Başarılar...Tahminimce Fransanın Bask bölgesindeki oyuncuları da alabilirsin takıma, zamanında Bixente Lizarazu vardı Fransa milli takımında oynuyordu ama yarı bask olduğu için Atletic de oynamıştı sonra Javi martine gibi B.Münih'e gitmişti
Başarılar...Tahminimce Fransanın Bask bölgesindeki oyuncuları da alabilirsin takıma, zamanında Bixente Lizarazu vardı Fransa milli takımında oynuyordu ama yarı bask olduğu için Atletic de oynamıştı sonra Javi martine gibi B.Münih'e gitmişti
Last edited by sdevrim : 03.Kasım.2012 at 17:02 Reason: kelime hatası
Benden başka birinin Bilbao ile oynadığını ilk defa görüyorum.Başarılar dilerim herşeyden önce.
Bir diğer söyliyeceğim ; farklı bir takım olması hasebiyle Bilbao'ya çok yakışan 3'lü defans kurgusunu bozmassın umarım..![]()
...
Benim kariyerimde Bilbao, Benat'ı 25M $'a transfer etti.. Ben de ağzım açık izledimZorlu kariyerinde başarılar..
Başarılar dilerim kariyerinde Tam olarak ''BASK'' açabilir misin acaba ?
İspanyanın kuzeyinde özerk bir bölge..Bir nevi devlet içinde devlet..Kendi polisi ,kendi başbakanı,kendi bayrağı vs herşeyi var..Bir ara terör olaylarıyla baya adından söz ettirmişti..Bir parça Barcelona , Real Sociedad ,Bilbao vs bu takımlar Bask bölgesi takımları..Real Sociedad da yıllarca Bilbao gibi sadece o bölge oyuncularıyla oynadı...Ama sonra bıraktılar bunu..Ama bilbao hala bu bölgeden doğup büyüyen oyunculardan kurulu bir takımla oynuyor..Hani örnek verelim ; Trabzonsporun sadece trabzonda doğup yetişen oyuncularla oynaması gibi...
Artık başla kardeşim şu kariyere,, valla merakla bekliyoz,, şaka şaka işlerin var galiba,, ama herkes kariyerini bekliyo bilesin![]()
Vay arkadaş 45 mesaj olmuş.(Şuan 46 oldu.) başlamamış henüz kariyer![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Potansiyeli yüksek kariyer mesajlardan belli olurmuş![]()
Geç olacak ama Başarılar![]()
Bu arada Fransız olup da, Fransa'nın Bask bölgesinden olan oyuncuları da alabiliyorsun. Biliyorsundur uzun bir kariyer yapmışsın FM 2012'de.. Bixente Lizarazu ilk örneğidir.
Edit: Daha sonra gördüm, zaten bu mevzuu konuşulmuş.. Kolay gelsin, başarılar..
Başarılar, Bibao'yu severim![]()
BASK'ı başlat artık da taraftarlar baskıdan kurtulsun.