Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • AEL Limassol kazanır

4 13.33%
  • Berabere biter

5 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

21 70.00%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 156 sonuç

Konu: AEL Limassol - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu 3. hafta maçında, deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 19 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor.

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Özgür Çek, Miroslav Stoch, Milos Krasic, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.

Kafilemiz, bugün saat 12.00’de, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla, Rodos üzerinden Larnaca’ya hareket etti.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=31384
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

AEL solcu siyasi görüşe sahip camiası olan bir kulüp. Dolayısı ile problem çıkması pek muhtemel değil ama yine de hiçbir zaman güvenemeyeceğiz onlara. Aksine Türkiye ile ilişkilere kötü niyetli bakmadıkları bile söyleniyor. Bize kötü davranmazlar ise buraya geldiklerinde aynı ölçüde misafir etmeliyiz.

Sindesmos Filathlwn AEL (AEL Taraftarlar Birliği) açıklama yapmış: “Biz politik bir kıraathane değiliz ve bu maçı fırsat bilen, AEL’e zarar verecek türde eylemlere girişecek kimsenin yayında yer almayacağız”
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bir anekdot daha vereyim.. Limassol takımının kuruluş sürecinde bir Türk yer alıyor ve bu Türk'ün Fenerbahçeli olması sayesinde renkleri sarı-lacivert..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

desenize dostluk maci havasinda gececek mac o zaman, bu harika oldu. ilk basta yaratilan hava cok olumsuzdu ama is sadece futbola kalirsa puan kaybi yasamayiz diye dusunuyorum. onumuzdeki 2 mac cok onemli, 6 puan bizi rahatlatir. avrupa liginde daha az yipraniriz boylelikle, rotasyon imkani dogar. ozellikle bu macta galibiyet cok onemli, evimizdeki macin kacari yok cunku (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuk ve Mehmet Topal aynı anda sahada olabilir, böyle bir hata olmazsa, maçı kazanırız, gerçi bu iki oyuncu beraber de sahada olsa yine de kazanmamız gereken bir maç.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bir anekdot daha vereyim.. Limassol takımının kuruluş sürecinde bir Türk yer alıyor ve bu Türk'ün Fenerbahçeli olması sayesinde renkleri sarı-lacivert..
    limasollu naci mi yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    limasollu naci mi yoksa

Sevim Ebeoğlu diye bir şahısmış..

AELin renklerini de siz belirlediniz. Bu nasıl oldu?

AELde oynadığım dönemlerde formalarımız‚ beyaz gömlek ve mavi şorttu. Bir gün kulüp başkanı‚ İngiltereye bir ziyaret öncesinde bana‚ takıma farklı renklerde formalar yaptırmayı düşündüğünü ve ne renk yaptırması konusunda fikrimi öğrenmek istediğini söyledi. Ben de Doğan Türk Birliği ve Fenerbahçe takımlarına olan tutkum nedeniyle‚ sarı lacivert önerisinde bulundum. O gün itibariyle‚ takımın renkleri sarı lacivert oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 3 maçtır en azından karakter koyuyoruz ortaya eksikler bizi çok etkilemezse topumuzu oynayabilirsek galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

limasollu naci mi yoksa
    Hahahah hiç güleceğim yoktu inan

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Biz bu takıma Xavi'yi getirsekte Selçuk Şahin'i kesemeyiz.Adam ne yapıp edip kendine yer buluyor, çok kısmetli kendisi..

Kazanırız diye düşünüyorum..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Son 3 maçtır en azından karakter koyuyoruz ortaya eksikler bizi çok etkilemezse topumuzu oynayabilirsek galibiyet bekliyorum.
    Benide bu umutlandırıyor.Çok kolay teslim olacaklarını düşünmüyorum.Yinede ufak ufak ayağa kalkmaya başladık, bu bile yetecektir.Bu maç ve Kadıköy'den çıkaracağımız 2 galibiyetle gruptan çıkmayı neredeyse kesinleştirmiş oluruz.3-1 içimden geçen skor.Nostradamus kılıklılarada tavsiyem artık takımlarına ve hocalarına güvenmeye başlasınlar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006

AEL kaliteli ve iyi bir ekip değil, ne Gladbach ne de Marsilya gibi hiç ama hiç değiller, burada ki herkesin tek korkusu maçın G.Kıbrıs'da olması. Bu maç Kadıköy'de olduğu zaman burada ki herkes Fenerbahçe 5 atar diyecek. Kaldı ki önümüzde ki iki maçta 6 puanı farklı iki skor ve oyun ile alacağız. Eksik kadro ile çıkmak şans olacak, hem yedekler moral bulacak hem de takımın durumunu göreceğiz. Son olarakda, Kuyt yerinde Semih oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Biz kendimiz büyütüyoruz. Ben UEFA'nın ya da FIFA'nın herhangi bir organizasyonda "stada bayrak getirmeyin" diyeceğini sanmıyorum. İzliyoruz, herhangi bir maçta maçla alakasız ülkelerin bayrakları açılıyor fazlaca. Yanılmıyorsam Ermenistan'la oynanan milli maçta da Azerbaycan bayrağı olay olmuştu. O gün de ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bizim aman bir sorun olmasın diyen işgüzar yöneticilerimiz, olay büyütmeyi çok seven medyamız sağolsun.
    Telegol'de iki akşam boyunca Kıbrıslı dernek yöneticilerini neredeyse sorguladılar. Aslında mevzu basit adamlar orda yaşıyor olayları en aza indirmek için çaba gösteriyorlar. Burada maçı Tv başından izleyecek olanlar ahkam kesiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fenerbahçe'nin şanssızlığı rakibin teknik direktör değişikliği yapması. Daha önce rakip izlendi, ona göre hazırlanıldı. Şimdi oyun sistemleri değişecek muhtemelen. Nasıl oynayacaklarını bilmeden sahaya çıkacak Fenerbahçe. Ayrıca teknik direktör değişikliği sonrası ilk maçlarında iyi oynar takımlar genelde. Ama genede rahat kazanacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin. Rakip Gladbach'tan daha zayıf bir takım sonuçta.

Fenerbahçe'nin şansı ise saha zemininin güzel olması. Fenerbahçe rakibinden daha iyi bir kadroya sahip olduğu için bu önemli bir avantaj.

Bir diğer konu basın toplantısında Aykut Kocaman rakibin savunmasının sağlamlığına dikkat çekti. Ben ilk başta 5-1 yenildikleri Marsilya maçını hatırlayarak ne diyor dedim ama diğer skorlarına da bakınca pekte haksız olmadığını gördüm (hazırlık maçında da kendi sahalarında Vitesse'ye 9-0 yenilmeleri saymazsak):

Avrupa:
    8 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi
    Attıkları gol sayısı: 8 Yedikleri gol sayısı: 8 (5'i Marsilya maçında ve 8 maçın 5'inde gol yememişler)

Linfield 0-0 (dep) / 3-0
    Partizan 1-0 (dep) / 1-0
    Anderlecht 2-1 / 0-2 (dep)
    Gladbach 0-0
    Marsilya 1-5 (dep)

Lig:
    6 maçta 3 Galibiyet 3 beraberlik
    Attıkları gol sayısı: 9 Yedikleri gol sayısı: 4 (hiç bir maçta 1'den fazla gol yememişler)

Doxa (dep): 3-1
    Alki: 3-1
    Apollon (dep): 0-0
    Omonia: 1-1
    Olympiacos (dep): 0-0
    Salamis: 2-1

Başarılar...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

limasollu naci mi yoksa
    bu çok iyiydi gerçekten

Fenerbahçe'ye canı gönülden destek veriyoruz BAŞARILAR
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'den çok net bir galibiyet bekliyorum. Özellikle Türk oyuncuların performansı yüksek olacakmış gibi geliyor bana.

Nesil
    2006

Fenerbahçe AEL'e göre taktik diziliş yapacaksa turnuvadan çekilsin. Fenerbahçe bu tarz takımlara kendi oyununu kabul ettirmeli ve çıkıp yenmeli. Futbol bu tabii ki biz nasıl gibip ManU'yu deplasmanda yenebiliyorsak onlarda bizi yenecektir. Ama biz maçtan bir gün sonra ManU nasıl davranıyor ve sorun olmuyorsa bizde de olmamalı. İşte bunu yaptığımız gün bir yerlere geliriz. Porto, Ajax ve Lyon gibi kulüpler bunu yapıyor belki kupa alamıyorlar ama hep varlar ve hep en iyi takımlar adında isimleri sıralanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Marsilyanın beş attığı Mönchengladbach berabere kaldığı takımı yenemesek...Yuh artık..gerçi futbol bu yine aynı saçma düzeni oynarsak başımıza mağlubiyette gelir..aykut kocaman ne yaptığını kestirmek cok zor...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

