Formalar satışa ağustosun 2. haftası çıkacak bizat Fenerium'a gidip sordum fiyat olarak onlar 120 YTL olacağını biliyorlarmış.
Formalar satışa ağustosun 2. haftası çıkacak bizat Fenerium'a gidip sordum fiyat olarak onlar 120 YTL olacağını biliyorlarmış.
Originally Posted by batuhan1907
Ne yapalım kıyıp paraya alacaz artık Fenerbahçemiz için....
"YÜCE ATATÜRK"
valla formalar şıkmış beğendim
So what?
Saike
beyaz forma süper
formalar süper yakışmış ŞANLI FENERBAHCE YE
Katılıyorum şimdi farketttim bu resimlerde altta yazan Doncan bir Fenerbahçe forumunda durmadan photosptan resim yapan bir arkadaş ve altına hep imzasını atar bu yüzden bu formalar yalan ve bu konu daha öncdede açılmıştı.Originally Posted by jarosik_61
Yok, Batuhan. 2. haftası çıkmaz. 3 Ağustos'ta tanıtılacağına göre, ertesi gün çıkar, tüm formalar hazırdır, basılmıştır. 3 Ağustos'ta tanıtılır, ertesi gün de Fenerium'da buluruz diye düşünüyorum. Mantıklı olanı bu.
formalar çok güzel yaw .fenere yakışırr
uff formalar çok güzel özellikle Forma 1 harıka bayıLdım... inşalla yenı formalar Fenere ugur getirir ( Avrupa Bazında )![]()
Bir Galatasaraylı'nın FB'ye Avrupa için başarı dilemesi ender görülür. Teşekkürler![]()
Formalar çok güzel hemen yapmaya başlıyorum![]()
Vay, çok güzel yapmışsın, bu yeni formalar çıkınca bir paket yapıp yayınlarsan iyi olur![]()
Formalar iki taraflı olacak, bir tarafı klasik çubuklu diğeride altın rengi, fiyatta 100 milyon olacakmış diye söyledi fenerium görevlisi
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ii ya kötü deil bence bizim takımlarında artık belli stilleri olsa avrupada önde gelen takımlar ufak tefek deişikler yapıyo geneli aynı (arsenal,chelsea,man.utd,milan son olarak real hatırladıklarım)
Originally Posted by batuhan1907
kuzenine de bi selam bizden batuhan
beyaz forma galiba sembolik bir forma onu maçlarda giyeceklerini sanmıyorum onun için amblem basmış olabilirler
Beyaz, t-shirt gibi bir şey sanırım. Çift taraflı olması harika olur. Çubuklu ve sarı şeklinde. Bir maç diğer tarafını, bir maç diğer tarafını giyerizFiyatı da çift taraflı olduğundan pahalı sanırım, zira 2 forma alıyormuşuz gibi olacak
![]()
çok güzel yaw.
çıkar çıkmaz alıcam
2. formada çok güzel
formalar 4 ağustosta satışa sunulacakmış...
evet zaten şu an onun için çalışıyorum ve forumla fazla ilgilenemiyorum zaten.Originally Posted by eGowiCh
Şu ana dek 50 ye yakın yeni sezon forması hazır değişik ülkelerin büyük takımlarından vs. vs
Adidas'tan kurtulmamız lazım
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ıyy gerçekten kötü olmuş ya
Disaridaki veya CL maclarinda giyecegimiz yeni formamiz sanırım bu.Ya bide bu adidasın yaka olayına uyuz oluyorum her takımda var ! Seneyede yakaları italyan yaka yapıp maça kravatla çıkıcaz daha şık olsun diye allahım yaa
bide şu var arkadaşın üstünde emanet durmuş.Bi Appiahta böyle durmaz emin olun daha güzel olur.Ha bide arkadaşım 100.cü yıl formasını gördüğüne yemin ediyor b36 maçında! ve fenerbahce forumlarında felanda 20 ye yakın kişi görmüş![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İlk resimler güzel ancak onlar çalışmadan ibaret galiba.. Neyse öncelikle hayırlı uğurlu olsun avrupada.. Birde bence tarihiyle ilgili birşeyler yapılmalı.Bence Beşiktaş'ın 100. yıl forması bence en iyisi.Çünkü düşünce olarak çok güzel.Acaba fenerbahçeninki nasıl olacak..?
Arkadaşlar, siz de duymuşsunuzdur, gri forma olacak diye. İşte yine eGowiCh ve Turksportal farkıyla, gri formayı sizlere sunuyorum :
Gri forma (100. yıl forması)
Gri formadaki yaka olayı iğrenç.
Yaka olayı kötü değil bence. Bu Adidas'ın standart yakasıdır (bakınız Bayern forması).
egemen gri formayı çoktan eren yayınlamıştı