne yazık ki duygusallığımızı bir kenara bırakamıyoruz...
Quote Originally Posted by SkyCaptain View Post
Yanlış anlaşılmasın GS'nin geçen sezonki şampiyonluğunu ve kadrosunu küçümsemek için yazmıyorum ama eğri oturup doğru konuşalım, Türkiye'de hiçbir takım gelecek 2-3 sene içerisinde mevcut yönetim ve kadro anlayışıyla CL'de gruplardan 16 puan alarak namağlup çıkamaz.
Bu olay gerçekçilikten uzaktır.

Hadi biz kendimizi şişirdik diyelim de bu Sigames'te de "yahu arkadaş biraz alçaktan uçun, tarihinizde Avrupa'da kaç kere kulüpler düzeyinde kupa aldınız yada kaç kere çeyrek final ötesini gördünüz de takımlarınızdaki oyuncuları bu kadar abartıyorsunuz" diyen de mi yok?

Geçmişte öngörülen Cem Sultanlar, İrfan Başaranlar, Serdar Eylikler, Berkin Aslanlar şimdi neredeler diye soran da mı yok?

Açıkçası oyuncuların profillerine girip tek tek incelemeye korkuyorum, iyicene oyundan soğuyacağım diye. Önceki mesajımda söylediğim gibi tek çare yine Türkiye ligini oynamamak olacak, hatta izlenebilir modunu dahi kapatmalıyım...