32 Degra(GK)
    2 Dosa Júnior
    12 Nikolaou(C)
    21 Marcos Airosa
    23 Carlitos
    29 Ouon
    7 Monteiro
    10 Rui Miguel
    17 Paulo Sérgio
    77 Dédé
    99 Vouho

22 Hidi(GK)
    5 Parpas
    11 Edmar
    20 Luciano Bebê
    70 Gilberto
    9 Orlando Sá
    19 Konstantinou

1 Volkan Demirel(GK) (C)
    2 Egemen Korkmaz
    3 Hasan Ali Kaldırım
    4 Bekir İrtegün
    77 Gökhan Gönül
    5 Mehmet Topal
    16 Cristian
    21 Selçuk Şahin
    88 Caner Erkin
    7 Sow
    11 Kuyt

34 Mert Günok(GK)
    53 Serdar Kesimal
    60 Özgür Çek
    17 Recep Nıyaz
    27 Krasić
    9 Stoch
    23 Semih Şentürk
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Marsilyanın beş attığı Mönchengladbach berabere kaldığı takımı yenemesek...Yuh artık..gerçi futbol bu yine aynı saçma düzeni oynarsak başımıza mağlubiyette gelir..aykut kocaman ne yaptığını kestirmek cok zor...
    Şu düz mantık olayına hastayım ben ya

Sanki o adamlar her maç aynı modda oynuyor..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Şu düz mantık olayına hastayım ben ya

Sanki o adamlar her maç aynı modda oynuyor..
    Oynamıyor ama düz mantık işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kadroya bak bi tane tek 1 tane yaratıcı oyuncu yok! aman be hoca. destek veriyoruz ama sen bu kafayla gittiğin sürece nereye kadar sürer bilmiyorum ben de.

------>5'de atsak geçerlidir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Selcuk Şahin ..aşktır,candır,saygıdır,tarihtir,herşeydir...Orta sahayı 2 tane top kapması yüksek oyuncuyla donatmış..iledeki 4 lü ile gole gitmeyi planlıyor..

Krasić =YEDEK

Selçuk Şahin=Oyunda ..Sözün bittiği yer artık ...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by di canio View Post
    1 Volkan Demirel(GK) (C)
    2 Egemen Korkmaz
    3 Hasan Ali Kaldırım
    4 Bekir İrtegün
    77 Gökhan Gönül
    5 Mehmet Topal
    16 Cristian
    21 Selçuk Şahin
    88 Caner Erkin
    7 Sow
    11 Kuyt
    Bu kadar ofansif oynamasaydık keşke,
    Aslında ;

Volkan
    Gökhan-Bekir-Serdar-Egemen-Hasan
    Selçuk-Topal-Baroni
    Stoch
    Kuyt

Kafamdaki 11 bu benim çok ofansif olmuşuz diğer türlü Selçuk-Baroni-Topal savunacak.2 tane adam neyimize yetmiyor ilerde çok bile Stoch çıkabilir ama yerine savunmacımız yok

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bir aralar Hüseyin Çimşir' in Trabzonspor' da ilk 11 oynaması gibi bir şey Selçuğun ilk 11 çıkması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deplasmanda çok iyi sonuç aldığımız 3'lü göbeğe kimi koyacaktık başka? Topuz yok Meireles yok?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Deplasmanda çok iyi sonuç aldığımız 3'lü göbeğe kimi koyacaktık başka? Topuz yok Meireles yok?
    Çok mu iyi sonuç aldığımız ?

Forvet arkasına bir oyuncu koyabilirdi.Hadi onu yapmadı Caner'i göbek oynatmasına bile razıydım

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@ThreepWooD

O zaman Barcelona taktiği oynalım 4-6 ....Abi bu takımın orta sahası tamamen defansif top kesmeye yönelik...Topu ileri taşıyamaz..Senin söyledğin taktikle cıksak..Fener fark yer...Topu orta saha'dan ileri götürümez..Futbol defansif ofansiftir...Gol atmadan maç kazanılmaz....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Çok mu iyi sonuç aldığımız ?

Forvet arkasına bir oyuncu koyabilirdi.Hadi onu yapmadı Caner'i göbek oynatmasına bile razıydım
    4-2 kötü sonuç mu?

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri