Süper Kupa
Sezonun ilk önemli karşılaşması ve kariyerimizin kupa ile başlangıcı açısından önemli bir maçtı. Gerçekten zevkli bir mücadale oldu. Ama 2-1 kazanmasını bildik, koleksiyonumuza bir kupa ekledik.
Şampiyonlar Ligi
Grup kuralarımız çekildi. Açıkcası dişimize göre bir kura oldu. Valencia ile 2. liği kapışacağımızı düşünüyorum. Grubumuz ;
Transfer
Tromso takımından Kara 5 milyon euroluk ücreti ile takımımıza katıldı. Açıkcası pesşinde Psv, Ajax gibi takımlar vardı ama bizi seçmesi gerçekten sevindirici.
Lig maçlarımız ve Fikstür
Ligdeki ilk maçımız pilot kulübümüz olan İBB ileydi. Açıkcası ev sahibi avantajı ile yenilmeyeceğimizi düşünüyordum. Düşündüğüm gibi de maçta ilk golü atarak öne geçtik. Ama hiç ummadığımız zamanlarda Webo'nun iki golüne engel olamadan maçı 1-2 kaybettik.
2. maçımız Trabzon ile deplasmandaydı. Ligin ilk maçındaki hatalardan ders almıştık. Maç başından sonuna kadar üstün oynadık. Trabzon'u bu kadar kötü beklemiyordum. Maçı koparabilecekken 0-2 gibi bir skor ile ligde 2. maçımızda galibiyeti aldık.
3. maç Karabükspor ile taraftarımızın önündeydi. Amrabat'ın yıldızlaşıp 2 gol bir asist yaptığı maçta 4-1 lik net bir skorla 2. galibiyeti alıp ligde 4. sıraya yerleştik. Ama defansif olarak hatalarım var bolca. Gol yememize bir türlü engel olamıyorum. İlerleyen zamanda defansif problemleride çözeceğim.