KADROMUZ
Öncelikle belirtmek isterim ki ; bu takıma sadece BASK bölgesi oyuncuları alınabiliyor.Bununla ilgili geçen sene çok soru aldığım için baştan cevaplayım.Sadece Bask bölgesinde yetişen ve İspanyol olup 16 yaşından küçük olan oyuncular ile masaya oturabiliyorsunuz.O yüzden lütfen transferler kötü demeden önce bu takımın alabilceği zaten 10-15 tane oyuncu olduğunu unutmayalımBuna rağmen kötü olduğunu düşünüyorsanız tabiki söyleyebilirsiniz her türlü eleştiriye açığım.
Yine geçen sene bilgi paylaşımlarında bulunuyordum.Bazı arkadaşlar sırf bunlar için kariyeri takip ettiğini söyüyordu.Bu senede devam edecem.Her sayfanın sonuna ulaştığımızda bende yeni bir bilgi paylaşacam oyunla ilgili.Tabi bu bilgiler bazen gözden kaçabilen ufak ayrıntıları içerecek ve ya bazen taktiksel bir kaç paylaşımda bulunurum.
Geçen sene hep birlikte güzel bir kariyer geçirmiştik.Sadece kariyerimi değil tamamen Fm 2012 yi bırakmama sebep bir gol yemiştim.Devam etmem için çok fazla özel msj aldım.Ben de cevap olarak 2013 de devam edeceğime söz vermiştim ve şimdi sözümü tutmak istiyorum.Umarım bu sefer yine oyundan soğumam ve geçen seneki oynadığım 6 sezondan daha ilerisini görürüz.
KADRO İNCELEMESİ
-Geçen sene ile hemen hemen aynı kadroya sahibiz.Ancak Avrupa liginde alınan başarılı sonuçlar oyuncuların özelliklerinin haklı olarak bir nebze artmasına sebep olmuş.
-En büyük kaybımız kuşkusuz Bayern e transfer olan Javi martinez.Belki ilerleyen yıllarda geri katarız takıma
-Takımın ciddi tek transferi ise Aritz Aduriz.Geçen sene bildiğiniz gibi Llorente sakatlanınca takım felç oluyordu.O yüzden bu transfer benim içinde iyi oldu .Başkana teşekkürler
-En büyük sıkıntımız ise sene başında Llorente sözleşmesini uzatmayacağını açıkladı.Bakalım bu oyuna ne kadar yansıyacak.Eğer uzatamazsak durum çok vahim
Şartları Her seneki gibi okudum ve kabul ediyorum.Tüm kariyerlerin takipçisiyim.Herkese başarılar ve bol fm li günler diliyorum.