Avrupa Liginde Yarı Finaldeyiz !
Çeyrek finalde rakibimiz Napoli'ydi. Açıkcası gelebileceğim en iyi yere geldiğimi düşünüyordum ilk sezon Avrupa'da. Sonuçta Napoli çıkışta olan bir takım ve Cavani gibi topçuları var. Ama çıkıp en iyi şekilde mücadele edecektik. Yenilsek bile anlımızın akıyla yenilecektik. Ama yenilmekten öte Napoli'ye sahaya dar ettik.
Kendi evimizde öne geçtik. 2. golü aramaya fırsat kalmadan kalemizde golü gördük ve diğer geçen zamanda eşitlik bozulmadı. Tur şansını İtalya'ya bıraktık.
İtalya'da kimse bize şans vermiyordu açıkcası bende tur şansımızın düşük olduğunu düşünüyordum ama aklımda müthiş bir taktik vardı. Daha doğrusu Napoli'nin zaafından yararlanıp maçı lehime çevirebileceğim tek taktik. Napoli hızlı başladı ve 1-0 yenik duruma düştüm. Hemen aklımdaki taktiği deneme zamanı geldi. Napoli 3-4-2-1 taktiği ile oynuyordu. Yani defansta kanatlar bomboş duruyordu. Orta sahalarında bulunan sağ ve sol kanatları defansa yardım etmekte yetersizlerdi. En sol tarafa Amrabatı en sağ taraf ileri ucada Hamit'i koydum. Takımı kanatlara top atıp hucümü kanatlardan yapmamızı söyledim. Ve bu taktik sayesinde kanatlardan içeri doldurduğum toplar ile golleri buldum. Gerçekten Manchester maçımdan sonra en zevk aldığım 2. maç oldu. Takım mükemmel bir geri dönüş yaparak bana turu hediye etti. Yarı finalde rakip Hannover. Açıkcası bir forvetleri var çeyrek finalde Inter'e tam 6 gol attı iki maçta çok çekiniyorum kendisinden. Umarım maça kadar sakatlanır.



