Sow yavaş yavaş Niang potansiyeline geliyo.. Onu buraya getirenin ellerinden öperim..
Sow yavaş yavaş Niang potansiyeline geliyo.. Onu buraya getirenin ellerinden öperim..
Sow sen nasıl birşeysin dostum![]()
Cristian Avrupa'da bir başka oynuyor sanki ya da bana mı öyle geliyor ?
Attığı gol elbette güzel ama gol atmasa da buraya girdiğimde ilk yazacağım yine Sow olacaktı. Bu adamı almayı düşünen, transferinde emek harcayan, para harcayan hatta buraya getiren uçağın kaptanına bile helal olsun.
Fiziksel seviyesini arttırdıkça nasıl bir tarzda oyuncu olduğunu daha iyi görüyoruz, gol vuruşunda sıkıntısı yok, bir da savunma ile boğuşup bunlardan galip çıkan yönünü de bir kaç maçtır gösteriyor, aman nazar değmesin.
"YÜCE ATATÜRK"
1 Meireles takımın hücum gücünü tamamen değiştirdi. Açık açık görülüyor ki Selçuk Şahin'in bu kadroda alternatif olacağı tek isim Mehmet Topal. Meireles olmadığı zaman ileriye dönük oynayacak bir oyuncu oynatmadığımız için oyun bizim açımızdan tamamen kilitleniyor. Aykut Kocaman'ın ne yapıp edip Sezer, Recep, Salih gibi ileriye yönelik oynayabilecek oyuncuları hazır tutması lazım. Madem bu sistemle oynayacaksın sistemin ne gerektirdiği apaçık belli. 3 orta alan oyuncusu şunları gerektirdi mi takım top oynuyor.
(Fm tabiriyle 1 Ofansif Ortasaha 1 Çift yönlü Ortasaha 1 Defansif Ortasaha, 3 ön libero gibi oynayan adam değil)
İkinci yarı Krasiç ve Recep'in girmesini arzu ediyorum. Skor iyi, şartlar musait, baskı yok, tempo yok umarım yine Selçuk Şahin oyuna girmez. Keza Sow'u dinlendirmek adına Semih Şentürk de diğer bir tercih hakkı olabilir. Ama ne olur Kocaman al şu Recep'i bir yarım saat izleyelim.
...
Bu limasol gibi takımları nasıl avrupada oynatıyorlar anlamıyorum adamlar 2 pas yapamıyorlar, fenerbahce iyi oynuyor tebrık etmek lazım.
Hasan Ali evine kadar gidecekti.![]()
Şu anda Beşiktaş'ın Ne Bir Heves Ne Bir Tutku adlı marşını söylüyor F.Bahçe taraftarları.
[YOUTUBE="yxBTLuNYUc8"]BJK[/YOUTUBE]
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ve F.Bahçe için AEL maçı biter. Hedef, farkı arttırmak olmalı artık.![]()
Moussa Sow ya !
Rakip 10 kişi Selçuk girmesin artık.
Caner'le Selçuk hazırlanıyormuş !
Yahu bulmuşsun böyle şeker maçı rakip 10 kişi skor var her şey var. Az oynayan oyuncuları oyuna al biraz form tutsunlar hazır olsunlar, Al Recep'i Al Krasiç'i Al Semih'i çok ilginç yemin ederim çok ilginç.
Helal Olsun sana yemin ediyorum helal olsun sana Aykut Kocaman !
Last edited by Nedvedmania : 08.Kasım.2012 at 23:31 Reason: mesajlar birleştirildi
...
Kombo direk kastık![]()
Ahaha![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ah beee Selçuk Reyiz kariyerinde ilk defa 2 maç üst üste gol atmıs olucaktı heralde.![]()
Şu pozisyonlardan sonra, Selçuk'un pası kahkaha atmama neden oldu.
Kocaman'dan beklenmeyen hareket Recep oyunda![]()
Fener taraftarı GS ve BJK'ye sövüyor ayrı ayrı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Selçuk Şahin tezahuratı yapılıyor şuan, Recep için bağırmıyorlar bile.![]()
Sow çok basiretsiz ya, önce Selçuk'un direk, ardından Meireles'in vurduğu şut![]()
I Love You Alex ve I Love You Zico tezahuratları var. Bir yandan da onları ıslıklayanlar. Fener taraftarı maçtan koptu iyice.
Recep'in bir yerlere kiralık gönderilmesi lazım, sürekli ilk 11 çıkabileceği bir yere. Kumaş iyi yetenekli ama işte tecrübesizlik.
Burak
sow'un ayak içi vurabildiğini gördüm. bu bana yeter bu maç için.
Sow diyorum başka bir şey demiyorum.
Güzel bir galibiyet aldık. Selçuk'un girmesiyle sıkıntılar yaşadık ama olsun.Marsilya ile Mönchengladbach'da berabere kalmış bırakın gruptan çıkmayı, liderliği garantiledik bence.
![]()
Last edited by di canio : 09.Kasım.2012 at 00:05 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
Kuyt Türkçe konuşuyor, bu adam 2 ay sonra tercüman kullanmaz artık.9 gol atmış bu arada.
"YÜCE ATATÜRK"