1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Teşekkürler Turksportal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Teşekkürler Turksportal

Oyun öyle bir seride Türkçe oldu ki tam zamanı dedirtecek cinsten. oyunun bu kadar ayrıntılı olduğu dönemde Türkçe oynamak mükemmel bir şey. Teşekkürler...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

evet kesinlikle katılıyorum, yoksa bir kaç ay türkçeleştirme çalışmalarını bekleyecektik, kaldı ki ondan sonrada türkçeleşmiş halindeki hatalarla uğraşacaktık. bu konuda emeği geçen herkese teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir teşekkürde benden, yanılmıyorsam son bir haftadaki düzeltmeler eklenmemiş buna rağmen iyi zamanlama iyi iş, tebrikler beyler ellerinize sağlık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Henüz teşekkürü hak ettiğimizi düşünmüyorum çünkü oyunda düzelttiğimiz önemli yerler şu an oyuna yansımamış durumda. Hala bölük pörçük cümleler var. İngilizce kelime bile fırlayabilir.

Bir sonraki resmi güncellemede Türkçeleştirme'nin beli biraz doğrulacak. Ancak şu anki haliyle "yapabileceğimizin en iyisini yaptık" diyemem. Yapabileceğimizin en iyisi şu an oyuna yansımamış durumda ama dediğim gibi, bir sonraki resmi güncellemede biraz daha taşlar yerine oturacaktır.

FM14'e kadar yolu var bu Türkçe'nin tam sağlıklı çıkması için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Henüz teşekkürü hak ettiğimizi düşünmüyorum çünkü oyunda düzelttiğimiz önemli yerler şu an oyuna yansımamış durumda. Hala bölük pörçük cümleler var. İngilizce kelime bile fırlayabilir.

Bir sonraki resmi güncellemede Türkçeleştirme'nin beli biraz doğrulacak. Ancak şu anki haliyle "yapabileceğimizin en iyisini yaptık" diyemem. Yapabileceğimizin en iyisi şu an oyuna yansımamış durumda ama dediğim gibi, bir sonraki resmi güncellemede biraz daha taşlar yerine oturacaktır.

Bir sonraki resmi güncelleştirmeyi beklemeden paylaşamaz mısınız? Bir sonraki güncelleme tahminen devre arasından sonra çıkmaz mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

emeği geçen herkese teşekkürler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Henüz teşekkürü hak ettiğimizi düşünmüyorum.

Ben düşünüyorum edin bana teşekkür ohh yavrularım size kurban olayım sizin için bi daha yaparım ben hepinizi öpüyorum canlarım benim.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Bir sonraki resmi güncelleştirmeyi beklemeden paylaşamaz mısınız? Bir sonraki güncelleme tahminen devre arasından sonra çıkmaz mı?
    Bir sonraki resmi güncellemenin ne zaman çıkacağını bilmiyorum.

Şu anki dil dosyası üzerinde çalışmak mümkün mü bilmiyorum. Editlenmesinde sıkıntı var. Çözümü bulduğumuz anda yamayı yayınlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

beyler bu ttnetin playsoteresinden alınca netten oyunumu indiriyoru?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    beyler bu ttnetin playsoteresinden alınca netten oyunumu indiriyoru?
    Soruyu yanlış yerde sormuşsun. Evet netten iniyor, sana kod veriliyor ve sen bu kodu kullanıp steam hesabımdan oyunu bilgisayarına yüklüyorsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Ben düşünüyorum edin bana teşekkür ohh yavrularım size kurban olayım sizin için bi daha yaparım ben hepinizi öpüyorum canlarım benim.
    akşam akşam iyi güldüm ama şaka bir yana emeği geçen herkese tek tek teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aman sen de. Adam ne güzel tşk ediyor işte.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Esas biz teşekkür ederiz,

Ama iş şimdi başlıyor, oyunda elden geçecek çok nokta olduğu aşikar, bize düşen görev, geri bildirimleri yapalım, destek sağlayalım.

Misyonumuz
    - Football Manager'i Türkiye'deki futbol severlere tanıtmak,
    - Türkiye liglerinin araştırmalarını en gerçekçi şekilde hazırlamak,
    - Türkçeleştirme çalışmalarını gerçekleştirmek,
    - legal olarak Türkiye'de oynanmasına aracı etmek,
    - Football Manager Türkiye topluluğuna oyun için karşılıksız hizmet etmektir.

misyonumuzun bir çoğunu yerine getirdik. iyileştirmeleri sürdürüyoruz ve artık yeni eklentiler yapmalıyız. vizyonumuzda da bazı iyileştirmeler şart.

Vizyonumuz
    - Çağdaş, teknolojiyi yakından takip eden, dost ve kardeş ortamında hayatını sürdüren,
    doğru haber, üstün hizmet, Football Manager ve Genel Spor Dalları hakkında detaylı bilgileri ziyaretçileri ile buluşturan bir topluluk olmaktır.

İlk iş olarak, web sitemizin daha aktif ve efektik olmasını sağlayacağız. bununla ilgili kendi yazılımımızı beklemeden hazır bir yazılım üzerinden bir süre daha devam edeceğiz ve Turksportal ekibini genişleteceğiz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aslında burda bu oyun daha başlangıç aşamasında. fm tarihinde ilk kez yapılan bir türkçeliştirme olayı var o yüzden hepimiz elimizden geldiğince fm' 2013'ün türkçe çıkmasında katkısı olan arkadaşlara desteğimizi esirgememeliyiz.yapmamız gereken oyunun önümüzdeki yıllarda türkçe çıkmasına destek vermek için oyunu satın almak.eğer oyun bu yıl yeterli satış grafiğini yakalayamazsa çevirmen arkadaşlarımızın yaptığı onca emek boşuna gidecek.verilecek her 70-80 lira oyunun önümüzde yıl daha güzel bir türkçe ile çıkmasına katkı sağlayacak.

Mesaj Yetkileri