1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası Esmeye Geldi!

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

İlk hazırlık maçımız

İkinci hazırlık maçımız

ilk maçta 4-3-3 ön liberolu sistemle oynadım ,buna ben zokoralı sistem diyorum lakin sağ açıkta sıkıntımız var volkan tam oranın adamı değil oraya bir adam düşünüyorum,ikinci maçta ise zokorasız 4-4-2 oynattım,forvet hattımız ne yazık ki yeterli olmadığından gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz,transfer politikamızı buna göre hazırladık.Giresundan 2 gol yememiz de bizi müdafaa tarafında sıkıntıya soktu ki zaten bamba giray yumlu orta halli defans oyuncuları,böyle sağlam bir adama ihtiyacımız olacak bize güven veren.

Veee ilk transferlerimiz...
    Forvet hattına 1milyonu peşin 2.5milyonu 36 ayda olmak üzere3.5 milyon avroya quintero...

Sağ bek mevkiine:

Sağ açık mevkiine:

Defansın ortasına bir topçu almak istiyorum bir tek bu kaldı.
    Satılık listesine ise celutska,cech,janko,vittek,adrian,sapara,barış özbek,alanzinhoyu koydum,bu futbolculardan sapara ve adriandan biri giderse diğerini satmamayı düşünüyorum,orta saham oldukça iyi çünkü soner colman zokora ve adrian ve saparadan birinden oluşan 4 orta saha bana yeterli olacaktır.
    emre güral sağ tarafta oynayacak spas delev ve sol tarafta oynayacak olcanın yedeği emre güral,volkan olacak,ilerde de çift forvetli sistemde halil quintero ya da vittek quintero ikilisi,tek forvetlik sistemde tabii ki quinteroyu düşünüyorum.

Celutskayı 1.7€ ya kasımpaşaya aykutu rizeye sattık alanzinhoyu da flamengoya kiraladık hem maaş yükünden hem de quinteronun bonservisini karşıladık kısmen.İnşallah diğer futbolculardan hiç değilse 2 3 tanesini satar maaş yükünden kurtuluruz...
    Last edited by azaptar : 01.Kasım.2012 at 20:26

Mesaj Yetkileri