Betası geldi mi peki oyunu alınca
Betası geldi mi peki oyunu alınca
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ben de GMG'den aldım. Ödeme kabul edilir edilmez hemen sitelerinden veriyorlar size bilgileri.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Evet betanın yayınlanacağı akşam saat 5 gibi geldi bana mail.
İndirim kodunu kutucuğa kopyalayınca böyle birşey çıkıyor yanlış mı yapıyorm
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ttnet playstore'dan ttnet faturasıyla yapılan alışverişlerde %25 indirim. Tüm ürünlerde geçerli. Alacak olanlar bakabilir..
Bende D&R dan siparişimi vermiş bulunuyorum.Hayırlısı olsun.
Gold key atılacağını unuttu sanırım.Betadaki hataları görünce indirmekten vazgeçmiştim zaten ama insan atar yani.
![]()
Oyunun çıktığı gün (Cuma günü) gidip D&R dan kutulu olarak oyunu almak mümkün mü? O gün mağazalara gelmiş oluyor mu acaba?
greenmangaming den ön spariş verdim ama demoyu nereden indirebiliim
gold'un beta denen sürümden haberi yok sanırsam. ısrarla beta key'i mi istiyorum adamlar 2 kasımda stoklara girecek diyorlar.![]()
playstore TTNET web sitesinde kullanılabilecek indirim kodu bir aksilik olmazsa akşam tüm arkadaşlarımızın hesaplarına aktarılacaktır.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bugün D&R dan beta key im gelir diye düşünüyordum ancak mail atan olmadı.Sanırım direk 2 Kasımda oyunu yollayacaklar.
müşteri hizmetlerine telefon atarsan yada [email protected] adresine mail atarsan geri dönüş yapıyorlar.
edit yanlış yere gitti mesaj
arkadaşlar D&R ürünleri kargolamışyarın oynamaya başlicaz yupppiiiiiiiiiiii
![]()
Evet mail gelmiş. Büyük ihtimalle yarın sabah elimizde olur oyun. Geçen seneki gibi ilk gün gönderiyor D&R![]()
FM Gazetesi
Peki oyun bu gece kendiliğinden tam sürüme yükselmeyecek mi? Oyle birşey okumuştum sanki.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Benim ki de kargoya verilmiş.Ancak yarın saat 7 de ben evden çıkıyorum.Annem 8 de çıkıyor babam da 7.30-8.30 arasında çıkıyor,abimin de çıkış saati belli olmuyor.Umarım babam evde yokken ve birimiz evdeyken kargo gelir![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Simdi telefondan yazıyorum, eve gidince tekrar bakarım ama vardı oyle birşey .
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Muhtemelen full versiyona yükselmeden product key girilmesini isteyecek.
Edit: Şimdi okudum. Oyunu Steam üzerinden alanların betaları otomatik olarak full sürüme geçerken. Başka yerden alanlar ürün kodlarını girmek zorundalar.
http://www.sigames.com/news/14192/Im...ame+Activation
Steam ID: fotosuki
Neyse şunun şurasında bir kaç saat daha bekleyeceğiz![]()
FM Gazetesi