Ömer senle laf ebeliği mi yapacam .Mumyayı izliyorum ben
bilirsin sen bilirsin![]()
![]()
Neyse kuşlar, artık kaç kişi kaldıysaben biraz Fm takılacam. Schalke ile CL yi almak üzereyim de size iyi geceler....
"YÜCE ATATÜRK"
Atamızın sözünü unutma
Originally Posted by M.Kemal Atatürk
Arkadaşlar artık sabah oluyor; Sabah Kuşları diye konu açsam mı neGece mi sanki burdayız
![]()
hadi beyler sabah oldu kapatıyom kuslugu yürüyün![]()
ohh sabah oldu saat 7:30'da pokemon var kahvaltı yapim falan anca yetisirim ondan ben kacar kendinize iyi bakın![]()
Açıl Guşluk açıl...
Gelicek gidicek olan tüm arkadaşlara hoş sohbetleR...![]()
yakışır abime siftah yapmak
merhaba herkese
Bugün canım çok sıkılıyor yahu. Hiç bişey yapmak istemiyorum zaman da geçmi,yor. Televizyonda da bişey yok! Ne yapsam karar veremedim! İçimde bi sıkıntı var!![]()
Sağol Berkay...
Çağrı istanbul dasın sanırsam halen...
En iyisi çık dolaş ist.. alemlerine git biraz...![]()
evet istanbuldayım. perşembe günü gidiyorum inşallah. otobüs biletimi falan aldım. aynen geri dönüyorum. istanbul çekilmiyor bu sıcakta. erayla nbuluşacaktık göya o da yalan oldu benim bazı problemlerim yüzünden. yoksa bizim mekana akacaktık bugün.
aslında kendimi iki gün sıksam sonra çok rahatlayacam kafa dinleyecem. ist.da durulmuyor bu sıcakta yaaa.. tamam gümüşlük de çok sıcak ama orada burdaki kadar nem yok nefes alabiliyosun en azından!
İyi Geceler Beyler...![]()
kimse yok mu???
Günaydın![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
herkese iyi akşamlar. Online olan Var mı bu satte???![]()
İyi akşamlar
Futbol tartışacak kimse olmayınca zaman geçmiyor.Neyseki bizim gibi gece kuşları var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Necati'nin listeye konulmasına ne diyosun.
sağol mert sanada günaydın eeee ne var ne yok türksportal ahalisiOriginally Posted by LaKe
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Necati'nin gitmesine sevindim. Necati ilk geldiği zaman ki gibi olsaydı kalmasını isterdim ama sanırım fazla İSTANBUL GECELERİNE akmaya başladı iyice bozdu kendini...
Peki diğerleri Hasan,Orhan,Cihan
günaydın
bu akşam kupa maçı var,benim için büyük anlam taşımıyor ama futbola hasret kaldığımız şu günlerde umarım iyi bir maç seyrederiz.
Hasna Kabze'yi beğenmiyordum zaten. Bence onun yerine gençlere yer versek daha yararlı olurdu. Sanırım Kalli'de öyle düşündü ondan yolladı. Orhan ile Cihan'ı hiç sorma taraftarı delirtmekten başka bir şey yapmıyorlardı
Benim çıkma vaktim geldiŞimdi sabah koşusunu yapayım 7:30 da falan gene gelirim sanırım... (uyku basıpta uyuya kalmazsak
)
Onları bilmem ama Ilıc ın gönderilmesi büyük bir hataydı.
Günaydınlar var mı kimseler?
selam millet ben geldim...
Merhaba gençler
Birazdan Formula başlayacak ona bakacam. bitince gelirim kendinize iyi bakın ha![]()
"YÜCE ATATÜRK"