Hazırlık Maçlarımız
Real Madrid, Arsenal ve Manchester City ile hazırlık maçlarımız vardı ama hem şampiyonlar ligi ön elemesi hem süper kupa sebebiyle iptal edildi. 4 tane hazırlık maçı yaptık. Sonuçlar şu şekilde oluştu.
Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi
Spartak dişimize göre rakip demiştim. Aslında kura çekiminde eşleşilecek en son takımdan biriydi diğer takımlara göre. Evimizde çok kötü oynadık. Ama deplasmanda gerçekten turu hakedecek bir oyun sergiledik ve istediğimizi aldık.
Taktik
Taktiğimiz 2. sezon bu şekilde. 1. sezondan beri bir sürü taktik denedim ama bu taktikte karar kıldım. Sebebi ise ben bu oyunu 6 7 senedir belirli dönemlerde oynamışımdır ama hiç bir zaman defansif bir taktik denememişimdir. Ama bu sene oyun içerisinde olan bir çok hata beni bu taktiği uygulamaya itti. Yoksa 2-0 dan bile maç kaybetme riski var. Hemde en kötü takımlara bile. Şimdi defansif takılıyorum Çanakkale geçilmezi oynuyorum. Üstüne gol atınca kontra moduna geçip 2 3 4 kovalıyorum. Güncelleme geldiği an sanıyorum bu uzun sürecek taktiği değiştireceğim ama şuanlık böyle olmak zorunda. Bu arada taktikte bulunan oyuncuları es geçin as oyuncular değller sakatlıklar filan olduğundan böyle bir kadro var ilk 11 de ve yedeklerde.