Süper Lig

Türkiye Kupası

Süper Lig

Avrupa Ligi

Süper Lig

Avrupa Ligi

Görüldüğü üzere inişli çıkışlı bir grafiğimiz var. Buna rağmen hiç bir turnuvadan ne kopmuş durumdayız ne elenmiş. Özellikle değinmek istediğim bir maç var Fenerbahçe maçı. Golleri kaydetmeyi denedim ama nedense hata verip durdu. En sinir olduğum maç bu maç oldu şu zamana kadar. 40 metreden gol yedim. Onu geçtim bildiğiniz 0 dan çizgiden gol yedim. Daha maçın ilk 10 dakikası 2 golüm ofsayt sebebiyle iptal edildi. Sonra zaten ne taktik, ne başka bir şey işe yaradı maçtan koptuk.

Avrupa liginde avantajlı bir skor elde ettik. Ama deplasmanda hep korktuğum bir olay oldu. Amacım gol atıp üstüne yatmaktı ama bulduklarımızı atamadık ve defansif oynattım takımı ve büyük bir hata oldu kalemde 3 gol gördüm. Kontradan attığım gol ile çok şükür istediğimizi aldık. Kura çekildiği gibi Avrupa ligindeki rakibimi ekleyeceğim.

Türkiye kupasında rövanş maçım var. Her şey bitmiş değil. Türkiye liginde ise 2 puan farkla var liderin peşindeyim. Bu arada regenler çıkmaya başladı. Alt yapımdan 3 tane müthiş regen çıktı. Hemen antreman programına kitledim adamları. Fotoğraflarını ekleyeceğim. Yurtdışından da muhteşem regenler buluyorum. Ama 16 15 yaşlarında olmasına rağmen kontratlarında as takım oyuncusunun aldığı kadar miktarı almak istediklerinden takımıma katamıyorum. Şimdi lig maçları var önümüzde peşpeşe sonuçları ekleyeceğim.