Türkiye liginde sadece Fenerbahçe ile oynuyorum ve bu sene en beğendiğim olay yabancı sayısının 3. yılda 5 e düşürülmesi bu şekilde kadroyu çok iyi ayarlamak ve kaliteli yerli oyuncuları kadroya katmanız gerekiyor.

Ben Fenerbahçe ile ilk sezon ŞL inde finalde Barca ile berabere kalıp penaltılarda kupayı aldım bu kupa takıma süper bir hava kattı ve bunun sonucu olarak Stoch'u 21M$'a Meireles'i 15M$ a satarak kaliteli yerli ve 1 tanede genç çok yetenekli bir sol kanat aldım. İkinci sezon Avrupada başarı gelmedi ancak ligde iki kupayıda aldım.

3. Sezon ise lig tam bir fayaskoya döndü aslında çok transfer yapıp yaptığım transferlerde geleceğe yönelik genç oyunvular olunca ilk sezon böyle olması gayet normaldi. Üst üste gelen yenilgiler falan derken bütün takım isyan bayrağını çekti sonradan toparlansamda ligi 3. sırada bitirebildim.

4. sezon ise tek bir orta saha transferi ile sezona giriş yaptım ve 3 maçta 3 galibiyet 9 gol atıp sadece 1 gol yiyerek sezona giriş yaptım ayrıca süper kupayıda kazandım...

Sezon sezon yaptığım transferler şu şekilde;

Şu andaki kardrom ve taktik ise şu;

Favori oyuncum tabiki Sow bir çok maçta hayat kurtardı çoğu zaman yüksek performansla oynadı ve her sezon yüksek gol yüzdesi ile göz dolduruyo. Orta sahanın ortasında Mehmet Topuz umduğumdan çok iyi oynadı ve vazgeçilmezlerimden oldu yanına sırayla Alper Potuk ya da bu seneki yeni transferim Soner Aydoğdu'yu koyuyorum. Kanatlarda Krasiç süper oynuyo yedeği Sercan Saraer solda ise genç yetenek Viktor Fischer yedeği Caner oldukça verimli oynuyorlar...

Son olarakda forvetteki transferim genç yetenek Dragan Vrucina'yı ve defanstaki geleceğim Leonel Galeano'yu tanıtarak yazımı noktalıyorum...