1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
3 Haftanın Değerlendirmesi ve Maç Motoru...
Kupa galibiyetiyle başladığımız lig serüvenine mağlubiyetle başladık, aslında kötü oynamadığımız bir karşılaşmayı kaybedip taraftarlarımızı üzdük. 2. Hafta Burton karşısında güzel oyun ve elde edilen Galibiyet morallerimizi yerine getirdi ve 3.Hafta Barnet karşısında gollü bir karşılaşmanın ardından 3 puana erişen taraf olduk. Taktiğimiz şuan istediklerimizi veriyor ama Maç motoru...
Ben oyunun beta sürümünde test etmedim ama eden arkadaşların yorumlarını takip ettim. Onların tespit etmiş olduğu çoğu hata hala devam ediyor. Kanat atakları ve ortalar skorda çok etkin. Örneğin son Barnet karşılaşmasında atılan ilk 5 gol tamamen korner, duran top ve kanat atağı. Hal böyle olunca benim sistem şuanlık iş görüyor : ) Her maç direkten dönen toplar, Auta çıkan topun orta alana kadar gelmesi ve bu topu almaya kalecinin gitmesi, boş kaleye vurulan komik şutlar, kaleci ile başbaşa kalındığı zaman pas yerine sürekli şut tercihleri şuan can sıkıcı durumlar olsa gerek. Umarım en kısa sürede düzeltirler çünkü mevcut hali oyundan soğutabilir, çok oyunsu şuan.