-
D&R süreci eline yüzüne bulaştırmıştır. 63 lira ödeyerek aldığımız oyuna kargo takip linki koyamadılar siteye. 10 liraya kitap alın, koyuyorlar. Bunun adı iş bilmezlik, altından kalkamıyorsan ön sipariş almayacaksın. Benim de oyunum dün 17.00 civarında geldi, evdeydim zaten, oyunu oynamak için acelem de yoktu. Şimdi muhtemel şikayetlere biz kargo çıkışını yaptık onların yoğunluğundan dolayı diyecekler. Kargo şubelerinin yoğunluğu değişkendir, yetişemeyen olabilir bunda haklılar. Örneğin benim kargom dün şubeye 15.00 gibi gelmiş, dağıtan kişiyle haftada 2-3 defa görüştüğümüzden öncelik vermiş, normal şartlarda bugüne sarkması lazım. D&R'ın hatası, kargolama sürecindeki saçma sapan hareketleri. Benim sipariş tedarik sürecindeydi, nasıl kargoya vermiyorsunuz, ön sipariş verdim 2 aydır param sizde yatıyor, yarın sabah itibariyle 10 lira fazla verip oyunu benden önce alabilecek insanlar yazmamın ardından 5 dakika içinde kargoya verilmiştire döndürüldü. Ben tüketici haklarına göre gerekli şikayetlerimi yaptım, telafi ettiler ettiler, yoksa bir daha alışveriş yok.
Mesaj Yetkileri