Ofsayt değil mi ?
Ofsayt değil mi ?
Şampiyonluğu bu maçta bıraktık. Galibiyeti inanlar getirir.
Suç Salih'in demek komik olur geride 1 tane adam yoksa Salih ne yapsın ? İşin komik tarafı topu kaptırdıktan sonra geriye tek koşan adam da O
...
Kadıköy'de ''Aykut İstifa'' sesleri yükseliyor
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Niyeyse ben eskiden üzülürdüm Fenerbahçe yenilince, başarısızlığa alışmak bu olsa gerek.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaray bu sene elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olacak.
FM Gazetesi
Aykut Kocaman Salih'i bitirdi. Böyle acemilik olmaz yav.
ÖZÜR DİLERİM AYKUT KOCAMAN!!
Sana inanmadığım için;
Teknik direktörlük bilgine inanmadığım için sonsuz özür..
GENÇ OYUNCU NASIL KAZANILIR!!!!
Bir genç oyuncuyu riskli oynadığınız hatta mağlup olduğunuz bir maçta oyuna alıp geleceğini rezil edebilirsiniz.
Bir Dost
Hellbells
Lige havlu attırabilecek yenilgi aldık işimiz çok zor ligde bana kalırsa. Bahanesi de yok bu mağlubiyetin.
Aykut Kocaman Manisa'da yeniliyorken de Recep'i almıstı oyuna.Ne yapmak istiyor acaba.Böyle bir maçta takım kötüyken en kücük hatada taraftar sövmeye hazırken neden oynatırsın ki bu cocukları ? 4-0 öndeyken oynatma gerideyken oynat harbiden ilginc felsefe.
Salih'e kızmak çok büyük hata olur. Orda şut çekiyor bir de bakıyor son kişi ee geriye koşsa da yapcak bişey yok. 2. yarı bir gazla başladık golüde bulduk ama devamı gelmedi elden bir şey gelmiyor. En çok üzüldüğüm nokta 47 maçlık yenilmezlik serisi oldu.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fener'in kalesi düştü
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben daha önce maçın bitmesine 10 dakika varken , 10 kişi ceza sahası ve çevresindeyken , geride adam bırakmadan korner kullanan bir takım görmedim , uzun süredir maç izliyorum , hatırlayabildiğim böyle bir teknik hata yok.
Salih'in pozisyonda en ufak suçu yok , yapabileceği tek hareketi yaptı , olmadı , Salih bitmedi , bitmez , ayağı çok iyi , topa dokunuşunda farklılık var resmen.
İlk paragrafa tekrar dönüyorum ve şunu söylemek istiyorum , Aykut Hoca'yı bugüne kadar savundum , bu hatadan sonra savunamam.İstifa etmeli.
İzlemedim ama tahmin ettiğim gibi gelişmiş maç. Ayrıca tahmin yarışmasında da tek bilen olarak 9 puan kazandıracak olması sevindirici benim açımdan. Antalya haftaya kimle oynarsa oynasın mağlup ama şimdiden söyleyeyimKlasik Anadolu takımı istikrarsızlığı bekliyorum...
Fenerbahçenin son 5-6 yılda kaç tane genç potansiyelli oyuncuyu harcadığını bilen var mı...
Antalyaspor'un zamanında yaptığı korner olayını bu akşam Fener yaptı![]()
Şampiyonluk yarınlara kaldı.
Ama Aykut hocaya da hak vermek lazım. 3-0 , 4-0 öndeyken Salih'i alırdı ama hiç 3-0 , 4-0 öne geçemedi ki alsın. 1-0 yap yatO yüzden kızmayalım Aykut hocaya.
Bir Dost
Hellbells
Bloguma yazdıklarımı buraya da koyayım.
Bitti bu kadarmış. Sezon başından beri sahada ne oynadığını bilmeyen bir takım izliyoruz. En sonunda da bizden puan almayı bırak galibiyet alamayan Antalyaspor'a maç kaybediyoruz. Onları küçümsemek için söylemiyorum. Sezon başından beri süperler, ve zaten tabloda onların nasıl oynadığını aşağı yukarı gösteriyor.
Aziz Yıldırım ne demişti, Alex gitmezse teknik drektör gider başkan gider. Alex gitti ne oyun düzeldi nede zaferler geldi. Sıra Aykut Kocaman ve kendisinde. Bu günkü skor değil, futbol bunu gösteriyor. Oyunda geriye düşüyor ve oyuna giren üç isim Semih ve Stoch bitik seviyedeler, Salih ise daha hayatında ilk kez çubuklu forma giyiyor. Ne bekliyorsunuz ki zaferden.
Bu takımda Sow gerçeği var. Müthiş bir skorer ama besleyecek isimler olsa bile onu besleyemiyorlar. Demekki sorun oyuncuda değil sistemde. Tartışmasız son zamanların en kaliteli kadrosu skoru bırakın oyun bile oynayamıyor. Büyük takım böyle olmaz. Liverpool'da kazanamıyor ama taraftarına her hafta resital veriyor. Yeterki futbol oynayın, bir şeyler gösterin.
Artık bu maçla beraber şampiyonluk şarkıları kaldı bir sezon sonraya, umarım bu yazdığıma pişman olurum; ama pişmanlık gösterecek oyun bile yok.
3-1 bizde bir şeyler biliyoruz
Antalyaspor cok beğendim gerekeni yaptılar..Sakin paslaştılar boş adamları aradılar..Ve daima doğru adamlara top attılar..
Sarı Lacivert çubuklu formayla..oynayan futbolcular vardı sahada...Bir kaç isim dışında..Herkes uyuyordu..
Aykut Kocaman ne yaptığını bilmiyorum..çözmek için baya uğraştım ama neyin ne olduğu belli değil...
Çubuklu formayı giyenler..nerde markaj altında bir adam var bütün pasları onlara attı..top benim ayağımdan cıksında kime giderse gitsin..
Salih Uçan ...Sen hiç sıkma canını "BİZ HER MAÇI KAYBEDELİM SENİ KAZANALIM" "YILLARDIR VOLKANA TAHAMÜL ETTİK SENİ ONDAN DAHA ÇOK DESTEKLERİZ" ..