Süper Lig
Süper ligde şuan Bursaspor'un 5 puan gerisindeyim. Hatırlamıyorum ama ligin bitimine 5 veya 6 hafta kaldı. Oyunda değilim o yüzden hatırlamadım. Açıkcası fikstürüm çok iyiydi lig için puan kaybı yaşamayacağımı düşünüyordum. Ama hesabı yanlış yapmışız.
Ligde ilk olarak Antalya ile golsüz bir beraberlik ile 2 puan bıraktık.
Daha sonra Kayserispor'a konuk olduk. Farkın açılmaması için mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Ama defansif hatalar ve 1-0 dan sonra hucüm ağırlıklı oynayıp açık vermemiz bizi kötü bir sonuca götürdü. 3-0 kaybettik.
Sonrasında Kasımpaşa'yı ağırladık. Artık kazanmaktan başka çare yoktu. Moralli bir şekilde maça çıktık ve istediğimizi aldık.
Daha sonra Akhisar'a konuk olduk. Ligin diplerinde kurtulma mücadelesi veren Akhisar'a acımadık.
Regenler
Yavaştan regenler çıkmaya başladı. Bir çok regen buldum ama istedikleri paralar takımımda oynayan as oyuncular ile eşdeğer. Kısacası Ronaldo veya Messi potansiyeli görmediğim regeni takımıma kazandırmam. Alt yapımdan iki tane çıktı şuan. Gelecek vaadeden. Şuan iyi bir antreman programı hazırladım ikisinede. Gelişimlerini izlemek büyük keyif. Çok hızlı bir şekilde gelişiyorlar.
Türkiye'nin Xavi'si olacak inşallah. Zihinsel özellikleri geliştirsin bir tutması imkansız bir oyuncu olacak gibime geliyor. Gelişimini sürekli güncelleyeceğim forumda.
Bu Regenimde geleceğin Hakan Şükür'ü olacak inşallah. 2 sene içerisinde gelişimini en iyi şekilde gerçekleştirmeli. Gelişimi iyi olursa vazgeçilmezim olacak.

. Açıkcası fikstürüm çok iyiydi lig için puan kaybı yaşamayacağımı düşünüyordum. Ama hesabı yanlış yapmışız.