Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 144 sonuç

Konu: Fenerbahçe 100. Yıl Formaları

Nesil
    2006

Formalar satışa ağustosun 2. haftası çıkacak bizat Fenerium'a gidip sordum fiyat olarak onlar 120 YTL olacağını biliyorlarmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Formalar satışa ağustosun 2. haftası çıkacak bizat Fenerium'a gidip sordum fiyat olarak onlar 120 YTL olacağını biliyorlarmış.

Ne yapalım kıyıp paraya alacaz artık Fenerbahçemiz için....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla formalar şıkmış beğendim
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyaz forma süper

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

formalar süper yakışmış ŞANLI FENERBAHCE YE

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by jarosik_61
    arkadaşlar bu formalar gerçek değilmiş.fb nin internet sitesinde formalarla ilgili bir haber yok.bu konuyu açan arkadaşımıza da yalan yanlış haberler verme
    Katılıyorum şimdi farketttim bu resimlerde altta yazan Doncan bir Fenerbahçe forumunda durmadan photosptan resim yapan bir arkadaş ve altına hep imzasını atar bu yüzden bu formalar yalan ve bu konu daha öncdede açılmıştı.

Yok, Batuhan. 2. haftası çıkmaz. 3 Ağustos'ta tanıtılacağına göre, ertesi gün çıkar, tüm formalar hazırdır, basılmıştır. 3 Ağustos'ta tanıtılır, ertesi gün de Fenerium'da buluruz diye düşünüyorum. Mantıklı olanı bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

formalar çok güzel yaw .fenere yakışırr

uff formalar çok güzel özellikle Forma 1 harıka bayıLdım... inşalla yenı formalar Fenere ugur getirir ( Avrupa Bazında )

Bir Galatasaraylı'nın FB'ye Avrupa için başarı dilemesi ender görülür. Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Formalar çok güzel hemen yapmaya başlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Formaların ortasındaki olanını yaptım arkadaşlar:

Vay, çok güzel yapmışsın, bu yeni formalar çıkınca bir paket yapıp yayınlarsan iyi olur

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Formalar iki taraflı olacak, bir tarafı klasik çubuklu diğeride altın rengi, fiyatta 100 milyon olacakmış diye söyledi fenerium görevlisi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ii ya kötü deil bence bizim takımlarında artık belli stilleri olsa avrupada önde gelen takımlar ufak tefek deişikler yapıyo geneli aynı (arsenal,chelsea,man.utd,milan son olarak real hatırladıklarım)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Benim kuzenimde defileye çıkacak inşallah bana forma alır. Beyaz formayı pek sevmedim.

kuzenine de bi selam bizden batuhan

beyaz forma galiba sembolik bir forma onu maçlarda giyeceklerini sanmıyorum onun için amblem basmış olabilirler

Beyaz, t-shirt gibi bir şey sanırım. Çift taraflı olması harika olur. Çubuklu ve sarı şeklinde. Bir maç diğer tarafını, bir maç diğer tarafını giyeriz Fiyatı da çift taraflı olduğundan pahalı sanırım, zira 2 forma alıyormuşuz gibi olacak

çok güzel yaw.
    çıkar çıkmaz alıcam
    2. formada çok güzel

formalar 4 ağustosta satışa sunulacakmış...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Vay, çok güzel yapmışsın, bu yeni formalar çıkınca bir paket yapıp yayınlarsan iyi olur
    evet zaten şu an onun için çalışıyorum ve forumla fazla ilgilenemiyorum zaten.
    Şu ana dek 50 ye yakın yeni sezon forması hazır değişik ülkelerin büyük takımlarından vs. vs

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Evet Bu sabah elime ulaşan bir resim.Önümüzdeki Sene Kullanılacak formalardan (100.cü yıl forması değil) bahsi çok önceden geçen gri forma.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ıyy gerçekten kötü olmuş ya

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Disaridaki veya CL maclarinda giyecegimiz yeni formamiz sanırım bu.Ya bide bu adidasın yaka olayına uyuz oluyorum her takımda var ! Seneyede yakaları italyan yaka yapıp maça kravatla çıkıcaz daha şık olsun diye allahım yaa

bide şu var arkadaşın üstünde emanet durmuş.Bi Appiahta böyle durmaz emin olun daha güzel olur.Ha bide arkadaşım 100.cü yıl formasını gördüğüne yemin ediyor b36 maçında! ve fenerbahce forumlarında felanda 20 ye yakın kişi görmüş

İlk resimler güzel ancak onlar çalışmadan ibaret galiba.. Neyse öncelikle hayırlı uğurlu olsun avrupada.. Birde bence tarihiyle ilgili birşeyler yapılmalı.Bence Beşiktaş'ın 100. yıl forması bence en iyisi.Çünkü düşünce olarak çok güzel.Acaba fenerbahçeninki nasıl olacak..?

Arkadaşlar, siz de duymuşsunuzdur, gri forma olacak diye. İşte yine eGowiCh ve Turksportal farkıyla, gri formayı sizlere sunuyorum :

Gri forma (100. yıl forması)

Nesil
    2006

Gri formadaki yaka olayı iğrenç.

Yaka olayı kötü değil bence. Bu Adidas'ın standart yakasıdır (bakınız Bayern forması).

egemen gri formayı çoktan eren yayınlamıştı

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri