Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 69.57%
  • Berabere biter

2 8.70%
  • Antalyaspor kazanır

5 21.74%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 196 sonuç

Konu: Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ofsayt değil mi ?

Nesil
    2006

Şampiyonluğu bu maçta bıraktık. Galibiyeti inanlar getirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Suç Salih'in demek komik olur geride 1 tane adam yoksa Salih ne yapsın ? İşin komik tarafı topu kaptırdıktan sonra geriye tek koşan adam da O
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kadıköy'de ''Aykut İstifa'' sesleri yükseliyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Niyeyse ben eskiden üzülürdüm Fenerbahçe yenilince, başarısızlığa alışmak bu olsa gerek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Suç Salih'in demek komik olur geride 1 tane adam yoksa Salih ne yapsın ? İşin komik tarafı topu kaptırdıktan sonra geriye tek koşan adam da O
    Ben maçı izlemiyorum Salih'in oyuna girdiğini görünce Aykut Kocaman'ın hatasını belirtmek istedim yazımın üstüne Salih'in hatası ile 3. gol gelmiş.Salih'e bir lafım yok yani.İçimde kalırdı söylemezsem
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu sene elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Galatasaray bu sene elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olacak.
    Galatasaray da çok kötü.50 tane pozisyon bulurlarsa birini ancak atıyorlar.Bu sene Anadoludan bir şampiyon çıkar inşallah diye umut ediyorum ben

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kadıköy'de ''Aykut İstifa'' sesleri yükseliyor
    Kazanınca Aykut Kocaman'dan iyisi yok, kaybedince hemen istifa ..
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Kazanınca Aykut Kocaman'dan iyisi yok, kaybedince hemen istifa ..
    Yoo kazanınca da istifa diyorduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aykut Kocaman Salih'i bitirdi. Böyle acemilik olmaz yav.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Yoo kazanınca da istifa diyorduk.
    Benim Fenerbahçeli arkadaşlarımın çoğu öyle demiyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

ÖZÜR DİLERİM AYKUT KOCAMAN!!

Sana inanmadığım için;
    Teknik direktörlük bilgine inanmadığım için sonsuz özür..

GENÇ OYUNCU NASIL KAZANILIR!!!!

Bir genç oyuncuyu riskli oynadığınız hatta mağlup olduğunuz bir maçta oyuna alıp geleceğini rezil edebilirsiniz.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lige havlu attırabilecek yenilgi aldık işimiz çok zor ligde bana kalırsa. Bahanesi de yok bu mağlubiyetin.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman Manisa'da yeniliyorken de Recep'i almıstı oyuna.Ne yapmak istiyor acaba.Böyle bir maçta takım kötüyken en kücük hatada taraftar sövmeye hazırken neden oynatırsın ki bu cocukları ? 4-0 öndeyken oynatma gerideyken oynat harbiden ilginc felsefe.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Salih'e kızmak çok büyük hata olur. Orda şut çekiyor bir de bakıyor son kişi ee geriye koşsa da yapcak bişey yok. 2. yarı bir gazla başladık golüde bulduk ama devamı gelmedi elden bir şey gelmiyor. En çok üzüldüğüm nokta 47 maçlık yenilmezlik serisi oldu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fener'in kalesi düştü

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben daha önce maçın bitmesine 10 dakika varken , 10 kişi ceza sahası ve çevresindeyken , geride adam bırakmadan korner kullanan bir takım görmedim , uzun süredir maç izliyorum , hatırlayabildiğim böyle bir teknik hata yok.

Salih'in pozisyonda en ufak suçu yok , yapabileceği tek hareketi yaptı , olmadı , Salih bitmedi , bitmez , ayağı çok iyi , topa dokunuşunda farklılık var resmen.

İlk paragrafa tekrar dönüyorum ve şunu söylemek istiyorum , Aykut Hoca'yı bugüne kadar savundum , bu hatadan sonra savunamam.İstifa etmeli.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Aykut Kocaman Manisa'da yeniliyorken de Recep'i almıstı oyuna.Ne yapmak istiyor acaba.Böyle bir maçta takım kötüyken en kücük hatada taraftar sövmeye hazırken neden oynatırsın ki bu cocukları ? 4-0 öndeyken oynatma gerideyken oynat harbiden ilginc felsefe.
    Genç oyuncu ancak böyle kazanılır. Aykut'un bilimsel verileri öyle diyor.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    İlk golü atanın kazanacağını düşünüyorum. Antalyaspor atarsa 2.'yi de atarlar bence 0-2 yada 1-2 gibi bir skor olabilir. Fenerbahçe atarsa en az 3 fark olur.
    İzlemedim ama tahmin ettiğim gibi gelişmiş maç. Ayrıca tahmin yarışmasında da tek bilen olarak 9 puan kazandıracak olması sevindirici benim açımdan. Antalya haftaya kimle oynarsa oynasın mağlup ama şimdiden söyleyeyim Klasik Anadolu takımı istikrarsızlığı bekliyorum...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Fenerbahçenin son 5-6 yılda kaç tane genç potansiyelli oyuncuyu harcadığını bilen var mı...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Antalyaspor'un zamanında yaptığı korner olayını bu akşam Fener yaptı

