1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Bütçe Yönetimi ve Kar Etme Rehberi

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yansıma

FM 2013 ile birlikte gelen yeni özelliğimiz. Burası hesap kitaptan pek anlamayan arkadaşlara daha çok hitap ediyor.

Bu bölümde 3 yıllık oyuncu maaş giderlerimizi anlık olarak görebiliyoruz. Bunun yanı sıra Ciro, Giderlerimiz, Kazancımız, Toplam Maaş Harcamamız ve Bilançomuzu ayrı ayrı grafiklerle görebiliyoruz. Bu görsel sezon başında alındığı için bilanço olarak zararda gözüküyorum. Henüz yukarıda bahsettiğim gelirlerin hiç biri bu bilançoya katılmadığı için sezon başlarında biraz kırmızı görmemiz normal olabilir.

SONUÇ OLARAK

Futbolun artık sadece futbol olmadığı bu günlerde kulübün bütçesini arttırmayı inceledik. Umarım bu rehber size yardımcı olmuştur ve bu rehberde gördüklerinizi uygulayabilirsiniz. Çünkü FM oyununda finansı güçlü olmayan bir takım asla büyük bir takım değildir. Tüm oyuncularda büyük takımlarda oynamak isterler. Amacımız tek kuruş borcumuz olmaması ve en zengin kulüpler arasına girmek ve en büyük başarıları kazanmaktır.

Aklınızda çeşitli soru işaretleri olabilir ama yazıyı buraya kadar okuduysanız bir çok soruya da cevap almış olduğunuzu biliyorum, diliyorum. Bu rehberde her ihtimali değerlendirmedim. Rehberde olmayan ihtimalleri ise soru-cevap yolu ile açıklayabilirim.

Not: Turksportal” adını geçirmek üzere bu yazıyı istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Sorularınızı ve görüşlerinizi lütfen belirtiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Takipte olunuz.

BU YAZININ PDF HALİ İÇİN TIKLAYINIZ.

-sentugo-
    Last edited by sentugo : 04.Temmuz.2013 at 01:53
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri