Arkadaşlar Beta'yı bir kaç gün önce silmiştim. Oyun çıkınca yükledim ama yüklediğim Beta mı full sürüm mü anlamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı? Skin sadece 1 tane var?
Arkadaşlar Beta'yı bir kaç gün önce silmiştim. Oyun çıkınca yükledim ama yüklediğim Beta mı full sürüm mü anlamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı? Skin sadece 1 tane var?
Bende sağ altta oyunun menüsünde BETA yazıyor.Nasıl fulle çevircem bunu?...
Edit:Tamamdır...
arkadaslar herkez yukledıgını yazmıs ıyı guzel de. oyun nasıl oyun?
Hataların giderildiğini sanmam. Update ile belki ama ne kadarı değişecek ki?
Steam'i açtım oyun hazır dedi, betafan bir farkı yok mu anlamadım ?
Maç motoru nasıl bir fark var mı? (Grafiksel olarak değil)
FM Gazetesi
en merak ettigim konu maç motoru, yine çılgınlar gibi atak mı oluyo iki takım toplam 40 50 şut falan.
Benim oyunda güncelleme olmamış hala BETA yazıyor, steam kapatıp açtım ama sorun hallolmadı neden olabilir ?
Şimdi ben bu oyunu kutulu alacağım arkadaşlar . Acaba 3 mü yoksa 5 pc ye mi kuruluyor aklımda 5 kalmış ama arkadaş 3 dedi de ?
Aral Game bugün orjinal kutulu oyunu elime ulaştırdı. Her seneki gibi yine yeniden yepyeni bir macera başlıyor![]()
Sabırsızlıkla kargo şirketini beklyiorum.
D&R dan paketim geldi yaşasııınnnnnhemen gömülelim bakalım oyuna
![]()
ve oyunum geldi sabahlicaz bu akşam![]()
![]()
Evde yoktum şimdi geldim inşallah ben yokken gelmemişlerdir.
Eve an itibari ile geldim.Şimdi kargoyu bekliyorum.İnşallah kısa sürede gelir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
şu okul bi bitseydi
gençler oyunun sürümü 13.0.0 mı 13.0.1 mi?
Diğer kategoriler ne zaman açılacak oyun çıktı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Beyler bir sorum olacak. TSL'de ikinci sezon yabanci sayi 6'ya sonra da 5'e düsüyor. Editörden bir ayarlama yaparak ilerideki sezonlari da ilk sezondaki yabanci kuraliyla oynayabilir miyim?
D&R Mağazasını cani gönülden kutluyorum özelikle buraya yazmak istedim. Oyun tüm dünyaya 2 kasımda sunulacakken bana 2 kasım tarihinde,yani istanbuldan sakaryaya günü gününe geldi.tebrikler teşekkürler gerçekten.
oyun kutulu olarak elime yeni gecti ancak bir türlü yüklemesini gerceklestiremedim hala betadan kurtulamadım bu konuda acil yardımmm!!! sabırsızlık basa bela...
aktivasyob kodunu steam ustunde nereye girecegim acab bu konu hakkında bilgi verirmisiniz...
Ne iş arkadaş yahu adamı aradım kargonuz burada ama çok yoğunum bugün gelmez dedi. Ben geliyim o halde dedim. Süper olur dediGidip alıp geleyim bari.
FM Gazetesi
Arkadaş oyun gelmeden orjinali steam'den indiremiyomuyuz ? Hala indiremiyorum beta olarak gözüküyo ?
vatandan sipariş edip de oyun eline ulaşan var mı?