Recep'in değerleri Muhammet'ten aşağıda ve şu an normal.
Sebepleri ise medya ve açıkcası biziz. Medya İstanbul'un büyük yıldızı Muhammet'i pohpohlarken kaç kişi Recep'in adını duydu? FB ve GS ilgilenmeden önce altyapılarla ilgilenenler dışında hiç kimse Recep'i tanımıyordu ve şimdi pek çok kişi onun hakkında bilgin oldu. Biz olarak,Denizli'de altyapı takımlarını izleme imkanlarımız vardı. Kuzenimle aynı yaş grubunda olduğu için ben de Recep'i canlı izleme şansı buldum vaktinde. Fakat ne araştırmacının,ne de benim buralara gitmek için yeterli vaktimiz vardı. Ve ya şöyle düşünün,2009 yılında bir anda Denizlispor altyapısında -9 PA'lı genç olsa ne olurdu ?
Bunlardan ekstra bir şey gelmezdi. Recep ne zaman büyük takımların ilgisine mazhar oldu,hemen herkes onu araştırmaya başladı ve istatistik verilerine ulaştı. İstatistikler her şeyi göstermez ve saha içi performansı belli ki araştırmacılardan bir kısmının daha çok önem verdiği nokta. Beşiktaş'ın altyapı maçlarını daha önceden izleyebilme şansları varken Denizlispor'un maçlarını çok ender - 3 büyükler ile oynarsa - izleme şansları vardı. Yani Muhammet değerlendirmeye daha önceden itiraben tabii tutuluyor ve bundan dolayı ona verilen değerler daha net. Recep hakkında tam bir fikir oluşturulmaya çalışılıyor ve bu yıl - cins dakikalar da olsa - A takımda aldığı süreler sayesinde sene sonunda gerçekçi bir profil göreceğimize inanıyorum ben.Çok şişirmişler.
O yaş grubundan değer verilemez,A takıma çıkmalı.
Bu adam kim ?
1-2 videosunu izledim,hakediyor sanki...