Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Ath. Bilbao : Şimdi İspanya da BASK'ıyı Kurma Zamanı

Default Ath. Bilbao : Şimdi İspanya da BASK'ıyı Kurma Zamanı

KADROMUZ

Öncelikle belirtmek isterim ki ; bu takıma sadece BASK bölgesi oyuncuları alınabiliyor.Bununla ilgili geçen sene çok soru aldığım için baştan cevaplayım.Sadece Bask bölgesinde yetişen ve İspanyol olup 16 yaşından küçük olan oyuncular ile masaya oturabiliyorsunuz.O yüzden lütfen transferler kötü demeden önce bu takımın alabilceği zaten 10-15 tane oyuncu olduğunu unutmayalım Buna rağmen kötü olduğunu düşünüyorsanız tabiki söyleyebilirsiniz her türlü eleştiriye açığım.

Yine geçen sene bilgi paylaşımlarında bulunuyordum.Bazı arkadaşlar sırf bunlar için kariyeri takip ettiğini söyüyordu.Bu senede devam edecem.Her sayfanın sonuna ulaştığımızda bende yeni bir bilgi paylaşacam oyunla ilgili.Tabi bu bilgiler bazen gözden kaçabilen ufak ayrıntıları içerecek ve ya bazen taktiksel bir kaç paylaşımda bulunurum.

Geçen sene hep birlikte güzel bir kariyer geçirmiştik.Sadece kariyerimi değil tamamen Fm 2012 yi bırakmama sebep bir gol yemiştim.Devam etmem için çok fazla özel msj aldım.Ben de cevap olarak 2013 de devam edeceğime söz vermiştim ve şimdi sözümü tutmak istiyorum.Umarım bu sefer yine oyundan soğumam ve geçen seneki oynadığım 6 sezondan daha ilerisini görürüz.

KADRO İNCELEMESİ

-Geçen sene ile hemen hemen aynı kadroya sahibiz.Ancak Avrupa liginde alınan başarılı sonuçlar oyuncuların özelliklerinin haklı olarak bir nebze artmasına sebep olmuş.
    -En büyük kaybımız kuşkusuz Bayern e transfer olan Javi martinez.Belki ilerleyen yıllarda geri katarız takıma
    -Takımın ciddi tek transferi ise Aritz Aduriz.Geçen sene bildiğiniz gibi Llorente sakatlanınca takım felç oluyordu.O yüzden bu transfer benim içinde iyi oldu .Başkana teşekkürler
    -En büyük sıkıntımız ise sene başında Llorente sözleşmesini uzatmayacağını açıkladı.Bakalım bu oyuna ne kadar yansıyacak.Eğer uzatamazsak durum çok vahim

Şartları Her seneki gibi okudum ve kabul ediyorum.Tüm kariyerlerin takipçisiyim.Herkese başarılar ve bol fm li günler diliyorum.
    Last edited by muzoadux : 28.Ekim.2012 at 22:38

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Efsane geri döndü. Başarılar hocam.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Efsane geri döndü. Başarılar hocam.
    Teşekkürler her daim takipçim

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Başarılar diliyorum...

6. Default

Başarılar.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Başarılar diliyorum...
    Teşekkürler ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Güzel ve başarılı bir kariyer olmasını dilerim. Transferlerini merakla bekliyorum. Malum Bask bölgesi...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar Dilerim
    Seçenek Olarak Pek Fazla Seçeneğin Olmayacağı İçin Güzel Bir Kariyer Diliyorum Sana ..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Önceki sezon yine takipçinizdim hocam bu senede inşallah başarılı oluruz ve llorente gerçekteki gibi sözleşme yenilemiyor mu

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Teşekkürler ..
    edit......

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Güzel ve başarılı bir kariyer olmasını dilerim. Transferlerini merakla bekliyorum. Malum Bask bölgesi...
    O kadar seçenek arasından seçim yapmak zor olacak

Ama bu takımın yıllardır en büyük eksiği sol bek..Ve asier del horno boştayken onu kaçırmayız diye düşünüyorum..Bu da ilk transferin müjdesi olabilir

Eski konunuza baktım çok zevkli olmuş. Bunda da takipçiyim artık. Başarılar.