Nesil
    2006

Şampiyonluk yarınlara kaldı.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ama Aykut hocaya da hak vermek lazım. 3-0 , 4-0 öndeyken Salih'i alırdı ama hiç 3-0 , 4-0 öne geçemedi ki alsın. 1-0 yap yat O yüzden kızmayalım Aykut hocaya.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Fenerbahçenin son 5-6 yılda kaç tane genç potansiyelli oyuncuyu harcadığını bilen var mı...
    6 , 7 rahat var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    İzlemedim ama tahmin ettiğim gibi gelişmiş maç. Ayrıca tahmin yarışmasında da tek bilen olarak 9 puan kazandıracak olması sevindirici benim açımdan. Antalya haftaya kimle oynarsa oynasın mağlup ama şimdiden söyleyeyim Klasik Anadolu takımı istikrarsızlığı bekliyorum...
    Antalya'nın fikstür Trabzonspor(E), Kasımpaşa(D), Beşiktaş(E), Bursaspor(D). Bu 4 maçtan 3-4 puan ancak çıkaracaklar bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    6 , 7 rahat var.
    Sayar mısın o 6-7 oyuncuyu ?

Nesil
    2006

Bloguma yazdıklarımı buraya da koyayım.

Bitti bu kadarmış. Sezon başından beri sahada ne oynadığını bilmeyen bir takım izliyoruz. En sonunda da bizden puan almayı bırak galibiyet alamayan Antalyaspor'a maç kaybediyoruz. Onları küçümsemek için söylemiyorum. Sezon başından beri süperler, ve zaten tabloda onların nasıl oynadığını aşağı yukarı gösteriyor.

Aziz Yıldırım ne demişti, Alex gitmezse teknik drektör gider başkan gider. Alex gitti ne oyun düzeldi nede zaferler geldi. Sıra Aykut Kocaman ve kendisinde. Bu günkü skor değil, futbol bunu gösteriyor. Oyunda geriye düşüyor ve oyuna giren üç isim Semih ve Stoch bitik seviyedeler, Salih ise daha hayatında ilk kez çubuklu forma giyiyor. Ne bekliyorsunuz ki zaferden.

Bu takımda Sow gerçeği var. Müthiş bir skorer ama besleyecek isimler olsa bile onu besleyemiyorlar. Demekki sorun oyuncuda değil sistemde. Tartışmasız son zamanların en kaliteli kadrosu skoru bırakın oyun bile oynayamıyor. Büyük takım böyle olmaz. Liverpool'da kazanamıyor ama taraftarına her hafta resital veriyor. Yeterki futbol oynayın, bir şeyler gösterin.

Artık bu maçla beraber şampiyonluk şarkıları kaldı bir sezon sonraya, umarım bu yazdığıma pişman olurum; ama pişmanlık gösterecek oyun bile yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    E bir şey biliyoruz.
    3-1 bizde bir şeyler biliyoruz

Antalyaspor cok beğendim gerekeni yaptılar..Sakin paslaştılar boş adamları aradılar..Ve daima doğru adamlara top attılar..

Sarı Lacivert çubuklu formayla..oynayan futbolcular vardı sahada...Bir kaç isim dışında..Herkes uyuyordu..

Aykut Kocaman ne yaptığını bilmiyorum..çözmek için baya uğraştım ama neyin ne olduğu belli değil...

Çubuklu formayı giyenler..nerde markaj altında bir adam var bütün pasları onlara attı..top benim ayağımdan cıksında kime giderse gitsin..

Salih Uçan ...Sen hiç sıkma canını "BİZ HER MAÇI KAYBEDELİM SENİ KAZANALIM" "YILLARDIR VOLKANA TAHAMÜL ETTİK SENİ ONDAN DAHA ÇOK DESTEKLERİZ" ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Hayırdır Salih harcandı mı? Diğer takımlar Barcelona mı her gün genç yetenek fışkırıyor? Çok ezbere yorum olmuş.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri