Sayfa 294 / 578 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
8,791 ile 8,820 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Muslera'nın olmadığı takıma takım demem ben.Taffarel'den sonra bu kadar mükemmel bir kaleci bulmuşuz,isterlerse dünyayı versinler,Muslera'yı yine bırakmamalıyız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Duygusal bakmamak lazım kalede muslera solunda hakan balta olursa olmaz işte o iş, tutabildiğimiz kadar elde tutmak lazım ama ingilterede oynamak istediğini belirtiyor nando aşırı bir teklif karşısında satmamız takımın yararına olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elbet her pozisyonumuz mükemmel olacak diye bir kaide yok,şu an en iyi Türk sol beke sahibiz.Sol bek çıkmıyor Türkiye'den,yapacak bir şey yok.Muslera'yı silah zoru ile tutamayız zaten.Kendisi gitmek isterse,gider.Ben ''biz'' bırakmamalıyız diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Muslera'nın olmadığı takıma takım demem ben.Taffarel'den sonra bu kadar mükemmel bir kaleci bulmuşuz,isterlerse dünyayı versinler,Muslera'yı yine bırakmamalıyız.
    Takım demem olayı biraz abartı olmuş

Sonuçta klüp kurulduğundan beri sizde değil bu adam zaten o tarihte yaşamıyordu o ayrı

Muslera giderse yeri dolar mı bilmem ancak kaleci sorunu yaşayan eski Galatasaray'a dönüş olabilir eğer bulunamazsa biri..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam dünyaları kurtarıyor izin verin de biraz mübalağa yapayım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Muslera giderse ağlarım tahminen.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ECantona View Post
    Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Huntellar gibi kalitesi bizden 10 gömlek üstün adamların bile tartışılması cehalettir, ötesi değil.Bana kalırsa jem karaca, tunay torun, özellikle ömer toprak gibi türkleri takıma kazandırmak lazım yabancı kontenjanından sıkıntı yaşamamak için.Muslerayı 20-25 milyon euroya satıp onur kıvrağı alırsak takıma, çileğin tillahı olur.
    muslera giderse onur gelir (gelmeyedebilir tabi ama isterim ) bu arada tunay torun sırf alman altyapısı görmüş diye kaliteli bi oyuncumu oldu aydın bile daha iyi ondan

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

selçuk'un yanına jem yedeklerede tolga ciğerci, samed yeşil(liverpool'da gerçi ama), tolgay gibi isimleri düşünmeliyiz harbiden.Alper potuk'da kesinlikle bizde olmalı. 5 yabancı bayağı kızıştıracak ortalığı gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer Toprak ve Soner Aydoğdu bu takıma katılması gereken isimler yerli olarak. Bu ikisi dışında yerli oyuncu almamız gerektiğini düşünmüyorum ben. İyi bir forvet lazım bir de takıma.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Yabancı sınırlaması gelene kadar baros ve elmander reislerin jübilesini yaparız, ikiside sevdiğimiz adamlar rierada gider sanırım yavaştan.Yıllarca şikayet ettiğimiz sorun ruhsuz yabancılardı bu sorunu aştık ama nerden baksanız takımın omurgasını türklerden oluşturmak lazım, türk bitirici forvet yok uzun yıllarda yetişmez gibi, aynı şekil takımı sırtlayacak kanat oyuncularıda nerden baksanız bazı bölgelerden feragat etmemiz gerekiyor, şu ömer toprak bi gelse çok iyi olacak o yüzden.

Tüpçü yaptı yine yapacağını artık tonlarca aydın yılmazlar selçuk şahinler yetişir, şu sistemde bile azıcık palazlanan türk oyuncu 4 büyüklerde yer buluyor kendine gençlerbirliği antep yıllarca bu sistemden parayı vurdu, 7 8 yapacaksın ki yabancı sınırlamasını türkler iyice çalışsın rekabette kendine yer bulsun.
    Last edited by Nedvedmania : 02.Kasım.2012 at 02:03 Reason: mesajlar birleştirildi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hastayım şu adama ya

Cris ve Ujfa yaşlı bir tane daha Türk stoper gerekli Ömer Toprak alınsa çok büyük iş yapılmış olur bence..

Soner ile Onur'un adı geçmiş yeter artık arkadaş yeter ya

İçersi eski Trabzonsporlular ile doldu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Orası öyle ama kaliteli isimler aldık bence,

Engin Baytar : Biraz piskopat ama dikine oynayabilen, iki ayağını da kullanan hırslı iyi oyuncu eğer bi bülent korkmaz veya hakan şükür kadar ciddiye alsaydı şu futbolu çok farklı yerlerde olabilirdi zaten bi röportajında futbolu sevmediğini ve kendini çok itici bulduğunu söylemişti.

Selçuk İnan : Diyecek bişey yok, maestro.

Burak Yılmaz : Türkiyenin en iyi 2.forveti, körler ülkesinde tek gözü olan kral olurmuş burak da kralımız bizim işte

Ceyhun Gülselam : İyi bir rotasyon oyuncusu olabilir, türkiye kupası var daha bunun.Yetenekli futbolcu ama malesef şuan galatasaray'ın sistemde oynayacağı yer yok. melo'nun yerine koysan oynayamaz, ujfalusi'nin yerine koysan oynayamaz. 2 tane pasörün arkasında defansif oynayacak ön libero kendisi ama bizde öyle bir mevkii yok trabzondada colman-selçuğun gölgesinde kalmıştı.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    selçuk'un yanına jem yedeklerede tolga ciğerci, samed yeşil(liverpool'da gerçi ama), tolgay gibi isimleri düşünmeliyiz harbiden.Alper potuk'da kesinlikle bizde olmalı. 5 yabancı bayağı kızıştıracak ortalığı gibi.
    O tolgayın kumaşı iyiye benziyor hakikaten.Hele o Alper Potuk...Aman yarabbi.kesinlikle kaçırmamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Tolgay'ı aynen bende beğeniyorum, Tunay'dan daha iyi. Alper Potuk'da bôyle devam ederse gelebilir bize, zira Nihat Özdemir Alper bir daha FB'nin kapısından giremez demişti, Fenerbhçeyi reddetmiş falan, daha gelmden taht kurar taraftarn gönlünde. Ligde Muhammet Demir var forvet, Kayseride Berkay var stoper. Göze çarpan pek kimse yok. Bu arada Ozan İpek'ten solbek olmaz mı hazır kadro dışı kalmışken.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ligde Muhammet Demir var forvet
    Şu adamı söyleye söyleye dilimde tüy bitti zaten. Gören biri daha varmış.
    Dalga geçilecek her halikarda ama Huntelara tercih ederim kendisini...

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Hastayım şu adama ya

Cris ve Ujfa yaşlı bir tane daha Türk stoper gerekli Ömer Toprak alınsa çok büyük iş yapılmış olur bence..

Soner ile Onur'un adı geçmiş yeter artık arkadaş yeter ya

İçersi eski Trabzonsporlular ile doldu

Ünal Aysal kendisi değildir bu heralde di mi. Taraftar falandır.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ünal Aysal kendisi değildir bu heralde di mi. Taraftar falandır.
    evet kendisi espri amaçlı ünal aysal'ın ismini kullanıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu Ünal Başgan gerçekten süper ya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Alper Potuk-Emre Güral-Muhammed Demirci vs gibi oyunculara yönelmek lazım ama 5 yabancı da gayet yeterli bir kaleci bir forvet bir kanat bir stoper bir de bek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takıma transfer olmasının başlarda sorgulandığını, ancak kendisinin kararında yanılmadığımı ve doğru tercih yaptığını gördüğünü söyledi.

Muslera, Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin kasım sayısında yer alan söyleşisinde önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a transferiyle kariyerinde geri adım attığı yönünde yorumların yapıldığını belirten Muslera, kendisinin ise kararında yanılmadığını ifade ederek, "İtalya'dan sonra Türkiye'ye gitmemin kariyerim için geri adım olup olmadığı sorgulandı. Ben hiçbir zaman öyle düşünmedim. Galatasaray benim gözümde, sürekli Avrupa'da olan, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılan, kendi liginde her zaman şampiyonluk için mücadele eden bir kulüptü. O yüzden Galatasaray'ın kendi adıma önemli bir adım olacağını bilerek hareket ettim. Buradaki ilk yılımda ilk lig şampiyonluğumu yaşadım, sezonun tamamı çok özeldi, benim hayatımda da çok başka bir yerde duracak. TFF Süper Kupa şampiyonu olduk. Şimdi de Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorum. Hiç yanılmadığımı, doğru karar verdiğimi görüyorum" dedi.

"BELKİ DE TÜRK OLACAĞIM"

Geçmişte futbolu Uruguay'da bırakmak istediğini açıkladığının hatırlatılması üzerine 26 yaşındaki Muslera, bununla alakalı konuşmak için erken olduğunu kaydederek, "O zaman yaptığım röportajda futbolu Uruguay'da bırakmak istediğimi söylemiş olabilirim ama bu, sadece düşünmek ve hayal etmek ile alakalı. Belki 10, 15 sene daha Türkiye'de kalacağım. Belki de Türk olacağım. Bunu kimse bilemez. Küçüklüğümden beri İngiltere'de oynama hayalim vardı. Premier Lig, benim çocukluğumda en önemli ligdi. Tabi şu an İngiltere seviyesine yaklaşan, zaman zaman onu geçen ligler var. Şu an için ise, 'kesinlikle bunu yapacağım' diyemem. Benim hem kariyerim için, hem de insan olarak, en büyük hedefim, büyümek" ifadelerini kullandı.
    reklam

"TERİM BİZE BABA GİBİ YAKLAŞIYOR"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile çalışmayı "Büyük bir ayrıcalık" olarak nitelendiren Muslera, Terim'in inanılmaz karakterli ve futbolu oldukça iyi bilen bir insan olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adamın kendilerine sadece teknik direktör olarak değil, yeri geldiğinde bir baba gibi yaklaştığını vurgulayan Uruguaylı kaleci, "Fatih Terim, bizimle bire bir konuşmayı çok seven, bize her zaman olumlu yaklaşan biri. Türk futbolu için yaptıkları ortada. Onunla çalışmak, benim için büyük bir deneyim" dedi.
    Sarı-kırmızılı takımın kaleci antrenörü Taffarel'i izleyerek büyüdüğünü aktaran Muslera, Brezilyalı file bekçisi ile çalışma fırsatı bulduğu için çok şanslı olduğunu vurgulayarak, "Taffarel, kariyerinde hemen hemen tüm kupaları bulunduran nadir kalecilerden biri. Galatasaray, tarihinde birer kez UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'yı kazandı. Her iki başarıda da Taffarel'in ismi var. Çok iyi bir kaleciydi, çocukluğumda televizyondan takip ederdim kendisini. Galatasaray'da onunla çalışma fırsatı buldum. En kötü durumda bile geri bakmayan, her zaman geleceği düşünen biri. Çalıştığı kaleciyi de bu şekilde konsantre edebilen bir antrenör. Oyuncusuna duyduğu güveni hissettirebilmesi çok önemli. Aramızdaki ilişki oldukça iyi. Zaten insan olarak apayrı bir karakter. Onunla çalıştığım için çok şanslıyım" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ BENİ İLK GÜNDEN İTİBAREN SAHİPLENDİ"

"Galatasaray'da forması mağazalarda satılan ilk kaleci oldun. Bunu bekliyor muydun " şeklindeki bir soru üzerine Muslera, bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini bildirerek, "Bunu ilk olarak bana, kulübümüzün idari menajeri Cenk Ergün söylemişti. Böyle bir şeyin ilk defa yaşandığını aktardı, hatta daha sonra ilk gün önemli bir satışın gerçekleştiği, kısa süre içinde formaların tükendiği haberi de geldi. Bu beni daha da mutlu etmişti. Galatasaray taraftarı beni ilk geldiğim günden itibaren çok sahiplendi. Başlarda goller yememe rağmen desteğini hiç eksik etmedi. Futbolda taraftarların sevgisi çok önemli bir etken. Onların sevgisi, desteği, size verdikleri değer olmasa hiçbir yere gelemezsiniz. Galatasaray taraftarı bunu bana fazlasıyla yaşattı, onlara teşekkür ederim" dedi.

"BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN TEZAHÜRAT; ÜÇLÜ"

