1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: CA ve PA Nedir ?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FM'ye yeni başladığımda çektiğim sıkıntıları biliyorum. Yeni başlayan arkadaşlar düşünülerek yazılmış bir yazıdır.

Desteğiniz için sağolun.
    Sentugo.

Bu PA ve CA değerlerini oyunun içinde bir yer bulmamız mümkün değil mi halen? Editörden mi bakmak gerekiyor. Editörden bakarak transferi gerçekleştirdiğimizde de hile yapmışım hissi oluşuyor ve tat vermiyor sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ugrtmzyrk View Post
    Bu PA ve CA değerlerini oyunun içinde bir yer bulmamız mümkün değil mi halen? Editörden mi bakmak gerekiyor. Editörden bakarak transferi gerçekleştirdiğimizde de hile yapmışım hissi oluşuyor ve tat vermiyor sanki.

CA ve PA değerlerini oyunda görmek gerçekçilikle pek bağdaşmaz sanırım gerçekte kimse bir oyuncunun ne potansiyele gelebileceğini ve o anki potansiyellerini görerek veya bilerek transfer etmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ugrtmzyrk View Post
    mustangshelby'in de dediği gibi bakmak ve bilmek zorunda değilsiniz. Oyundaki iyi gözlemcilerinizin vermiş olduğu yıldızlar bu CA ve PA'yı yansıtıyor zaten. Gözlemciler de hata yapabildiği için oyun daha gerçekçi oluyor.

CA hesabı biraz karışık. Ona bu yazıda bahsetmeye gerek duymadım. O başka bir rehberin konusu. Hadi ismini de vereyim. "Maç Motoru ve Etkilendiği Özellikler Rehberi" Şu anda bu rehber üzerinde çalışıyorum.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri