1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aykut Kocaman gelecek yıl + 6 ay daha takımın başında olacak mı acaba
    Aykut Kocaman kalmasa bile şart olmalı bu durum. En basitinden takım arkadaşlarıyla saha içi ve dışında daha rahat anlaşırlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Aykut Kocaman kalmasa bile şart olmalı bu durum. En basitinden takım arkadaşlarıyla saha içi ve dışında daha rahat anlaşırlar.
    Aynen öyle. Fikir güzel ama Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca gelir bence. Ve bu plan devre dışı kalır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aynen öyle. Fikir güzel ama Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca gelir bence. Ve bu plan devre dışı kalır.
    Fİkir güzel de uygulanabilirliği çok düşük bana göre.Haberin tamamında oyuncuların sözleşmesine türkçe öğrenemezse para cezası ve daha sonrasında sözleşmesinin fesh edileceği gibi detaylar var.
    Gelen adama türkçe dersi aldırırsın bu gereklidir.Ama sözleşmesine türkçeyi 6 ayda öğrenemezsen kovulursun gibi madde koymak ya da öğrenemedi diye para cezası kesmek bana göre çok saçma.
    Ayrıca oyuncu da çekinceyle yaklaşacaktır bu sözleşmeye.
    Ki uygunalamaz yine diyorum Sow geldi takır takır gol atıyor 6 ay geçti 8 ay geçti konuşamıyor diye adama ceza kesip sözleşme mi fesh edeceksin.
    Hayır elbette..
    Ya haber yalan ya da rastgele ortaya atılmış bir fikir..

Mesaj Yetkileri