-
Southampton

Basın Açıklaması
T.D.
Yoğun maç trafiğinde oyuncularımın göstermiş olduğu özverili mücadelelerinden dolayı öncelikle onlara teşekkür ediyorum sahada istediğim her şeyi yansıttılar southamton'a bundan sonraki maçlarında başarılar centilmence bir maç oldu
B.M = Hocam bugün çok iyi bir oyunla sahadan farklı bir şekilde galip geldiniz bu galibiyetlerde afrikalı oyuncuların emeği büyük sorum şu ocak ayında başlayacak olan Afrika kupasında önemli oyuncularınız takımda olamayacak bununla ilgili bir çalışmanız var mı ?
T.D. = Takımımız önemli oyunculardan kurulu cisse , demba ba ve tiote hem ülkelerinin milli takımında hemde bizim takımımızda çok faydalı oyuncular.
B.M = Özellikle Tiote'nin ara transferde takımdan ayrılacağına dair haberler almaktayız bununla ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz ?
T.D = Dürüst olmak gerekirse hafta içi bu konuda kendisi ile bir görüşmemiz oldu ben onun takımda kalması gerektiğini söyledim ama kendisi çoktan kararını vermiş bundan sonra neler olacak hep beraber göreceğiz. Teşekkürler arkadaşlar.
Mesaj Yetkileri