yanlış anladınız sanırım verdiğim örneklerdeki oyuncuların şuanki halinden bahsetmiyorum.oyunda ilk olarak çıktıkları dönemlerde henüz recep niyaz fiziğindelerken

aldıkları ca ve pa değerlerinden bahsediyorum.
ya da kıyaslanabilecek en yakın örnek muhammet demirci verilebilir.recep niyaz'ı madem üst düzey bir paf oyuncusu olarak görüyoruz ama henüz süperlig yeterliliği hakkında yorum yapamıyorsak,diğer aynı yaş ve kalitedeki isimlerle kıyaslamalıyız sanırım.
m.demirci -9 pa değerini hangi kriterlere göre alıyor da recep niyaz alamıyor bunu merak ediyorum ben tam olarak.ya da cem sultan,berkin vs bu adamlar hangi kriterlere göre -8,-9 pa alırken yine recep niyaz alamadı?
bana verdiğiniz cevaptan 1-2 mesaj sonra,recep niyaz-m.demirci kıyaslamasında caner ve ardayı örnek göstermişsiniz
lütfen bir daha düşünün diyorum ya da sizi r.niyaz'ın daha fazla maçını izlemenizi tavsiye ederim.futbol zekası çevikliği topu sürüş yeteneği ,çalımları,bitiriciliği ve pasları ile caner erkin'e benzediği yan neredeyse yokken arda turana daha çok benzediğini söyleyebilirim açıkçası,topla alışveriş konusunda en azından.
araştırmalara her daim saygı duyuyorum ,r.niyaz için -8 değer belki yeterlidir onu da kabul ediyorum ancak diğer örnekler varken neden çifte standart yapıldığını da anlamıyorum açıkçası,ha ben abartılmamasından memnunmuyum? kesinlikle evet ama belli bir standartı olmalı bence bu işin.en azından aynı lig oyuncuları arasında belli bir standart olmalı.