Galatasaray taraftarının yaptığı tezahüratlar arasında kendisini en çok etkileyeninin "üçlü" olduğunu açıklayan Muslera, "Maç başında herkesin susup bir anda tek ses olarak bağırmaya başlaması, tüylerimi diken diken ediyor. Büyük gürültü kopuyor, ne söylediklerini tam anlayamıyorum, ama kendimi kesinlikle maçın içinde hissediyorum. Oyuna ekstra motivasyon sağlıyorum. 'Her zaman her yerde en büyük Cim Bom' ve dört tribünün birden katıldığı, 'Sarı-Kırmızı-Şampiyon-Cim Bom' tezahüratlarını anlayabiliyorum" ifadelerini kullandı.
    Sarı-kırmızılı taraftarları mutlu edebilmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını kaydeden Uruguaylı file bekçisi, Galatasaray taraftarlarına, "Onlara, hem bana, hem de takıma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bizi bu ana dek nasıl destekledilerse, yine aynı şekilde bu desteklerini sürdürmelerini bekliyorum. Futbolda her zaman işler yolunda gitmeyebilir, saha içinde zor anlar yaşayabilirsiniz. Galatasaray taraftarı, bizim bu hatalarımızı sürekli tolere eden ve bizlere her zaman sahip çıkan bir taraftar grubu. Onların yanımızda olmalarına ihtiyacımız var, onlarla birlikte daha da güçleniyoruz. Biz onları mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" mesajını gönderdi.
    Son olarak, Türkiye'deki kültüre alıştığını belirten Muslera, Türkçe'nin çok zor bir dil olduğunu ve asla öğrenemeyeceğini düşündüğünü kaydetti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İlk başlarda "Türk kültürüne alışamadım" demişti. Bende hayal kırıklığına uğramıştım. Şimdi böyle demesi beni baya sevindirdi. Takımdan gidecek diye çok korkuyorum. Büyük takımların listesine girmesin diye arada hatalı çıkışlar yapıp gol yemesini bile istiyorum bazen Yeterki takımdan kaptırmayalım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander kök hücre enjeksiyonu ile sakatlığını atlatmış, Cluj maçında yedek olma ihtimali varmış. Mersin maçında sahada olabilirmiş rahatlıkla. Doğruysa bu haber, harika bir gelişme bizim için.
    Last edited by uAburak89 : 04.Kasım.2012 at 15:13

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

2 ay deniyordu birde

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Elmander kök hücre enjeksiyonu ile sakatlığını atlatmış, Cluj maçında yedek olma ihtimali varmış. Mersin maçında sahada olabilirmiş rahatlıkla. Doğruysa bu haber, harika bir gelişme bizim için.
    Umarım çok zorlamayız. Şampiyonlar Ligi'nde yarım saat oynasın skoru sağlayamazsak, Mersin'e hiç gitmesin. Aylardır başımıza gelen bu, adam daha tam iyileşmeden sürüyoruz sahaya, tekrar tekrar sakatlanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kök hücre enjeksiyonu kökten bir çözüm değil mi yahu? Yani bir daha nüksetmesi de mümkün değil kolay kolay ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maç konusu açılmamış daha, burada paylaşayım:

Galatasaray'ın tarihinde Cluj'un yeri ayrı

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 4. maçında 7 Kasım Çarşamba günü konuk olacağı Rumen ekibi Cluj, Sarı-Kırmızılı ekibin tarihinde ayrı bir yer tutuyor.

Galatasaray, Avrupa kupaları tarihinde Cluj'la ilk kez eşleşmesine karşın, Avrupa kupası organizasyonlarının başlamasından çok önce rakibiyle önemli müsabakalar oynadı. Sarı-kırmızılılar, o dönemdeki adı ''Kolojvar'' olan ve Avusturya-Macaristan İmparatorluğu Transilvanya bölgesinin şampiyonu durumundaki Cluj'u, 1911 yılında İstanbul'da ağırlayarak iki müsabaka yaptı.

''Kolojvar'' takımıyla 14 Nisan 1911 yılında İttihadspor sahasında karşılaşan ''Cim Bom'', rakibiyle 2-2 berabere kalırken, bu maç Galatasaray'ın ve bir Türk takımının, yabancı ülke ekipleriyle oynadığı ilk müsabaka olma özelliği de taşıdı.

Bu müsabakadan 2 gün sonra 16 Nisan 1911'de ''Kolojvar''la yeniden karşılaşan Galatasaray, sahadan bu kez 4-2 galibiyetle ayrıldı ve bu sonuç da Türk takımlarının yabancı bir takıma karşı elde ettiği ilk zafer oldu.

Galatasaray 5 ay sonra stat açılışına gitti

Ali Sami Yen'in kulübün kuruluş amaçları arasında saydığı, ''Türk olmayan takımları yenmek'' fikri doğrultusunda ilk adımını ''Kolojvar''a karşı atan Sarı-Kırmızılılar, rakibiyle 5 ay sonra bu kez rakip sahada karşılaştı.

1911 yılının eylül ayında turneye çıkan Galatasaray, Kolojvar kentinin yeni stadının açılışında rakibine konuk oldu. 11 Eylül tarihindeki maçın skoruyla ilgili farklı bilgiler bulunurken, bazı kaynaklarda 5-1, bazı kaynaklarda ise 5-0 kaybedildiği aktarılır. İki takımın 13 Eylül'de oynanan ikinci müsabakasında ise ev sahibi ekip bu kez 4-1'lik skorla galip gelmiştir.

Bu turneyle, yurt dışında maç yapan ilk Türk takımı olarak tarihe geçen Galatasaray, ''Kolojvar'' müsabakalarının ardından dönemin efsane ekiplerinden Ferençvaroş'la 15 Eylül 1911 tarihinde Budapeşte'de oynadığı karşılaşmayı da 7-1 yitirdi.

İstanbul'a dönüş yolunda Bükreş'e uğrayan ''Cim Bom'', Bükreş Karması'yla 20 Eylül 1911'de yaptığı maçı ise 11-1'lik skorla farklı bir şekilde kazanarak, Türk takımlarının ''Avrupa'daki ilk zaferi''ne adını yazdırdı.

Bölge Romanya'ya geçti, kentin ve takımın adı değişti

Avusturya-Macaristan İmparatorluğu, 1. Dünya Savaşı sonrası dağılırken, bölge Macaristan ve Romanya arasında bir kaç kez el değiştirdi ve kent ile takımın adı da değişikliğe uğradı.

Son olarak 2. Dünya Savaşı'nın ardından Romanya toprakları içerisinde kalan ve Cluj adını alan kentte, ''Kolojvar'' takımı da yine Cluj adıyla futbol hayatına devam etti.

Halen Rumen ve Macar nüfusun birlikte yaşadığı bölgede, Macarlar'ın kent ve takım için Kolojvar adını kullanmaları da dikkati çekiyor.
    http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=37314

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Cluj haberlerine devam...

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 7 Kasım Çarşamba günü karşılaşacağı CFR Cluj'un takım sahibi Arpad Paszkany, Rumen basınına iddialı açıklamalarda bulundu.

Cluj'un çarşamba günü kazanarak Galatasaray için "kapıyı" kapatmasını isteyen Paszkany; "Biz kararlı bir şekilde Avrupa maceramızın devam etmesine motive olmuş durumdayız. Galatasaray'ı kendi sahamızda yenip 3 puanı almak ve zaferlerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz." dedi.

Bu maçı kazanırlarsa Braga karşısında işlerinin kolaylaşacağını söyleyen Paszkany; "Galatasaray maçı çok zor geçecek. Bu onlar için ölüm kalım mücadelesi, Avrupa'da kalabilmek için son şansları. Türklerle olan savaşımızdan galip çıkmak istiyoruz. Sonra 3.'lük garanti olacak. Braga karşısında olumlu bir sonuç almamız durumunda ise gruptan çıkmış oluruz." dedi.

"BENFICA VE PORTO'YLA SAVAŞTIK!"

Paszkany, Ioan Andone sonrası göreve gelen yeni teknik direktörleri Paulo Sergio'nun oldukça kaliteli bir isim olduğunu söyledi. Sergio geldikten sonra başarılı sonuçlar aldıklarına dikkat çeken Paszkany; "Bizim harika bir kadromuz var. İyi bir hoca bulmamız gerekiyordu. Sergio için, Porto ve Benfica ile savaştık. Bu dönemde böyle kaliteli bir teknik direktör bulmak kolay değil." dedi.

SADECE 200 BİLET KALDI

CFR Cluj ile temsilcimiz Galatasaray'ın karşılaşacağı Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda ise biletler bitti noktasına geldi. Cluj kulübünün yaptığı açıklamada maç için sadece 200 bilet kaldığı ve bu biletlerin 5 Kasım Pazartesi günü yerel saatle 10'da satışa çıkarılacağı açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

10 euro'dan bilet satarlarsa biter tabii.

Sezonun en kritik maçıdır Cluj maçı, yenilirsek döneriz annemizin ligine, yenersek kalan iki maç çok zevkli geçer özellikle içerdeki ManU maçında tribünler keyif alırmış gibi geliyor bana. Fatih Terim kadroyu belirlemiştir herhalde stoper ikilisi dışında..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray 3 - 0 Gümüşhane Torul Gençlik
    CCC Polkowice 48 - 50 Galatasaray
    Trefl Sopot 65 - Galatasaray Medical Park 94
    Cluj:1 - Galatasaray:3

Bugün günlerden Galatasaray !

Quote Originally Posted by ECantona View Post
    Duygusal bakmamak lazım kalede muslera solunda hakan balta olursa olmaz işte o iş, tutabildiğimiz kadar elde tutmak lazım ama ingilterede oynamak istediğini belirtiyor nando aşırı bir teklif karşısında satmamız takımın yararına olur.
    Fikrim değişti, lanet olsun parasına puluna tafo mondi gibi efsanemiz olsun.

Mesaj Yetkileri