Saatleri unutmayın beyler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Demin TRT'de izledim Metro'nun reklamındaki motor gerçekmiş. Adamlar çikolatayla çalışan motor yapmışlar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Beyler Yıldız TV'den bir program izlemek istiyorum fakat bir türlü açılmıyor yardımcı olabilecek var mı ?
Kanal : http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk
Program 19 Ekim tarihindeki "2. Sayfa" programı. Ben basıyorum açılmıyor sizde açılıyor mu ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben izleyebiliyorum.![]()
Ankara'ya dönmek tam bir kabus arkadaş.Sungurlu'yu geçtikten sonra milim milim 170 km geldik.Tamamen tıkalıydı yollar.Millet şaşırmış geyikler gibi bir o yana bir bu yana gidiyordu tam bir kaostu.Allah yarın yola çıkacaklara sabır versin.Hepinizin bayramı kutlu olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yazıklar olsun bu iktidara. Yaptıkları yetmiyor. Şu Ankara'da olanlara bakın. İnsanlar sadece hakları olan bayramlarını kutlamaya çalışıyor. Bir insan amacını anca bu kadar belli eder. Yazıklar olsun. Bu ülkede ne zaman bu ülkeyi hak eden insanlarla yaşayacağız cidden merak ediyorum.
FM Gazetesi
Bugün bu ülkenin utanç günüdür.
Nereden bulaştı bu bela başımıza anlamıyorum arkadaş ya. Ne günahımız vardı da bizim bu günleri görüyoruz.
FM Gazetesi
Çocuklara, yaşlılara, kadınlara biber gazı. Polis barikatları. Sebep, bayram kutlamak. Sebep, Anıtkabir'e yürümek istemek. 29 Ekim gerginliği lafı bile başlı başına bir utanç.
Şimdi de çıkar açıklama yapar elemander ki biz size yasak demiştik fasa fiso. Kime neyi yasaklıyor? Bu cumhuriyet onun değil bizim cumhuriyetimiz.
FM Gazetesi
Ne oldu şimdi? Barikatlar kaldırılmış, kalabalık çok diye ve olaylar büyür diye geri çekilmek zorunda kalmış polisler. Ne oldu şimdi? Ne farketti? Kendinizi mi tatmin ettiniz yani? İnsanlar gayet güzelce anıkabire yürüyecekti. Bütün bunlar olmayacaktı.
FM Gazetesi
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bugün Ankara'da yaşananlardan sonra Anlaşıldı ki Kutlanacak Bir Cumhuriyet Yok mücadele edilecek bir Polis devleti var..
Bizim cumhuriyetimizi analarımıza,babalarımızı,çocuklarımıza ve bizlere tazikli su sıkarak engellemeye çalışanlara karşı yılmayacağız.
Bunu yaratan Türk Milleti'dir bunun üstesinden gelecek olanlarda Türk Milleti'dir.Üstesinden gelmenin tek yasal yolu da sandıktan geçiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Varya iç karışıklık yaratmada üstümüze ülke tanımıyorum. Sanki hiç derdimiz yokmuş gibi böyle güzel günlerde bile saçma sapan olaylar yaratıyoruz. Kendi polisimize bizi düşman yapıyorlar. Şahsen ben şu an bütün polislerden nefret ediyorum. O gaz ve su sıkan polislerden bir tane adam olsaydı karşı çıkar ve yapmazdı. Ama içlerinde adam yok işte yazık.
FM Gazetesi
Yazık yahu olanları hayretle izliyorum.
Demiyecegim demiyecegim diyorum ama Aziz Yıldırım ne şikesi memleket elden gidiyor dendiğinde çok alay edilmişti. Aylar önce başbakan bizi futbol teröristi ilan etmişti simdi meydanlarda olanları acaba ne ile itham edecek ? Yatacak yeriniz yok be. Yazıklar olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bugün olanları hayretle izliyorum. Polisler yaşlılara, çocuklara biber gazı sıkıyor. Gerekçesi ise bayram kutlamak. Cumhuriyeti yıkana kadar durmayacaklar herhalde bu iktidardakier. Fakat bu adamları iktidara halk getirdi. Demokrasilerin en kötü özelliği oy çoğunluguna bakmasıdır. Ülkenin yarısının istediği yönetim şekli bu şekil diğer yarısını umursayan yok.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sadece o da değil. Bizim dikkatimiz şike olayıyla çekilmiş ondan önce biz de kayıtsızdık. Yine aynı şeyler, aynı zihniyet daha önce de devam ediyordu. Ama bize dokunan olmadığı için fark etmiyoduk. Şimdi de senin bahsettiğin olaylara kayıtsız olanlar hatta dalga konusu yapanlar bazı şeylerin farkına varıyor olsa gerek.
Aynen oyle. Biz de o zaman bize lazım olduğu için başladık mücadeleye. Sırayla herkese dokunuyorlar zaten. Ömürleri uzun değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ana muhalafet liderine biber gazının sıkıldıgı bir ülke burası.
Ya ülkesini iki liralık bir şeye satanlara ne demeli? Sandık zamanlarında insanları iki kilo yakacağa vs gibi şeylere kandırıyorlar, daha da acısı insanlar da buna kanıp ülkelerini bu yakacak için satıyorlar. Geniş düşünemiyorlar. İnsanlarda sadece günü kurtarma düşüncesi var.
FM Gazetesi
Sakın beni yanlış anlamayın bu iktidarın oyu bu sene azalacak diye düşünüyorum belki yine olur Allah göstermesin,ama bu iktidarın yerine gelecek iktidar kim olacak ? Hiçbirinin farksız olduğunu düşünmüyorum ben.
Biz böyleyiz. Değişir mi bu halk ? İnşallah ama zor.