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Başarılar.
    teşekkürler kardeşim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Basarilar benim bildigim kadariyla Bilbao milliyetci bir takim oldugu icin sadece Ispanyol oyunculari aliyor sende ayrintili olarak yazmissin.Oyunda mesela Turk biriyle anlastidiginda nasil bir hata aliyorsun ?

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Basarilar benim bildigim kadariyla Bilbao milliyetci bir takim oldugu icin sadece Ispanyol oyunculari aliyor sende ayrintili olarak yazmissin.Oyunda mesela Turk biriyle anlastidiginda nasil bir hata aliyorsun ?
    İspanyolları değil Bask kökenlileri alıyorlar. Teklif vermeye tıkladığında Bilbao sadece Bask kökenli futbolcularla ilgilenebilir tarzında bir yazı çıkıyordu galiba.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tesekkurler bilgi icin.

Quote Originally Posted by SmtSvm View Post
    Başarılar Dilerim
    Seçenek Olarak Pek Fazla Seçeneğin Olmayacağı İçin Güzel Bir Kariyer Diliyorum Sana ..
    Teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Başarılar.. Her zamanki gibi takipçinim kardeş...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Başlık yaratıcı olmuş başarılar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Önceki sezon yine takipçinizdim hocam bu senede inşallah başarılı oluruz ve llorente gerçekteki gibi sözleşme yenilemiyor mu
    Biliyorum kardeşim hoşgeldin..Oyuna girer girmez ilk yaptığım şey zaten Llorente yeni sözleşme imzalıyormu diye bakmak oldu ..Ama malesef yanaşmıyor

Quote Originally Posted by hakankaraduman View Post
    Eski konunuza baktım çok zevkli olmuş. Bunda da takipçiyim artık. Başarılar.
    Teşekkürler umarım bu sefer daha zevkli olur

23. Default

Hocam canlandır şu kariyeri ya Bilbao ya hayranım
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Arkadaş açıklama yapmış gerçi ama ..Bir kaç ek daha yapayım oyuna yeni katılan regen ispanyollarıda alabiliyorsun..Ama tabi 16 yaşını geçmemiş olması gerekiyor.Bazı arkadaşlarda bask bölgesi oyuncularını aramak zor olmuyormu diye sormuştu geçen sene..Oyun arama kısmında milliyetini filtreleyen kısımda sadece basklı oyuncuları göster seçeneği var böylece kolay oluyor..

İlgiyle takip edeceğim bir kariyer olacak bir Bilbao taraftarı olarak. Bu kariyer ilerleyen günlerde açmayı düşündüğüm Bilbao kariyeri için ışık olacaktır eminim. Benim açtığım kariyerde de Lorente olmayınca zorlanıyordum onun için Aduritz'in gelmesi iyi olmuş. Ben şampiyon olamadım hiç Bilbao ile. Senden şampiyonluk bekliyoruz. Takipçinim. Başarılar

Transfer edebileceğin oyuncuları- biliyorsundur ama yine de yardımcı olması için- hatırlatmak istedim:

Stephane Ruffier- GK
    Azipiceuta- DR
    Monreal- DL
    Benat- MC
    Xabi Alonso- DMC/MC
    Mikel Arteta- MC/AMC/MR
    Antonie Griezmann- AML
    Xabi Prieto- AMR
    Diego Sola- ST

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Başarılar.. Her zamanki gibi takipçinim kardeş...
    Biliyorum kardeşim hoşgeldin

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

İlgi çekici..takibe alıyor ve başarılar diliyorum.

başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Hocam canlandır şu kariyeri ya Bilbao ya hayranım
    şehir dışında olduğum için biraz gecikmeli başlyacak ama başlayınca çok deli başlayacak

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri