Gençlerbirliği

2013 yılınada malesef iyi bir başlangıc yapamadık oynadığımız futbol keyif vermiyor oyuncularda bana karşı müthiş bir güvensizlik soyunma odası fırtına öncesi sessizliğii yaşar gibi Benim için ipler kopma noktasında yerel basın beni yerden yere vurmaya başladı...

Derken Servet Çetin takımın ağabeylerinden öncülerinden haklı olarak bu duruma sessiz kalamadı

Peşinden akaminko ve aslında takımın tamamı ve yönetimdende başkana baskıların arttığınında farkındayım

Önümüzde çok zorlu bir belediye maçı şimdiye kadar 2 maç yaptık biri kupa ikisinde'de bizi sahadan sildi...

Kara kara düşünmeye başladım ben ne yaparsam yapayım oyuncular beni artık takmaya bilirdi hatta isteklsiz oynayıp benim kariyerime son verebilirdi... Şöyle geçmişe bir göz attım yapmam gereken tek bir şeyin olduğunu alper ve necati ikilisini bir birlerine daha yakın oynamalarını sağlayacak bir sistem kurmaya ve daha önce hiç forvet arkası oynamamış alper'i orada oynatmaya karar verdim ve hafta içi idmanlarda bu yönde çalışmalar yaptık benim takımdaki geleceğimi belkide Alperin performansı belirleyecekti ve maç saatini ve maçın sonucu merakla beklemeye başladım çünkü oyuncular nasıl bir tepki verecek kestiremiyordum....