-
FM12 de de yine 3d motoru vardı galiba? Yada ona benzer birşeyler vardı. Görüntülerin saçmalığı epey canımı sıkmıştı geçen sene. O günden beri ben görüntüye pek önem vermemeye başlamıştım FM de. Bilgi almak için direk reports kısmından veyahut o dakika neler dönmüş diye analyze kısmından bakardım.
Benim tahminim SiGames henüz görsel efektlerde istenilen seviyeye gelmediği için, yapmaya çalıştıkları şey oyun motorunun ürettiği bir pozisyonu görüntüye uydurmak. Bunu Aydin'in yazısına ithaf olarak yazdım.
Bu arada 3d motoruyla oyunu oynuyorum, fan filan sorunsuz çalışıyor fakat 4-5 maç sonra bilgisayar aniden kapanıyor. Sizin başınıza bu sorun geldi mi? Şimdilik çözüm olarak 3d motorunu kapamaya karar verdim, sorunsuz da oynanıyor öyle.
Fakat benim en garibime giden olay commentary e aldığımda çıktı karşıma. Her maç en az 4-5 defa ortada yazı filan yokken, birden hiç yoktan bir oyunucnun ismi çıkıp şut çekti diyor. Eskiden bu şut çekme muhabbetine gelene kadar neler oluyordu yazmıyormuydu bu oyun?
Mesaj Yetkileri