1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Güncelleme 13.1.2 Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ben de şuna rastladım. Şişirme bir topla top defans oyuncusuna geliyor ve o da top yere inmeden gelişine öyle bir pas atıyor ki ileride bekleyen forvet oyuncusunun tam ayağına geliyor top.

Oyunda savunma diye bir şey görmedim ancak bunun sebebi özetlerde sadece önemli anları seçmem olabilir. Ama yine de önündeki adama pres yapmayan, defansın arkasına atılan topa koşmayıp yürüyen defans oyuncuları var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Ben de şuna rastladım. Şişirme bir topla top defans oyuncusuna geliyor ve o da top yere inmeden gelişine öyle bir pas atıyor ki ileride bekleyen forvet oyuncusunun tam ayağına geliyor top.

Oyunda savunma diye bir şey görmedim ancak bunun sebebi özetlerde sadece önemli anları seçmem olabilir. Ama yine de önündeki adama pres yapmayan, defansın arkasına atılan topa koşmayıp yürüyen defans oyuncuları var.
    Dediğin gibi, genişletilmiş modda izlersen daha çok oluyor o olay. Ama yine de geçen seneki tadı vermiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by Aydin View Post

benzer şikayetleri başka bir başlıkta yazdım bende. savunma olayı berbat.
    yalnız yanlış hatırlamıyorsam ya 2005 ya 2006 sürümünde de pres ve top kapma konusunda benzer bir sıkıntı yaşamıştık sonra yama ile düzeltilmişti.
    umarım en kısa zamanda buna bir çözüm gelir.

Mesaj Yetkileri