Hüseyin Göçek tam bir komedi. Her şeye düdük çalıyor yahu.
Hüseyin Göçek tam bir komedi. Her şeye düdük çalıyor yahu.
Hüseyin Göçek iyi hakem değil, üstüne kamuoyunda yaratılan bir algı var ki gerçeği yansıtmıyor. Biz her maça 1-0 geride başlıyoruz Hüseyin Göçek'le. Başka hakem olsa çalacağı ya da çalmayacağı pozisyonlara tam tersi düdükler geliyor Hüseyin Göçek'ten. Vermesinler bizim maça bu adamı artık, ona da yazık, bize de.
Bide bu hakeme Galatasarayli derler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cihan Haspolatlı bileğe basıyor, bir de itiraz ediyor.![]()
Bu herifler bitek bize karşı iyi oynuyor galiba![]()
FM Gazetesi
Carvalhal Galatasaray'ı küçümsemiş mi n'apmış. İlk yarının son 15 dakikasını falan izledim tamam hoş güzel oynuyorsun da bu kadar açık oynarsan, kötü oynayan Galatasaray elini kolunu sallaya sallaya iki tane atar. Karşında Galatasaray var insan biraz daha temkinli oynar. Galatasaray biraz daha organize olmayı başarabilirse 3 4 olur bu maç.
...
Twitter'dakiler sallamıyorsa Rıdvan Dilmen, Hüseyin Göçek konusunda benim gibi düşünüyormuş ve bunu dile getirmiş. Başımıza taş yağacak yahu.
Cris formunu buluyor gibi, düzgün adam.
Yine güzel gol yedik.![]()
2-1 oldu,Turgay Bahadır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
...
Turgay 20 maç olsa bir gol atar onuda bize![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Helal olsun Kamil !!!!![]()
3-1
Emre attı, Zayette'ye de çarptı gol oldu 3-1
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
burak o sol ayak ne öyle ya![]()
Burak o asistten sonra bu yakışmadı![]()
Eduardo iyi kaleci, zaten o olmasa İBB bu kadar puan toplayamazdı herhalde.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Emre Çolak, Hamit'in asistini yedi resmen..
Hamit ilk yarı ne kadar kötüyse, ikinci yarıda o kadar iyi. İkinci yarıdaki Hamit, çok katkı sağlar bize bu sezon. Fiziksel olarak toparlamış belli ki.
Yahu ne kadar çok kaçırıyoruz.Valla sinir oldum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Oyunumuz pek iyi değildi, düzelir umarım.
Bunun dışında herşey iyiydi, skor güzel, gol yemesek daha iyiydi tabii. Sakatlık yok. Cumadan kazandık, arkamıza yaslanıp sonuçları bekleyeceğiz. Galatasaraylı renktaşlarımı tebrik ederim.![]()
Hamitin içine sanki amatör liglerdne ruh kaçmış amerikan filmlerinde olur ya hafızasını unutur ama arada eski kimliğine döner hamit de arada münih günlerine dönüyor, yemin ediyorum içim acıdı boş kaleye atamadı gitti asist.Cuma maçlarını kazanmak güzel diğer maçları rahat rahat izliyoruz.Chris-dany güven vermiyor semih-chris güzel ikili olursa bu sezonu kazasız belasız atlatırız emre çolak da artık oynayacaksa oynasın ya arda abisi gibi olur ya aydın abisi gibi ötesi yok.
2 maç arka arkaya kazanmak güzel bizi en çok Cluj maçı etkiler. Kazandığımız takdirde çok pis bir moral kazanmış oluruz lige de yansır Şampiyonlar Ligi'ne Cluj maçını da alırsak zor tutarlar artık.
Ben ikinci yarının 10-15 dakikası hariç kötü oynadığımızı düşünmüyorum. İyi de oynamadık, akıllı oynadık. Sezon başından bu yana ilk kez rakibe göre oynadığımız bir maçtı. Ayrıca eski maçlarla kıyaslandığında en az pozisyon verdiğimiz maçlardan biriydi. Baskılı oynamadık diye kötü oynadık gibi bir algı oluştu sanırım. Ama dediğim gibi, bence çok akıllı ve gerektiği kadar oynadık. Kendimizi yormadan rahat bir galibiyet aldık.
Tek eleştirim Yekta'nın oyundan alınmasına. Maç kopmuş bırak maçı tamamlasın, zaten maç eksiği var. Ayrıca kartla oynayan Hamit var, Selçuk-Eboue gibi kilit ve alternatifsiz isimler var. Onlardan birini çıkartmasını beklerdim Fatih Terim'in.
Abi Hamit'in çıkmaması da iyi oldu ama, kafa olarak rahatladı güzel işler yaptı. Şu sistemde Hamit > Yekta, Hamit'i kazanmak çok daha önemli bence.
Ha unuttum yazmayı;
2.eleştirim Selçuk İnan'a. Burak'la iyi anlaşıyor olabilirler ama her topu aldığında sadece Burak'ı aradı gözleri, diğer kaçan oyunculara hiç bakmadı bile. Her iki kanattan da boş oyuncularımız gelmesine rağmen 3 kişinin arasında ısrarla Burak'ı buluşturmaya çalıştı topla. Umarım bu yaptığı devamlılık ve alışkanlık haline gelmez. Gerçi gelirse Fatih Terim uyarır büyük ihtimalle ama maçı izlerken çok rahatsız etti beni. Çünkü bu tür durumlar ileride takım içerisinde ciddi sorunlar doğurur.