Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
1 ile 30 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ama aynı zeminde ..cluj ilk iki dakika'da iki poziyon yakaladı ? Dördüncü poziyon 19 dakika'da yakaladılar..Gol Oldu ...kanatlar maç başında yazmıştım...4 oyuncu hucuma dönük..Sabri Reyiz...Hem defans hem ofans anlamında hamit daha cok destek verir...O kanada...Zaten 20 dakika'Da 3-4 top kesti sabri reyiz...Bence benim görüşüm braga macının aynısı oldu..tek fark...Yağmur vardı..birde admalar 10 kişi kaldı..
    4 pozisyon hatırlamıyorum. 1 tane var sol kanattan orta şut aut bir de gol var etti 2. Eğer onların gerilerden yaptığı ortayı indirdikten sonra zayıf şutu pozisyon sayıyorsak onları biz de bulduk.

Sabri'nin Eboue yerine oynasın demek ironi herhalde Eboue son iki maçtır iyi değil ama o kadar da değil.

Bu zeminde kazanabilirdik bile ama ah o penaltı kaçmasaydı. Bu statta bu zemine çözüm bulamayan yönetimi de kutlamak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    4 pozisyon hatırlamıyorum. 1 tane var sol kanattan orta şut aut bir de gol var etti 2. Eğer onların gerilerden yaptığı ortayı indirdikten sonra zayıf şutu pozisyon sayıyorsak onları biz de bulduk.

Sabri'nin Eboue yerine oynasın demek ironi herhalde Eboue son iki maçtır iyi değil ama o kadar da değil.
    Eboue hucumu cok düşünüyor..Geri dönene kadar..Kontra yemek cok yüksek..Ama sabri-Eboeu oynasa o kanatta eboue ileri cıksa bile sabri reyiz geride kalır..top keser...Çünkü sabri reyiz..galatasaray için ölümüne oynuyor..

Mesaj Yetkileri